perjantai 8. marraskuuta 2013

Simppeleitä lakkauksia

Huhuu, taas on vierähtänyt tovi viime potauksesta, jotenka tässä tulisi taas postaus, johon olen koonnut useammat julkaisemattomat kynnet. Osan näistä taitaa olla ihan kesältä ja jostian syystä eivät vain ole päässeet vielä blogiin näytille. Kaikki ovat aika yksinkertaisia ja ehkä siksi ovat vähän unohtuneet arkistojen kätköihin.

Aluksi esittelen duunatun version toisista messukynsistäni. Päätin nimittäin kokeilla aksenttikynteen Essencen mustaa (vai onko tämä tumma harmaa?) hiekkalakkaa Here's My Numberia. Mielestäni tästä syntyi hyvä kombo. Tuo Essencen lakka on kyllä mielettömän upea! Kuvaan en saanut tallentumaan sen monipuolista kimallusta. Lakassa kimmeltää mustaa, hopeaa ja sinistäkin.Nämä toiset kynnet ovat muistaakseni kesältä. Pohjavärinä ihana Orlyn Preamp. Sen päälle laitoin perhostarroja. Tarrat olivat muuten kauniita, mutta niiden reunat jäivtä aika ikävästi näkyviin, kutne kuvistakin huomaa. Tarrat pysyivät kyllä muuten hyvin, mutta olisin toivonut, että nuo reunat eivät olisi näkyneet ihan noin selvästi.Preamp on kyllä aivan älyttömän kaunis lakka ja yksi ehdottomia suosikkejani. Olen vain turhan harvoin käyttänyt sitä.Sitten ainakin väriensä puolesta aika kesäiset kynnet. Pohjalla on liukuvärjäys Essien Lights ja Action lakoilla. Päälle laitoin vielä Models Ownin Hot Stuffia, joka kuuluu siis paljon puhuttuun mirrorball kokoelmaan.Tuollaiset noenvärit on aina vaikea tallentaa kameralle. Nämä kynnet olivat todella kirkkaat! Piristivät mukavasti synkkää syksyä.Nämä seuraavat kynnet tein osittain Hämeenlinnan kynsimiitistä saaduilla tuotteilla. Laitoin nimittäin pohjaväriksi joka toiseen kynteen vaaleansinistä La Femmen lakkaa ja punaisiin kynsiin laitoin pohjalle Alessandron Pink Emotion lakkaa. Kuva lakkapulloista löytyy tästä.Kynnet kuorrutin pohjaväriin sopivalla Golden Rosen Jolly Jewelsillä. Mulla on edelleen muutamia näitä Jollyja, joita en oo oikein kunnolla päässyt vielä kynsille testaamaan. Punainen Jolly on 113 ja sininen on 111.Ihan viimeiseksi haluan esitellä vielä yhden lakan, joka nähtiin sekä minun että äitini kynsillä. Niin upea lakka, ette se tarvitse mitään koristeluja. Tosin mietin, että tätä voisi koettaa joskus matattuna tätä?Ylla lakka äidin kynsillä ja alla minun kynsilläni. Kyseessähän on siis Darling Divan Bitches Have Birthdays. Äidin kynsillä lakkaa on kaksi kerrosta, omilla kolme kolme.Tämä lakka on vaan niin ihana. Niin söpö ja tuo nimikin on vaan ihan huippu! Lakan erikoisuutena ovat ehdottomasti nuo punaiset sydämet ja hopeiset perhoset.Siinäpä olikin lakkauksia jo ihan kyllästymiseen asti? Sainpahan vähän purettua tuota julkaisemattomien lakkausten varastoa.

Mistä lakkauksista tykkäsitte eniten?

4 kommenttia:

  1. Vau noi perhoskynnet on tosi upeat<3

    VastaaPoista
  2. Sarina: Kiitos! Orlyn Preamp on kovin nätti lakka! :)

    VastaaPoista
  3. Kaikki tosi nättejä lakkauksia,kivoja värejä!:)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!