maanantai 21. huhtikuuta 2014

Purkkakynnet

En tiedä kuinka moni on käväissyt Jenkki purkan sivulla facebookissa, mutta siellä vierailleet ovat ehkä nähneet muutamia kynsikuiva, joihin on saatu inspiraatio purukumeista. Itsekin kannoin korteni kekoon ja tein herkulliset mansikkakynnet, joihin inspiraationa olivat siis nämä Jenkki Professional purkat, joiden makuna on mansikka.


Purkat tuoksuvat mielestäni aika voimakkaasti imelän makealle mansikalle (joka siis on minusta ehdottomasta hyvä tuoksu) ja siitä sainkin ajatukseni käyttää tuoksulakkaa. Ja mikäs näihin kynsiin sopisi paremmin kuin Color Clubin Yum Gum, joka on ihan purkkamainen tuoksultaan? Ei ehkä ihan sama tuoksu, mutta jotain samaa on sekä Yum Gumin että noiden mansikkapurkkien tuoksussa. Mietin aluksi myös, että olisin ehkä yrittänyt jotain koiria taiteilla kynsiini kuten pussissakin on, mutta päätin sitten mennä vähän abstraktimmalla linjalla.


Kynsissä on pohjalla liukuväri valkoisella, oranssilla ja vaaleanpunaisella. Jokainen kynsi sai vielä loppusilauksen tuolla punavalkoisella glitterillä, joka on Golden Rosen ihania Jolly Jewelsejä. Alla vielä kuvaa käyttämistäni lakoista. Liukuvärjäyksen töpöttelin tuttuun tapaan keittiösienen palalla.


Jokainen kynsi oli hieman omanlaisensa, koska töpöttelin joka kynteen liukuvärin hieman eri päin ja glitteriäkin laitoin eri kynsiin eri kohtiin, jotta sain vähän vaihtelua. Näin jälkeenpäin tuli mieleen, että olisi ehkä voinut kokeilla leimata vielä mansikankuvia kynsille. Ehkä inspiroidun vielä uudelleen tästä purkasta ja sitten käytän niitä mansikkaleimoja? :)

2 kommenttia:

  1. En tiedä onko joku ehtinyt jo aikaisemmin haastamaan sut, mutta... ;) http://tiikeriankan.blogspot.fi/2014/04/haasteen-vastaus.html

    VastaaPoista
  2. Tiikeriankka: Kiitos haasteesta, täytyy pistää muistiin nuo kysymykset ja toivottavasti muistan palata niihin kun ehdin taas paremmin postailla! :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!