keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Essiet kynsillä

Flunssaisia terveisiä täältä koneen äärestä! Olen ollut jo useamman päivän aivan älyttömän piinallisen flunssan kourissa ja en ole jaksanut tehdä oikeastaan muuta kuin maata sohvalla. Onneksi blogin luonnoksissa on muutama melkein valmis postaus, joita nyt koetan julkaista teille sen aikaa kun tässä sairastelen. Uusia kynsiäkään en ole jaksanut kohta viikkoon tehdä, joten mitään tuoretta näytettävää ei oikein olisikaan.

Viime vuoden puolella yhdessä postauksessa vilahti kolme ostamaani Essien lakkaa. Tiesin heti että haluan kokeilla kahta niistä yhdessä. Uskoin, että vaaleanpunainen glitter A Cut Above sopii mainiosti harmaan Cashmere Bathroben kaveriksi.
En halunnut pohjaksi pelkkää harmaata, joten tein pohjalle liukuvärjäyksen vaaleanpuanisella ja harmaalla. Taisin valita vaaleanpunaiseksi lakaksi Essien Lovie Dovien, koska halusin toteuttaa koko lakkauksen Essien lakoilla. Lakoista kun ei ole kuvaa, niin täytyy nyt luottaa muistiini. :)Tykkäsin näistä kynsistä valtavan paljon! Ne kimmeltelivät kauniisti kaukaa ja näyttivät lähempääkin näteiltä. Tuo A Cut Above on ehdottomasti yks suosikkilakkani ikinä! Ehdottomasti olen tyytyväinen että sen hankin.

Loppuun täytyy vielä näyttää kun sain vihdoin järjestettyä järkevästi koristeluteippirullani. Jostain netistä bongasin joskus vinkin, että teipit kannattaa laittaa vanhoihin tyhjiin teippirullatelineisiin. Nyt minulla vihdoin oli pari tyhjää, joihin laitoin kaikki kynsiteippini. Näin on huomattavasti helpompi löytää oikea väri ja teipit pysyvät siististi järjestyksessä. Onko kukaan muu bongannut tätä mielestäni käytännöllistä vinkkiä?Mikä/mitkä Essien lakat ovat sinun suosikkejasi? Itse nimittäin pidän erittäin paljon Essien lakoista, enkä vähiten ihanien Suomi-sutien ansiosta. :)

6 kommenttia:

 1. Tuo teippijuttu on kyllä kätevä! :)

  VastaaPoista
 2. Kaisa: Niin on, nyt tulee paljon helpommin käytettyä teippejä. :)

  VastaaPoista
 3. Kauniit kynnet! Tykkään, kun glitteriaaä on samaa väriä, kuin liukuvärissä :)

  VastaaPoista
 4. eekku: Eikö, en tiedä miten ei aiemmin oo käynyt mielessä!

  Miracle: Kiitos paljon! :)

  Vanquish: Kiitos! Mustakin toimi hirmu hyvin kun oli samaa väriä glitterissä ja liukuvärissä. Pitänee kokeilla jotain vastaavaa yhdistelmää vielä toistekin joillain eri väreillä.

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!