keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Kynsijuttujen hamstrausta (osa 1)

Rikompa viikon blogihiljaisuuden nyt tämmöisellä ostosten esittelyllä. Näitä on taas kertynyt niin paljon, että jaan ostokset pariin eri postaukseen. Ja viikko on vierähtänyt sairastellessa, jonka takia jäi väliin valitettavasti mm. parin tanssijaksi valmistuvan ystävän päättötöiden katsominen. Onneksi lauantaiksi selvisin Joensuuhun kynsiharrastajien miittiin, mutta nyt alkuviikko on taas mennyt vähän räkäisenä ja töiden parissa. Onneksi vihdoin alkaa tuntua siltä, että tauti on oikeasti takana päin ja tänään uskallauduin kouluunkin ekoihin produktiotreeneihini.

Mutta niihin ostoksiin... Tämmöisiä juttuja on tullut hankittua viimeisen parin kuun aikana:Essien lakkoja ostin poistomyynnistä 5e/kpl hinnalla muistaakseni. Valitettavasti eivät ole sillä leveämmällä sudilla, mutta halpa hinta houkutteli kuitenkin. Lakat vasemmalta oikealle: No More Film, To Buy Or Not To Buy ja Lapis Of Luxury.Pari Cheekyn laattaa yllä facen kirppikseltä ja alla taas kaksi Bundle Monsterin laattaa ja Cheekyn laatta samasta paikasta.Kimppatilauksessa mulle kotiutui Ameriikoista alla näkyvät lakat. Eli Color clubin Cosmic Fate ja kaksi tuoksuvaa Ruby Wing lakkaa, jotka siis vaihtavat myös väriä auringon valossa. Nämä ovat uudesta cupcakes & champagne kokoelmasta. Sävyt ovat doux ja strawberry shortcake.Fanilta mulle tuli jälleen kunnon lakkapaketti. Tästä on kyllä jo aikaa, mutta en mielestäni ole muistnaut näitä esitellä blogissa. Korjatkaa toki, jos oon ihan väärässä. :DZoyan lakka on nimeltään Nina ja se oli siksi pakko ostaa. :D Perfectiltä ostin taas muutaman hiekkalakan ja Golden Roselta myöskin yhden hiekkalakan, joka on jäänyt kummittelemaan mieleeni. Nuo pinkit hiekkalakat olivat tosin niin lähellä toisiaan, että toinen on jo myyty eteenpäin.Ja lisää vielä saman tilauksen lakkoja. Ostin pari mattalakka ja uusista kokoelmista piti myös ottaa pari lakkaa testiin kummastakin.Facen huutiksesta kotiutin kaksi Kikon lakkaa hyvin kohtuulliseen hintaan, kummatkin samalta myyjältä.

Sokerina pohjalla vielä ostos, jonka hankin siis I Love Me -messuilta, mutta unohdin silloin kuvata lakan! Kyseessähän on iki-ihana Zoyan Aurora. Kaveriksi kuvaan pääsivät super söpöt karkkikorvikset, jotka nappasin Elvarin korut -pisteeltä vielä ihan viime hetkillä ennen kotiin lähtöä messuilta. Olisin kyllä voinut ostaa vaikka kuinka paljon noita herkkukoruja!Semmoisia juttuja tässä postauksessa. Osa kaksi tulossa pian ja sitten pitäis postailla viime viikonlopun kynsimiitistä ja Tallinnan reissusta ja ja ja... Eli asiaa on! :) Toivottavasti pysyn nyt terveenä, niin ehdin teille hyvin kirjoitellakin kaikesta!

Minkä ostoksistani haluaisitte nähdä seuraavaksi kynsilläni?!

3 kommenttia:

  1. Noita Flormareita tahdon nähdä! Joko jompikumpi noista Black Doteista tai sitten tuo punainen Icy Top o: Vau!

    VastaaPoista
  2. Ine: Icyt on nyt kummatkin kynsillä testissä, koetan saada pian kuvattua ja siirrettyä koneelle. :)

    eekku: Kiitos paljon! :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!