sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Kynsimiitti Joensuussa osa 2

Kakkososaa pukkaa! :) Tässäpä sitten tarkempaa tutustumista sponsorituotteisiin ja tekemiini ostoksiin. Pakko näin alkuunkiitellä, että meillä oli taas upeita sponsoreita, jotka lahjoittivat mielenkiintoisia tuotteita! Paljon tuli saatua semmoisia tuotteita, mitä en muuten olisi välttämättä osannut hankkia tai testata. Paljon uusia tuttavuuksia ja muutama jo takuuvarma suosikkituote tuli kotiutettua. :)


Kotiin päästyäni tosiaan kumosin sitten goodie balgin sisällön lattialle ja siinä ihmeteltiin hauvojen kanssa tätä tavarapaljoutta! Mistä tätä nyt lähtisi purkamaan?


Aloitetaan Mimaxista, joka lahjoitti China Glazen Holiglaze kokoelmasta lakkoja muutaman Orlyn Matte FX lakan. Sain itse Santa Red My List lakan, joka on oikein minun värinen. :)


Sanna Tara Nail Art & Beauty Studio lahjoitti kunnon setin kynsiteippejä monessa eri värissä. L'Oréal Finland taas lahjoitti jokaiselle Essie Sleek Stick -kynsitarrat, Kuosi on 03 So haute! ja sopii värinsä puolesta ainakin oikein mainiosti lähestyvään jouluun! Odotan innolla näiden testaamista, koska olen jo pidempään halunnut kokeilla eri merkkien kynsitarroja, enkä ole saanut hankittua vielä näitä Essien tarroja itselleni.


Adenina sponsoroi miittiämme alennuskoodilla ja niittipussilla. Mä oon hurahtanut ihan noihin niitteihin, kun oon niitä pari kertaa saanut tilauksen kaupanpäälle tai miitistä. Suunnitteilla on ehdottomasti tilata jotaineri muotoisia ja värisiä niittejä jossain vaiheessa. Adeninalta saimme myös Bundle Monsterin laattoja ja Orlyn kynsilakan arvottavaksi.


Kauneutta.com lahjoitti kaikille Naturelin 3 in 1 geelilakat ja cleanserit.Itse en omista uunia, joten en ainakaan heti näitä pääse testamaan, vaikka sainkin oikein tyylikkään mustan kimmeltelevän geelilakan itselleni. Pohdin sellaista vaihtoehtoa, että arpoisin nämä mahdollisesti jollekin lukijalleni palkinnoksi, niin pääsisivät nopeammin käyttöön. Tästähän saisi vaikka kivan pikku joululahjan? Nimittäin vaikka uunin hankkimista olenkin suunnitellut aina välillä, niin se ei ole ehkä ihan heti edessä. Huudahda hep, jos kiinnostuit näiden testaamisesta! :)

Rimmel sponsoroi meitä kynsilakalla ja vaahtomaisella luomivärillä. Salon Pro kynsilakkani on kaunis vaalea lila Ultra Violet ja Scandaleyes Eyes Shadow Paint jatkaa samaa violettia linjaa. Tämä sävy on nimeltään Manganese Purple. Kummatkin aivan nappi valintja väriensä puolesta minulle!



IsaDoralta saimme lahjapussiimme ripsivärin. Itse en ole muutamaan vuoteen käyttänyt muuta kuin vedenkestäviä ripsivärejä, jo ihan tuon koulun ja tanssinopetushommien takia. Hikoillessa ja liikkuessa vedenkestävä ripsari pysyy paremmin. Nyt sattuu kuitenkin olemaan sopivasti vähän joululomaa tanssihommista, joten tämä pääseekin varmasti hyvin pian testiin. Kiva päästä testaamaan muitakin kuin kynsilakkoja IsaDoralta!

Blippo lahjoitti meille namia ja avaimenperät. Nämä blipon karkit ovat kyllä erikoisia, viimeksi sain meinaan karkkeja, joissa oli yhdessä palassa kolmea eri makua. Nyt sain paketin, jonka maku on valkea sooda, mitä se sitten ikinä tarkoittaakaan. Ainakin nämä ovat hyviä. Karkki on itsessää valkoista ja koko palassa on tällä kertaa vain yhtä makua. Blippon nettikaupasta saa näitä jänniä karkkipötköjä vaikka missä maussa!


Beautycosmetic.biz muisti meitä Seventeenin, Catherine Arleyn ja Mr. Nailin lakoilla. Itselleni sattui tuollainen erittäin jännä Seventeenin duochorememainen lakka. Vielä en ole ehtinyt testaamaan!


Consult Lady lahjoitti meille esitteitä tutkittavaksi ja jokainen sai lisäksi China Glazen magneettilakan, magneetin ja Dr. Spillerin kosteuvoidenäytteen. Vaihdoin oman magneettilakkani violetiksi Drawn To Youksi, kun sain aluksi oliivinvihreän lakan, joka ei ollut niin minun värinen. Consult Lady siis maahantuo China Glazen lakkoja ja muuta kosmetiikkaa. Arvottavaksi saimme vielä lisäksi Mirabella-mineraalimeikkilahjapusseja.


Mereneid sponsoroi miittiämme tarra-arkeilla, kynsiviiloilla, glitterillä, alus-, päällyslakoilla ja kynsinauhaöljyillä. Itse satuin onnekseni samaan päällyslakan, josta pidän kovin! Ostin I Love Me -messuilta Mereneidin aluslakan ja jäin vähän harmittelemaan, miksi en ostanut myös päällyslakkaa, koska senkin olen hyväksi todennut. No, nyt sainkin sitten sen kaipaamani päällyslakan tällä miitissä! Nämä Mereneidin aluslakka ja päällyslakka ovat mielestäni todella hyviä, eikä hintakaan ole paha. Lahjoitin kerran äidilleni yhden pullon kumpaakin ja hän ihastui ihan ikihyviksi kumpaankin tuotteeseen. Suosittelen siis lämpimästi kokeilemaan! Päällyslakka on nopeasti kuivuva.


Sokos lahjoitti meille kauneustunnin päätteeksi myös muutamia tuotteita jaettavaksi. Jokaiselle tuli Biothermin näytepakkaus ja Trindin yksi kynsilakka. Lisäksi saimme Trindin kynsilakkoja ja -hoitotuotteita arvottavaksi. Saamani lakan savy on CC152.


Biothermin Aquasource -setti sisälsi 24h Deep Hydration Replenishing Gel kosteusvoiteen, Aquasource Nuit High Density Hydrating Jelly yövoiteen ja Aquasource Eye Perfection 360 Hydra-massager For Eyes silmänympärysvoiteen.


Saimme myös jokainen yhden Livboxin. Olen saanut nyt yhteensä kahdesta miitistä Livboxit ja olen tykännyt kummankin sisällöstä. Monesti on käynyt mielessä tämän tilaaminen, eli tässä pieni lahjavinkki jollekin, jos sellaisen tarvetta on. :)


Marraskuun boksin sisältöä on esitelty monessa blogissa jo, mutta vilautampa minäkin sen kuvan muodossa ja sanon pari sanaa tuotteista, joista olen kaikkein eniten innoissani. Bastinen kuivashampoo on varmasti huippu, sillä olen itse käyttänyt Bastinen kuivashampoota, jossa on mukana ruskeaa väriä, eli se sopii täydellisesti vähän tummempaankin hiukseen. Toivon, että tämä väritönkin käy tummiin hiuksiini yhtä hyvin. Ainakin se ruskeaa väriä sisältävä versio tuoksui todella hyvälle ja oli tehokas. Olen oikea kuivashampoon suurkuluttaja. IdHAIR hiuskiinne tulee varmasti myös käyttöön ja tämä on näppärän kokoinen ottaa vaikka matkalle mukaan. Oli kvia saada myös tuo Peppy Galore Diva puhdistusöljy, koska edellisestä Livboksistani sain saman merkin kasvoveden.


Mennäänpä sitten sen mysteerisen punaisen paketin sisältöön... Minun lahjapakeitstani kuoriutui ihana Lush Celebrate vartalovoide. Olen tätä nyt käyttänyt jo suihkun jälkeen koko kropalle ja tykännyt paljon. Tuoksu on hyvä ja kuitenkin mielestäni mieto, toisin kuin joissakin Lushin tuotteissa. Itse tykkään niistä voimakastuoksuisistakin, mutta kaikki ei. :)


Yltä voitte kurkkia tuotteen käyttöohjeet ja sisällön. Klikkaa vain kuvia isommiksi.

Lisäksi miittiämme sponsoroimassa oli Cosmerya Laveran käsirasvoilla (jotka ovat ihania, olen joskus aiemmin saanut miitistä!), Cuccio Colourin kynsilakkoilla ja Universal Nailsin lakkoilla.

PolishiNaililta saimme alennuskoodit, joka on itseltäni vielä käyttämättä, muttatarkoitus olisi jotian decaleja tilata sieltä piakkoin! Esittelen ne sitten blogissani kun tulevat. :)

EFFECT lahjoitti palkinnon meidän kynsikilpailuumme ja voittaja saikin hienon EFFECT Nail Design Kitin.


Mimosa toi meille Avonin kuvastot ja kyllä mä tuoltakin kuolasin vaikka mitä kosmetiikkaa. :)

Sitten päästäänkin ostoksiini. Eve toi mulle miittiin lakat, jotka ostin häneltä facen kautta. Lakat ovat vasemmalta oikealle China Glazen I Heard That, OPI DS Lapis, OPI Oy Another Polish Joke, Jade Fascinio Violeta ja KBShimmer Totally Tubular.


Ja tein myös hyviä löytöjä miitin kirppistelyn aikaan. Ostin yhteensä seitsemän lakkaa. China Glazen Flying Dragon ja Tantalize me. Orlyn Rococo A-go-go, Zoyan kaksi Pixie Dustia Sunshine ja Beatrix, sekä Zoyan Amyn. Viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä vielä IsaDoran Wine Crush.


Lopuksi linkitän vielä kaikkien miitissä mukana olleiden blogit, joista kannattaa käydä katsomassa heidän miittipostausket ja tietenkin lukea muitakin mielenkiintoisia juttuja! :)

Misify’s – Misify
Polish This - Annie
Talk and Bake - Mimosa
My Dazzling Nails – EliZaaa
Katja-Maria – Katjamaria
Kynsilakkasadetta – Sinii i
Nails to Photos – Milba
Eve’s Temptations - Eve
Rakkauslakka – DJ Gemma
Kynsien värikartta - Tiina
Kynsille - Miia
Lisäksi mukana olivat Silja, Saru ja Petra.

Kiitos kaikille mukana olleille, kiitos järjestäjille, kiitos sponsoreille! Toivottavasti taas pian pääsen tapaamaan muita kynsiharrastajia jossakin muodossa! :) Samanhenkisessä seurassa kun on aina kiva olla!

3 kommenttia:

  1. Kivoja tuotteita.Mie järjestin eilen bloggaajien pikkujoulut ihan pienellä porukalla

    VastaaPoista
  2. Hep! Mulla on vaan jotain halpis-ebay-geelilakkoja, olisi kiva kokeilla ja verrata johonkin ihan kunnollisiin. :)

    VastaaPoista
  3. eekku: Kuulostaapa kivalta! Meidänkin oli tarkoitus pitää täällä Kuopiossa jotain pientä pikkujoulua, mutta ei sitten kuitenkaan ehditä. No, päätettiin alkaa suunnitteleen jo sit seuraavaa kunnon miittiä ens vuoden puolelle. :)

    Shopaholic: Pidetään mielessä ja tarkkana sitten vaan, jos pistän tuon geelilakkani arvottavaksi! :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!