lauantai 30. marraskuuta 2013

Movember

Ihan viimetippaan meni, mutta muistimpas julkaista marraskuussa viiksikynteni! Tein nämä jo noin viikko sitten. Enkä meinannut muistaa edes kuvata näitä, mutta onneksi löytyi pari kuvaa, niin pystyn todistamaan, että movemberiin on täälläkin osallistuttu.Pikkurilliin leimasin paaaaljon viiksiä (tämä laatta) keskisormeen vain yhdet viikset. Kaveriksi tökkäsin vielä slmät. Peukalossa on leima Bundle Monsterin uuden kokoelman laatalla 420. Leimasin vain rusetin ja napit, koska kaulukset eivät suostuneet tulemaan leimasimeen kokonaisina. Eivätkä ne olisi oikein järkevästi kynnelle varmaan asettuneetkaan, joten tykkäsin tästä enemmän näin. Violetti leima on tehty Golden Rosen mattalakalla, mustat taas Konadin leimauslakalla. (On tuo mustalla leimaaminen vähän sottaista touhua...) Nimettömässä vielä Perfectin hiekkalakka. Tykkäsin tästä yllättävän paljon, vaikka yleensä vannon vain kimmeltävien hiekkalakkojen nimeen.Etusormen kynnen lakkasin upealla A Englandin Tristamilla, jota en ole päässyt kokeilemaan vielä muuta kuin leimaamisessa. Ekassa kuvassa lakka ei näytä vielä parhaita puoliaan, niin oli pakko laittaa esille myös tämän salamalla otetu kuva, jossa lakan upea kimmellys välittyy hienosti.Violetti ja sininen pohjalakka ovat kummatkin Essencen lakkoja. Violetti on ihana savuinen Ballerina´s Charm ja sininen on nimeltään Goofy-Blue. Yksi upeimmista sinisistä lakoistani mielestäni. Lakan seassa on pientä lastua, joka tekee lakasta hyvin jäisen oloisen. Paremmin lakan upeus näkyy vaikka googlettamalla.Oli muuten hauska huomata, että heti ensimmäisessä minulle kotiin tulleessa Kauneus & Terveys -lehdessä oli juttua kynsistä. Kannatti siis ehdottomasti tilata tämä lehti! Vielä kivempi oli huomata, että kynsivinkkejä oli antamassa tutut bloggaajat. :) Tilasin siis kyseisen lehden I Love Me -messuilla käydessäni.

Aloitin tällä viikolla jouluapulaisen hommat kun koulu ja tanssinopetushommat ovat nyt melkein pulkassa tämän vuoden osalta. Oli se vähän jännää taas hypätä muutaman kuuakuden tauon jälkeen neuvontaan ja kassakoneen taakse, mutta selvisin hienosti ensimmäisestä työpäivästäni ja palkitsin itseni jälkimmäisen kuvan tuotteilla. Essiet olivat vielä toisiksiviimeistä päivää plussa-kortilla tarjouksessa ja päätin ostaa kerralla kolme hankintalistallani roikkunutta lakkaa. Lakat ovat Cashmere Bathrobe, For The Twill of It ja A Cut Above. Teki kyllä mieli hankkia muitakin Luxeffectejä, mutta päädyin kuitenkin noihin pariin syksyn lakkaan niiden sijaan, koska muut luxit olivat sellaisia, että vastaavai löytyy jo uskoakseni kokoelmistani. Ja vihdoin sain hankittua uusimman Nail It! -lehden nuemron! Olen jo monta viikkoa tätä kytännyt meidän Prismassa ja Citymarketissa kun siellä olen päässyt käymään, mutta tietenkin se ilmestyi lehtihyllyyn vasta kun en päässyt yli viikkoon kumpaankaan kauppaan. Hitsi kun ei ole Prismaa tai Citymarkettia vähän lähempänä, on turhan pitkä matka tuota lehteä hakemaan! Tilaamista harkitsen kyllä vahvasti, koska silloin lehden saisi paljon aikaisemminkin, puhumattakaan siitä, että se tulee kotiin.

Tässä postauksessa esiintyvät linkit ovat vain teitä helpottamaan, en hyödy niistä mitenkään rahallisesti tai muutenkaan.

2 kommenttia:

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!