lauantai 19. huhtikuuta 2014

Väliaikatietoja

Tervehdys kaikille pitkästä aikaa! Ajattelin tulla kirjoittelemaan nopean tilannekatsauksen tänne blogin puolelle, kun tässä ollaan jo yli viikko oltu ihan täysin hiljaa... Mä kovasti haluaisin jo palata aktiivisemman bloggailun pariin! Mutta vielä ois vähän rutistettava noita kouluhommia, oppari on ihan loppusoralla ja olen tässä kovasti järkkäilyt kesän ja syksyn kuvioitani... Kohta toivottavasti helpottaa ja pääsen bloggailemaan teille kaikista kivoista asioista, joita tässä viime aikoina on tapahtunut, mutta en ole vielä ehtinyt niistä täällä blogin puolella hihkua!

 

Tässä kaiken muun kiireen keskellä olen tosiaan muuttanutkin. Nyt alkaa vihdoin onneksi näyttää jo ihan kodilta, eikä enää ihan hirveästi ole tavaraa missään muovipusseissa ja laatikoissa. Instagramissa mua seurailevat ovatkin nähneet kuvia muuttosekamelskasta ja mun kynsilakkojen uudesta kodista. Niin ja tottakai koirista, jotka ovat omineet uuden sohvan ja rakastavat kun sohvalta voi kurkkia ulos ikkunoista. :) Tarkoitus ois esitellä tuo lakkalaatikostokin paremmin sitten ihan omassa postauksessaan tulevaisuudessa.


Viime viikolla multa loppui suurin osa opetushommista ja meillä oli oppilasnäytös. Oli aika haikeaa hyvästellä kaikki oppilaat ja sainkin mun ihanilta nykytanssijoilta ihan huikeat läksiäislahjat! Mä olin niin otettu ja kyllä taas oli semmoinen olo, että mä oon niin etuoikeutettu kun saan tehdä näin kivaa hommaa työkseni!


Mulla on taas aika paljon kaikkia ihania uusia kynsilakkojakin, joita en ole ehtiynt yhtään esitellä täällä blogissa, joten laitetaan tähän postauksen perään pari kuvaa vielä niistä viimeisimmistä tulokkaista.


Pari Essietä tarttui mukaan tarjouksesta Sokokselta jo aika päiviä sitten, koska suomisudilliset Essiet vaan on niin hyviä. :) Joskus tässä kevään aikana mulle kotiutui myös KBShimmerin ihana ystävänpäivälakka, jota en mielestäni ole muistanut näyttää blogin puolella.

 

Yllä näkyvän saaliin kävin hakemassa Fanilta, joka oli pitänyt hyvää huolta näistä ihanuuksista siihen asti että pääsen ne noutamaan. :) Oli taas ihan jouluinen fiilis kun tämmöisen kasan uusia lakkoja sai kerralla kotiin. :) En ole vielä ehtinyt tikuttaa näitä ja esittelen nämä varmaan tarkemmin sitten tikuilla. Mutta mukana on mm. Essencen muutamia uutuuksia, OPIn ihania glittereitä, Zoyan upea Carter, mun ekat Polish Me Sillyt, jne.

Mä muuten ajastin yhden postauksen tähän pääsiäisen pyhille, kun pidin vähän ansaittua(?) taukoa opinnäytetyön kirjoittelusta ja naputtelin valmiiksi yhden postauksen tuolta luonnoksista. Pitäkää peukut pystyssä, että pääsiäisen jälkeen opinnäytetyö alkais olla kasassa, niin voisin alkaa ihan tosissaan intoilla valmistumisesta tänä keväänä! :)

Nyt muuten voi heitellä halutessaan jotain postaustoiveita ja muita ideoita, vaikka kyllä mulla on tuolla luonnoksissa nytkin joku 50 postausta aloitettuna, että hetki niidenkin valmiiksi saamisessa sitten menee kun vaan pääsen taas kunnolla bloggaamisen makuun. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!