tiistai 4. maaliskuuta 2014

Hempeitä kynsiä ja lakkapaljoutta

Ehdin tehdä oikeastaan vain yhdet ystävänpäiväkynnet, mutta voihan sitä sydämiä ja rakkauteen liittyviä juttuja laittaa kynsille muulloinkin? Joten vaikka ystävänpäivä oli ja meni, pysyin samassa teemassa ja tein vielä parit "hempeilykynnet". Mutta ennen kynsien esittelyä täytyy esitellä teille iso kasa kynsilakkoja, jotka kävin hakemassa Fanilta, jonka kanssa on tullut tehtyä muutamia kimppatilauksia. Mukana oli myös Miraclen tilaamia lakkoja, joten kitios hänellekin. En tajua, miten en ole näitä esitellyt jo aiemmin blogissani, mutta olin kai niin tohkeissani näitä tutkaillessani ensimmäsitä kertaa, että unohdin täysin lakkojen kuvaamisen ja havahduin siihen vasta nyt myöhemmin.


Norway Nailsin tilaukset tulevat aina niin nätisti pakattuna ja tällä kerta mukana oli ollut vähän karkiakin. Aaaww!


Tässä vielä parempia pullokuvia. Yllä Darling Divan Dreamy ja Perdita. Alla ovat taas Rainbow Honeylta Sakura Matsuri Namesake, Femme Fatalen Miasma ja Lumina Lacquer Be Mine.


Kyllä nuo indiet ovat vaan niin herkullisia! Olisin halunnut nuo kaikki heti kynsille, mutta siitä olisi tullut ehkä liiallinen sekamelska. :D No, pari näistä lakoista pääsikin kynsille postauksen lopussa näkyviin hempeilykynsiin.


Kosmetik4less:ltä tuli kotiutettua uusia leimauslaattoja, joita piti ostaa tuollaisissa paketeissa kun niitä ei ollut ilman stamperia. Mutta ainakin sain kartutettua Essencen laattakokoelmaani. Tilasin myös Essnecen pari uutta erikoiskokoelmaa Love Lettersin ja Ice Ice Babyn. Love Lettersit olivat muuten todella peittäviä, kolme tuntui peittävän jo yhdellä kerroksella ja se oli oikein positiivinen yllätys. Ice ice babyt taas olivat harmillisen ohuita, mutta kovin nätin värisiä kuitekin.


Seuraavksi taas ihania indie glittereitä, eli Darling Divan lakkoja. Tämä alkaa nähtävästi nousta yhdeksi suosikkimerkikseni indieiden joukossa. Lakat vasemmalta oikealle: Zen Pool, Lucky Star, Holiday ja Dirty Deeds. Varsinkin tuota Holidayta kuolasin heti kun sen näin ja olen huomannut kyllä tykästyneeni myös noihin valkopohjaisiin indieihin kovasti.


Indieillä jatketaan vielä yhden kuvan verran, sillä sain vihdoin itselleni KBShimmerin himoitut hiutalelakat! Niiden kaveriksi otin vielä Strung Outin, mutta se on päässyt jo uuteen kotiin, koska tykkäsin holidaysta enemmän a ne olivat kummatkin eriväristä palloglitteriä, niin päätin lupua toisesta.


Ja sitten vähän sekalaisempaa seurakuntaa. L.A. Girlin splattereita piti saada vielä yksi lisää kokoelmiin ja Kikon sugar mateja ei ole koskaan liikaa? :) OPIn Super Bass shatter on kummitellut mielessäni pitkään ja päätin loputla ostaa sen Fanilta hyvään hintaan.


China Glazen uusista hiekkalakoista olisin voinut kotiuttaa vaikka kaikki, mutta hankin nyt aluksi nämä kolme: Wish On A Starfish, Teal The Tide Turns ja Sand Dolla Make You Holla. Pitkästä aikaa jokin kokoelma Ghina Glazelta, josta tykkään ihan kympillä! Näitä on pyörinyt nyt niin monessa blogissa viime aikoina, etteivät nämä kai kaipaa sen parempaa esittelyä?

Sitten päästään vihdoin niihin myöhäisiin ystävänpäiväkynsiini. Nämä ensimmäiset tein itseasiassa heti ystävänpäivää seuraavana päivä, joten enhän minä nyt niin paljon ollut myöhässä, enhän? :)


Kynsille pääsi heti pari tässä postauksessa esiteltyä lakkaa, nimittäin valitsin kynsiin pohjalle kaksi Love Lettersiä, vaaleanpunaisen ja persikkaisen. Persikkainen oli näistä se, joka tuntui peittävän jo yhdellä kerroksella hyvin. Vaaleanpuaninen tarvitsi ehdottomasti kaksi kerrosta ollakseen tarpeeksi tasainen ja peittävä.


Halusin koristella kynsiä leimaamalla, koska niin monessa laatassa on kivoja sydänkuvioita. Lisäksi Lumina Lacquer Be Mine on aivan täydellinen lakka ystävänpäivään sydämineen kaikkineen. Sydänkuviot leimasin tällä lopulta Bundle Monsterin laatasta, vaikka vaihtoehtoja olisi ollut muitakin.


Toiset kynteni menasin jo toteuttaa ennen ystävänpävää, siis varsinaisiksi ystävänpäiväkynsikseni, mutta sitten muutin vielä mieltäni kun nämä eivät olleetkaan minusta ihan niin hempeät kuin toivoin. Nämä sopivat minusta hyvin myös ystävänpäivän jälkeiseen aikaan ja siksi säästin netistä bongaamani idean myhöhemmäksi. Googlettelin siis ystävänpäiväkynsiä ja nämä sattuivat silloin silmiini. Täysin suoraan apinoitu idea siis. Tuo Bundle Monsterin tekstikuvio on minusta niin super hieno ja olen jo pitkään miettinyt millaiseen lakkaukseen se parhaiten sopisi. Löysin onnekseni sopivan pienikokoiset huulet eräästä Cheekyn laatasta, koska muissa laatoissa kaikki huulet olivat avain liian isoja tähän tarkoitukseen.


Yllä näkyvät kaikki välineeni, joilla kynnet toteutin. Turvauduin Konadin leimauslakkoihin, koska ne toimivat aina varmasti. Kokeilin kyllä aluksi Essencen tummanharmaata lakkaa, mutta minusta se ei lopulta ollutkaan tarpeeksi peittävää ja päädyin leimaamaan tekstin mustalla. Olen hankkinut juuri suorakaiteen muotoisen stamperin ja se toimi kuin unelma! Olen siis hankintaani erittäin tyytyväinen. Niin ja kyllä, se on löllöpäinen. :D


Tein kynsien kärkeen liukuvärjäyksen ensin vaalealla harmaalla ja siihen päälle laitoin Darling Divan holopölylakkaa koko kynnen matkalle. Halusin leimata tekstin osaan kynsistä koko matkalle ja osaan niin, että se näyttäisi osittain pois kuluneelta liukuvärjäyksen tavoin ja leimasin kahteen kynteen tekstin alle vielä kirkkaanpunaiset huulet.


Pidin näistä kynsistä paljon ja ne saivat kyllä osakseen ihmetystä koulussakin, että miten tuollaiset oikein saa tehtyä. Pari leimaa sain hieman sotkettua, mutta ne eivät mielestäni häirinneet niin pahasti, että olisin jaksanut alkaa leimaamaan uudelleen samaa kynttä. Pieni rosoisuus ja suttuisuus sopivat minusta juuri näihin teksteihin oikein hyvin.

Huh, olipas oikein kilometripostaus! Onnittelut, jos jaksoit lukea tänne asti! Tai edes katsoa kuvat.

5 kommenttia:

 1. Oi kuinka kauniit kynnet nuo pusuhuuli kirjeet! Aivan ihanat ^_^ Hieno idea, joudun ehkä lainaamaan :D

  VastaaPoista
 2. Eiiih .. kateus nosti taas päänsä !!! Tonne norwaylle on pakko tehdä tilaus jossain kohtaa .. en omista ainuttakaan indieta , ne on ihan must !!!!

  Paaljon kauniita lakkója olet tilannut <3!

  VastaaPoista
 3. kadettarisee: Kiitos paljon, lainaa ihmeessä, niinhän minäkin tein! :D

  Maarit: Indiet on kyllä tällä hetkellä ihan mun heikko kohta. Että varo vaan, kun siihen maailmaan lähdet niin paluuta ei ole... :)

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!