perjantai 4. huhtikuuta 2014

Blogihiljaisuutta luvassa

Kevät tulee kovaa vauhtia ja jokin outo valoilmiö on viime aikoina aika ahkerasti paistanut tuolla taivaalla! Tästä innostuneena kaivelin arkistojen kätköistä muutaman julkaisemattoman kuvan viime vuodelta, joissa aurinko ihanasti paistaa ja ihokin on vielä kevyesti päivettyneen oloinen.


Edellisestä postauksestani on kulunut jälleen melkein viikko ja valitettavasti vielä parin viikon ajan ainakin joudutte kestämään tätä hyvin harvaa postaustahtia, sillä keskityn nyt aikalailla kokopäiväisesti opinnäytetyöni viiemistelyyn ja viimeisten koulujuttujen loppuun saattamiseen. Se valmistuminen kovasti häämöttää jo, kunhan vain tästä viimeisestä rutistuksesta selvitään. ja jos en koulujuttujen kimpussa ole, niin sitten rentoudun muuttolaatikoita purkaen ja uutta kotia järjestellen. Siksipä koetan vähän ottaa etäisyyttä tähän blogiinkin, jotta saan kaiken ajallaan valmiiksi. Voi olla, että seuraavat 10 päivää menee täysin koulujuttujen kimpussa ja viikon päästä edessä onkin jänntä paikat kun on pitkästä aikaa taas pääsykokeet edessä. Pitäkää siis peukkuja pystyssä, että tämä tyttö saa opiskelupaikan ensi syksyksi ja saa jatkaa tätä ihanaa opiskelijaelämää vielä pari vuotta.


Huomenna otan pienen breikin koulusta ja muutosta. Lähden nimittäin Tampereelle tapaamaan muita bloggaajia, syömään hyvää ruokaa ja toivottavasti muutenkin viettämään oikein hauskaa päivää. Tämmöinen "opparivapaa" on aika harvinaista herkkua ja pitkään mietin voinko suoda itselleni tämän kokonaisen vapaapäivän uurastuksesta, mutta lopulta päätin ansainneeni sen. Kirjoittelen päivästä lisää heti kun siihen löytyy vain aikaa.


Pistän nyt tähän postauksen loppuun vielä yhdet aika vanhat kynnet, jotka jostain syystä eivät ole aiemmin löytäneet tietään blogiini. Tarkoitus oli testata karvalakkaa/höyhenlakkaa/tikkuhilelakkaa (mikä se nyt sitten kenenkin mielestä on) ja tikkuglitteriä päätyi kahdelle kynnelle per käsi. Muihin kynsiin maalasin raitoja ja yksi kynsi oli jätettävä ilman koristeluja, koska tuo China Glazen Fast Track oli jotenkin niin kaunis lakka ihan pelkältäänkin. :) Karvalakka on Sally Hansenin Fuzzy Coat, jonka olen Berneriltä (maahantuoja) saanut viime vuoden puolella. Pullokuvan voitte tsekata täältä, koska en lopulta tuntenut tätä lakkaa niin omakseni ja se päätyikin sittemmin uuteen kotiin. Mutta tulipahan testattua ja ihan hauskalta se jotenkin näytti kynsillä, vaikka en edelleenkään ihan lämpene pelkille tikkuglittereille, vaan seassa saisi mielestäni olla jotain muutakin.


Mitä teidän kevääseenne kuuluu? Onko koulukiireitä vai nautitteko vain ilmojen lämpenemisestä?

P.S. Kunhan nämä kiireet helpottavat, niin tulossa mm. arvonta! Pysykää siis kuulolla! :)

6 kommenttia:

 1. Katoin eka että toi karvalakka kynsi oli kelmuiltu! :-D

  VastaaPoista
 2. Milba: No ois voinut olla! :) Pitäiskin kokeilla sitäkin tekniikkaa kyllä joku kerta!

  VastaaPoista
 3. Hei ! Heitin sinulle haasteen kun joudat kiireiltäsi
  http://theworldinsidepipa.blogspot.fi/2014/04/vastaus-haasteeseen.html

  VastaaPoista
 4. Kiitos Piia! Täytyy laittaa muistiin ja palata tuohon kun pääsen opparista eroon! :)

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!