maanantai 10. maaliskuuta 2014

Tanssi, tyttö tanssi!

En ole paljoa kirjoitellut koulustani ja tanssista yleensäkään blogiini viime aikoina. Tähän on oikeastaan syynä se, että minulla on viimeinen kouluvuosi menossa ja kiirettä pitää, jotta kaikki valmistuu ajoissa tänä keväänä. Stressiä on ja aina välillä pientä paniikinpoikastakin, joten tämä blogi on ollut kiva pakokeino koulumaailmasta ja hyvä harrastus, joka vie ajatukset pois päättöharjoittelusta, opinnäytetyöstä ja muista tekemättömistä tehtävistä. Tämä vuosi on ollut poikkeuksellinen, koska se on sisältänyt todella paljon muutakin kuin vain tansissalissa hikoilua ja kirjallisista töistä se ison on tietenkin opinnäytetyö, joka pitäisi saada valmiiksi ensi kuun alussa.


Arkiminä päivän asussaan:
haalari Kiira Korpi
pitkähihainen H&M

Jännitystä ja ahdistusta aiheuttaa myös se fakta, että nyt on oikeasti yksi vaihe elämässä tulossa päätökseen ja yhtään ei tiedä vielä mitä syksyllä tulee tapahtumaan. Kaikki on taas auki ja pitäisi taas keksiä, mitä sitä sitten seuraavaksi. On ollut niin ihanaa, kun viimeiset neljä vuotta on tiennyt tasan tarkkaan mitä teen: opiskelen Kuopiossa tanssinopettajaksi. Ei epäselvyyksiä, vaan suunnitelma on ollut hyvin selkeä. Nyt on taas se sama epävarmuus ja jatko on niin monesta eri asiasta kiinni, että ihan hirvittää. Mutta kyllä ne suunnitelmaat tässä kevään aikana selkiytyvät ja ehkä sitten kun tämä kaikki on toivottavasti pian onnellisesti takanapäin, niin minunkin on helpompi taas kirjoitella koulusta, tanssista ja tanssin opettamisesta tänne blogiin, kun ei tarvi pelätä sen aiheuttavan vain lisää ahdistusta.

Tämän viikon olen viettänyt hiihtolomaa, joka on mennyt suurelta osin opparia tehdessä, mutta ehdin onneksi käydä myös äiti ja ystäviä moikkaamassa vanhoilla kotikulmilla. Äidin kanssa kävimme perjantaina Helsingissä katsomassa baletin Kaunotar ja Hirviö. Baleteissa käynti kun on äidin ja minun yhteinen harrastus.


Ensi viikolla on jännät paikat ja ne jotka ovat mua instagramissa (Ninianee) seuranneet, ovatkin nähneet näitä kuvia minusta blondissa peruukissa. Kyse on meidän koulun prokkiksesta, tämän vuoden pakkastanssista Mitä tehtäis?, joka nähdään siis tämän viikon ti-to. Vuosittain koulumme toteuttaa tämmöisen lapsille suunnatun tanssiesityksen ja olen itse ollut mukana nyt yhteensä kolmena vuotena, vain yhtenä vuonna en ollut mukana esiintymässä.

Meillä on aika tiukka setti tiedossa tällä viikolla, koska ti meillä on kaksi aamunäytöstä (klo9 ja klo10), ke on kolme näytöstä yhteensä (klo9, klo10 ja klo18) sekä torstaina vielä yksi esitys klo9. Puvustuksen ovat toteuttaneet ja suunnitelleet Muotoiluakatemian vaatetusmuotoilun opiskelijat ja jokainen meistä on oma persoonallinen hahmonsa. Minä olen siis Lady, pinkkiä rakastava töykkärin täti, joka fanittaa selvästi Hello Kittyä. :) Tulkaa moikkaamaan Ladya ja muitakin tämän hauskan tanssisadun hahmoja musiikkikeskukselle!


Vielä kun koulua on jäljellä, voisin yrittää tehdä teille semmoisen "päivä kanssani postauksen", jos kiinnostaa yhtään tämä tanssinopettajaopiskelijan arki. Seuraavan 1,5kk voi olla blogin suhteen välillä vähän hiljaista, kun pitää keskittyä viimeistelemään tuo opinnäytetyö. Mutta kun se stressitekijä on selätetty, niin sitä juhlistan ehdottomasti postailemalla paljon blogiini!

2 kommenttia:

  1. Kaisa: Joo, meitsi on löytänyt sisäisen blondinsa! :D

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!