sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Essencen erikoiskokoelmia

Pitkästä aikaa esittelen lakkojani taas merkeittäin. Keräsin tähän postaukseen Essencen lakkojani, jotka kuuluvat johonkin erikoiskokoelmaan, eivätkä ole siis sitä perusvalikoimaa. Minusta on kiva hankkia näitä erikoiskokoelmia ja näiden kanssa on tullut pieni pakkomielle saada aina "koko sarjan", jää nimittäin helposti harmittamaan jos joku jää puuttumaan. On niitä peruskokoelmankin lakkoja tullut hankittua, mutta ne tulevat sitten toisessa postauksessa.


Olen tykännyt vampyyreista niin kauan kuin muistan, jo siis ennen Twilightia ja vampyyrien tulemista muotiin. Siksipä olen hankkinut kaikki vampyyriteemaiset lakat, jotka vain olen löytänyt.

Vampire's Love sarja sattui onnekseni olemaan alelaaritavaraa kun kävin Espanjassa ja sain hankittua neljä sarjan lakkaa. Yhden olin jo aiemmin Huuto.Net:stä ostanut. En ole ihan varma onko tässä kokoelmassa vielä lisää lakkoja, mutta en aiankaan ole muihin törmännyt. Yllä olevan kuvan lakat vasemmalta oikealle: Hunt Me If You Can, Into the Dark, The Dawn is Broken, True Love ja Gold Old Buffy.

Essencen Breaking Dawn kokoelmaan kuuluvat alla olevat lakat A Piece of Forever, Edward’s Love, Jacob’s Protection ja Alice Had A Vision…Again.


Essenceltä on aikoinaan ilmestynyt myös Twilightin innoittamana Eclipse kokoelma, mutta en silloin vielä ollut kynsilakoista näin kiinnostunut ja tämän kokoelman lakat ovat menneet minulta oikeastaan ihan ohi. Myöhemmin olen onnistunut hankkimaan yhden lakan tuosta kokoelmasta ja se on nimeltään Undead?. Kokoelmaan kuuluu kokonaisuudessaan tietääkseni viisi lakkaa. Voi kun näitä saisi vielä jostakin...


Vampyyrien lisäksi tanssi on lähellä sydäntäni ja siksipä Essencen Ballerina Backstage kokoelma oli myös sellainen, joka minua heti kiinnosti kun siitä kuulin. Valitettavasti silloin kun tämä kokoelma ilmestyi, ei Essenceä saanut oikein mistään tilattua Suomeen, ainakaan tietääkseni ja niinpä en päässyt hankkimaan näitä lakkoja heti. Myöhemmin olen onnistunut kuitenkin ostamaan kolme kokoelman lakkaa.Joululomalla sain itselleni kokonaisuudessaan pari Essencen erikoiskokoelmaa ja näitä olinkin odottanut todella innolla! Tässä vaiheessa Essencen erikoiskokoelmissa oli trendi, että jokainen lakka on erilainen lopputulokseltaa. Oli mattaa, hiekkaa, holoa, lämpötilaan reagoivaa...

Yllä näkyvät Superheroesit: The Incredible (hiekkapinta), Fantastic girl (lämpötilaan reagoiva), Super, Man! (holo), Wonder Wow, Man! (nestemäinen kulta), The Awesome (glitterlakka) ja Power Girl (duo chrome).


Toinen vuodenvaihteessa hankkimani erikoikokoelma oli Dark Romance, josta lakkojen lisäksi ostin pari huulipunaa ja koristehyrrän. Lakat ovat Dark Night Starligh (shimmer), Red Romance (matta), Moonless Night (suede) ja Gothic Gold (hiekka).


Ja vielä yksi kokoelma, jossa jokainen lakka on erilainen lopputulokseltaan. Floral Grunge lakat ovat yllä olevan kuvan mukaan vasemmalta oikealle: Black To The Roots (hieman tekstuurimainen), Madly Purpled (matta), Be Flowerful (kiiltävä), Grunge me tender! (suede) ja Lily Bloom (helmiäinen).


Kokeilin näitä kaikkia yhtä aikaa kynsille. Värit ovat minusta todella kivat ja jokainen lakka peitti hyvin parilla kerroksella. Erityisesti suosikeikseni nousivat violetti mattainen ja kevyesti kimmeltävä valkoinen. Musta lakka on tosiaan hyvin kevyesti tekstuuripintainen, ei semmoinen "kunnolla karhea", kuten monet markkinoilla olevat tekstuurilakat.


Pastellisävyjen ystävänä hankin tottakaiMe & My Ice Cream kokoelman neljä lakkaa: Always In My Mint, Ben & Cherries, Ice, Ice Baby ja Icylicious.

Kovan työn takana oli hankkia kokoanaisuudessaan alla näkyvä kokoelma Twins Reloaded. Nämä ovat siis värilakkoja ja niihin sopivia glittertoppereita. Ongelmia tuotti, että yksi topperi oli ensin loppu kun tilasin koko setin ja sitten olikin aika metsästäminen, että saisin tuon yhden topperin jostakin, mutta loppu hyvin ja minulta löytyy nyt kokoelman kaikki lakat.


Lakkaparit vasemmalta oikealle: Juliet & Romeo, Carrie & Mr. Big ja Edward & Bella.

Lopuksi vielä ne viimeksi hankkimani Essencen erikoislakat, jotka vilahtivat postauksessa jo tämän kuun alussa. Ylärivissä ovat Love Letters sarjan lakat: Inkheart, I got a crush on blue!, Dear Peach!, Rosy in Love, Headed Lovebird ja alarivissä Ice Ice Babyt: Ice Skates On!, Do The Rittberger, Icebreaker ja Junior Championship.


Löytyykö teiltä näitä samoja lakkoja? Mitkä ovat suosikkejanne? Tykkäättekö Essencen lakoista?

7 kommenttia:

 1. Sulla on tosi kattava kokoelma noita Essencejä, eikä siinä, ovat hyviä lakkoja hinta-laatusuhteeltaan! Hauskaa, että olet saanut kerättyä Ballerina backstagea, sopii sulle hyvin nimensä perusteella :)

  VastaaPoista
 2. Ihana kokoelma! Minun on kamalan vaikea vastustaa teemakokoelmia. Esimerkiksi OPIn Minni Hiiret olen joutunut ostamaan kaikki. :)

  VastaaPoista
 3. SaraCupCakez: Kiitos, aika paljonhan niitä on ehtinyt kertyä. :)

  Hannele: Jep, sais tulla kyllä mun puolesta enemmänkin jotain tanssiin liittyviä kokoelmia, ne ois kyllä pakko saada heti! :)

  Aamu: Ihanaa, etten ole siis ainoa1 :) Mäkin tykkään kaikista teemakokoelmista ja nää Essencet on onneks hinnaltaan niin halpoja et voi hyvin hankkia koko kokoelman kerralla. :)

  Eekku: Kiitos! :)

  VastaaPoista
 4. Ooh, onpa aika vaikuttava kokoelma Essencejä! Mulla on vasta pari Essencen lakkaa, mutta oon niihin kyllä sen verran tykästynyt, että ehkä alan itsekin väijyä näitä kokoelmalakkoja. Onneksi Essencet tosiaan ovat suorastaan superhalpoja. :-)

  Ja hei mun blogissa olisi sulle pieni haaste: http://mylittlebookofbeauty.blogspot.fi/2014/03/kosmetiikkahaaste.html

  VastaaPoista
 5. Sara: Kiitos haasteesta! Ja Essenceä suosittelen kyllä merkkinä lämpimästi, on hinta-laatu -suhde kohdillaan! :)

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!