sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Muutakin kuin kynsilakkoja (alelöytöjä)

Aloitetaan postaus talvisella asukuvalla. Kuvan otosta on kyllä vierähtynyt jo pieni hetki aikaa, koska tällä hetkellä pihalla on lumen sijaan vain kuraa ja vesilammikoita. Mutta siis, tämmöisessä rennossa asussa kävin shoppailemassa eräs viikonloppu.


takki Carlsonilta
panta ?
laukku tuliainen Tallinnasta
tunika Fiorellasta
legginsit Inspire
saapikkaat Inspire

En ole pitkään aikaan ostanut mitään normaalihintaista, koska tässä on muutamakin juttu, joihin yritän säästää tällä hetkellä rahaa. Kuitenkin olen tehnyt mielestäni oikein mahtavia alelöytöjä ja alennuksella on löytynyt paljon tuotteita, joita ihan oikeasti tarvitsenkin. Ajattelin esitellä nyt ison kasan ostoksia tämän alkuvuoden osalta, vaikka kyseessä ei olekaan tällä kertaa kynsilakkoja. Saattepahan vähän vinkkiä missä kannattaa kierrellä hyviä alennustuotteita metsästämässä.


Bongasin Citymarketista paljon laukkuja alennuksesta ja ostin heti kaksi. Mustia pikkulaukkuja kun ei ole ikinä liikaa ja tuo kukallinenkin oli jotenkin todella kiva ja sopivan kokoinen arkikäyttöön. Ja kenkäosastolla oli vähintään yhtä hyvät alennukset ja kaksi paria kenkiä lähti mukaani alle 20e hinnalla. Citymarketissa käyn aina tarkistamassa kenkäosaston ja laukkujen tilanteen, niissä on nimittäin usein todella hyviä alennuksia ja onnekseni yleensä minun kokoa löytyy aina kengistä alesta.Kiertelen säännöllisesti myös Anttilan alennuslaareja ja viimeisimmät hankintani sieltä ovat pari cd-levyä tanssitunneille ja Step Up Revolution leffa, joka maksoi vaivaiset 5e. Tanssinopettajana tulee hankittua cd-levyjä harva se kuukausi ja koska tanssi kiinnostaa, niin haluan kerätä kaikki mahdolliset tanssielokuvat oman hyllyyni ja täsäs leffassa on kyllä oikein näyttäviä tanssikohtauksia. Dance Central 3 löytyi muistaakseni Citymarketista myöskin alesta, joten eihän sitä voinut jättää ostamatta. Dance Centralit ovat mielestäni parhaita tanssipelejä xboxille.


Anttilan kosmetiikkaosastolla pitäisi muistaa käydä aina tasaisin väliajoin tutustumassa poistomyyntituotteisiin, koska sieltä tekee aina löytöjä. Usein on esim kynsilakkoja ja kynsitarroja alennuksessa ja paljon muutakin kosmetiikkaa. Olen täydentänyt esimerkiksi Sally Hansenin koko kynnelle tarkoitettujen tarrojen valikoimaani tasaisin väliajoin Anttilan ja Citymarketin poistomyyntien avulla, jolloin hinta on hyvin kohtuullinen (muutaman euron, kun normaalihinta on päälle 10e). Ostin nyt tällä kertaaa yllä näkyvät Maybellinen tarrat vain muutamalla hassulla eurolla ja vielä tuossa ihanassa pitsikuosissa! Seuraavalla kerralla mukaan tarttui muita meikkejä, jotka näkyvät alla.Invisibobblet eivät sentään alennuksessa olleet, mutta niitä oli pakko saada vihdoin testiin. Ja kyllähän nämä ovat ihan hitti tuote! Tuntuu, että hiuksetkin tykkäävät, eivätkä nämä todellakaan ole niin kovakouraisia hiuksille kuin ne tavalliset hiuslenkit joita käytän yleensä. Eli varmaan pitää toinenkin paketti joskus käydä ostamassa...

Alennuksesta sen sijaan tarttui mukaa Rimmelin Scandal Eyes luomiväri hopeisena, koska satun omistamaan tämän jo violettina ja ajattelin niiden sopivan kivasti yhteen. Vaaleanpunainen huulipuna tuli ostettua ihan ensiviikon tanssiesityksiä ajatellen, koska roolihahmollani pitää olla vaaleanpunaista huulipunaa. Kumpikin tuote maksoi vain pari euroa kappale, joten ei paha missään nimessä mielestäni.


Tigerissakin tuli pyörähdettyä pitkästä aikaa ja mukaan tarttui punpulipuikkojen lisäksi uusi kuviorei'itin, jolla olisi tarkoitus kynsilakasta leikellä niitä kuvioita, joita voi sitten kiinnottää kynnelle. Lisäksi olin uuden unimaskin tarpeessa, jotne päätin ostaa liikkeen karmeimman näköisen unimaskin. :D Nuo liskon silmät ovat meinaan aika hurjat! Miettikää kun meitsi nukkuu tuo silmillä!


Anttilan ja NetAttilan avustuksella kartutin DVD-boksien kokoelmaani. Sain vihdoin hankittua Gossip Girlin pari viimeistä kautta omaksi ja Greyn Anatomian kaudet olivat kaikki vanhemmat vain 10e kappale, joten se yksi puuttuva piti ostaa. True Bloodin kausien hankkimista olen jo pitkään suunnitellut, mutta kannatii kyllä odottaa, silä sain tämän viiden kauden boksin nyt viidelläkympillä! Tykkääkö joku muu kerätä suosikki sarjojaan omaksi DVD:nä? Vielä jäi himotuttamaan mm Tudorsin kokoelmaboksi, joka sekin maksoi vain 20e, mutta ehkä näissä on katsottavaa hetkeksi.


Kävin myös kartuttamassa kirjavarastoani, kun Kirjatorilla oli loppuunmyynti. Siellä oli kaikki alennuksessa ja viimeisinä päivinä vielä alehinnatkin puolitettu, jolloin ostin vasemman puolesen kuvan kirjat, jotka olivat vain pari euroa kappale. Muutamissa blogeissa olen bongannut oikeanpuoleisessa kuvassa näkyvän Vogue Beauty kirjan, joka oli Suomalaisessa kirjakaupassa alennuksessa ja pitihän se minunkin käydä hakemassa. Harmikseni en nyt muista kenen blogia on kiittäminen, että tämä tarjous tuli tietoisuuteeni.


Matkuksen Expressionissa on aina halpoja kivoja koruja ja satuin paikalle kun vähintään kolme korua ostaessa ne sai alennushintaan. Mukaan lähti sitten kolme paria korviksia, koska korvikset ovat niitä eniten käyttämiäni koruja.


Viimeisenä esittelen vielä tuotteen, jonka testaamista odotan oikein mielenkiinnolla. Nimittäin ystäväni kehui minulle Dermosilin väritöntä huultenrajauskynää, joka kuulosti niin hyvältä tuotteelta, että oli pakko saada sellainen itsellekin testiin. Tämähän on hirmu kätevä, jos ei tarvitse aina ostaa joka huulipunaan sopivaa kynää erikseen!

Tämmöinen alennusmyyntihaukka on ollut liikkeellä siis. Jaksaako tämmöiset tavarapostaukset kiinnostaa, jos niissä on muitakin kuin kynsilakkoja?

4 kommenttia:

  1. En oo i-ki-nä harrastanu mitään tv-ohjelmia boksilla missä muodossa mutta tuota True Bloodia oon kyllä harkinnut erittäin vakavasti... Oon niin poikkeuksellisessa tilassa että haluaisin katsoa vanhojakin kausia uudestaan ja odotan jo malttamattomana uutta kautta Suomenkin töllöön. :)

    VastaaPoista
  2. E-S: Hyvä kuulla et joku muukin on koukuttunut pahasti True Bloodiin. :D Mä oon joskus alkanut kerään noita jotain ohjelmia, niin ei voi keskenkään jättää ja pakko kerätä kaikki kaudet. Tosin oon oppinut nyt odottaan, etä tulee noita kokoelmabokseja ja ne halpenee, niin säästyy vähän rahaa. :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!