sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Alennusmyyntivaatteita

Vuodenvaihde on perinteisesti alennusmyyntien aikaa, vaikkakin nykyisin mielestäni kaupoissa on jatkuvasti joitakin vanhempia malleja tai hajakokoja alennuksessa. Itse kuitenkin suuntasin heti joulun jälkeen innolla tutkailemaan alennusmyyntejä ja teinkin monia kivoja löytöjä. Innostuin ostamaan mm. pitkiä neuleita ja paitoja, joille kaveriksi hankin uusia legginsejä. Uudet vaatteet ovat olleet ahkerasti myös päällä ja tässä postauksessa näkyykin monet uudet vaatteeni käytössä.


neule Inspire
legginsit Inspire
kengät Inspire


Yksi ehdottomia lemppareitani viimeaikaisista hankinnositani on viininpunainen neule, jossa on selässä kiva pitsinen yksityiskohta. Olen yhdistänyt sen monesti uusiin legginseihini, joissa on kivat mokkakaistaleet reisien sivuilla ja polvissa.


jakku Inspire
paita H&M
farkut H&M
kengät VOXShoes

Paljon käytössä on ollut myös pirteä ruusukuvioinen jakku, jonka olen useasti yhdistänyt pinkkeihin töppösiini. Arkikäytössä saatan vetäistä päähän vielä pinkin pipon, jolloin ei tarvitse miettiä edes hiesten laittoa. Tämä jakku on niin kivaa vaihtelua mun ainaisille yksivärislle neuleille, joita eniten käytän.


Vaikka tykkään pukeutua värikkäästi, ovat viime aikaiset hankintani olleet aika tummia väreiltään. Yllä näkyvä mekko on ollut jo pariinkin otteeseen päälläni. Mekko on minusta ihana, koska sopii keveytensä takia mainiosti myös kesään, mutta näin talvella tarkenee kun pukee alle pitkähihaisen paidan ja paksut sukkahousut tai legginsit.


paita H&M
mekko Inspire
legginsit Inspire
kengät Inspire

poolo H&M
villasukat naapurin kutomat
legginsit Link

Mustat matalakantaiset talvisaappaani (näkyvät mm. yllä olevissa kuvissa) ovat olleet ahkerassa käytössä ja ne ovat olleet ehdottomasti paras hankintani tänä syksynä, koska ovat niin monikäyttöiset. Menevät hyvin arkena, koska ovat matalat ja sopivat niin hameen kuin housujenkin kaveriksi.Kenkien takana oleva nyöritys on kiva yksityiskohta.


Ja lisää uusia mustia vaatteita. Mulla on selvästi joku musta kausi menossa... Pitkä läpinäkyvä takaa pidempi toppi on sellainen, josta olen jo pidempään haaveillut. Nyt löysin sellaisen itselleni hyvään hintaan. Pitsinen peplum-paita oli todellinen heräteostos, mutta tykkään pitsistä ja peplum-helmasta, vaikka jotkut ovat jo ehkä ihan kyllästyneitä niihin. Minä en! :D Paita on selästä pelkkää pitsiä, eli läpinäkyvä ja edessä pitsin alla on musta vuorikangas.


paita H&M
paita Inspire
farkut Seppälä
kengät Inspire
korvikset Seppälä

Musta peplum-paita sai kaverikseen mustan pitkähihaisen, niittinilkkurit ja tummat farkut. Vähän väriä tähän kokonaisuuteen toivat höyhenkorvikset. Nykyisin pukeudun useammin mustaan tai yleensäkin tummaan, vaikka koko mustaan pukeutuminen on kyllä edelleen vähän semmoinen asia, jota jossain määrin vierastan, enkä tunne oloani helposti kovin kotoisaksi.


Ja vielä viimeiset ostosten kuvat tähän postuakseen. Nuo talviset legginsit ovat vilahtaneet kuvissa jo mm. jouluna, mutta liitin ne nyt tähän samaan postaukseen. Ne ovat niin kovin hauskat! Olen vasta syksyn aikana lämmennyt kunnolla erilaisille kuviolegginseille, aiemmin ne olivat mielestäni vain liian monimutkaisia ja huomiota vieviä, mutta vähitellen olen oppinut niitä käyttämään. Niin ja vasemmalla kuvassa näkyy mun uusi treenihaalari! Eikös ole kiva? Tässä on napit niskassa ja haalari kuuluu Kiira Korven urheiluvaatemalistoon. Kiiran mallistoissa on mielestäni tosi tyylikkäitä ja kivoja treenivaatteita. Omistan jo ennestään muutaman paidan, jotka olen raaskinut alennusmyynnistä kotiuttaa ja tämäkin haalari maksoi enää 10e! Eli hyvä löytö mielestäni. :)

Mitäs tykkäsitte alennusmyyntilöydöistäni?

2 kommenttia:

  1. Suvi: Kiitos paljon, se on kyllä ehdottomasti yksi omiakin lemppareita! :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!