sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Tätä ilman en voisi elää: kuivashampoo

No ehkä vähän liioiteltu otsikko, mutta oikeasti mietin välillä, miten olen joskus tullut toimeen ilman kuivashampoota. Sehän on maailman paras keksintö! En todellakaan halua ja jaksa pestä hiuskiani joka päivä ja joka välissä, mutta liikkuessa hiukset menevät hikisiksi ja muutenkaan ohuet ja helposti rasvoittuvat hiukseni eivät ole kovin edukseen jos niitä ei laita mitenkään. Helpoin ja nopein tapa "laittaa hiukset" on suihkia hieman kuivashampoota, pöyhiä, harjata ja siinä se olikin! Kuivashampoo riittää monesti minulle mainiosti muotoilutuotteeksi, kun teen jonkin nopean ja helpon kampauksen, kuten letin tms. En edes muista koska olisin tarvinnut viimeksi muotovaahtoa...


Ehdoton kestosuosikkini on Klipotekin kuivashampoo ja muistelisin aika monen bloggaajankin vannovan sen nimeen? Ostan kyseistä tuotetta aina muutaman pullon kun se sattuu olemaan tarjouksessa Sokoksella, ettei vaan lopu kesken. Nyt kuitekin päätin ryhtyä hurjaksi ja testata pitkästä aikaa myös muita merkkejä, koska kuivashampoiden suosioon on todella herätty ja niitä löytyy nykyään melkein joka merkiltä.


Tämmöinen setti minulta sitten löytyikin pian kaapistani. Batisten ruskeille hiuksille tarkoitetun (kuvassa oikealla) kuivashampoon hankin jo aikoja sitten Kicksin alesta, koska halusin ehdottomasti testata kuivashampoota, joka on tarkoitettu tummille hiuksille. Muutkin kuvassa näkyvät tuotteet ovat heräteostoksia alennushinnalla. TreSemmé tarttui mukaan joskus Citymarketista ja got2b oli tarjouksessa jossain vaiheessa 2kpl yhden hinnalla, mutta en kyllä muista missä kaupassa.

Ensimmäisenä testiin pääsi tuo ruskeille hiuksille tarkoitettu Batiste. Se tuoksui mielestäni oikein kivalle, vähän makealle, eikä tuoksu yhtään ärsyttäyt kurkkua tai nenää. Jotkut kuivashampoot kun maistuvat kurkussa asti kuten hiuslakka... Kuivashampoo tosiaan sisältää hieman ruskeaa väriä, joten se ei vaaleille hiuksille sovellu, mutta samalta merkiltä löytyy omansa myös ilman tuota väriä. En erityisemmin huomannut, että tässä sitä väriä olisi mukana, mutta eipä kyllä pahasti valkoiselta/harmaalta näyttänyt hiusteni juuri, joten ehkä siitä väriaineesta jotain hyötyäkin on. Itse asiassa satuin saamaan juuri pienen pullon kyseisen merkin kuivashampoota Livboxissa (ilman ruskeaa sävyä) ja olen siitä kyllä todella mielissäni.  Toivottavasti se ei ole liian vaaleaa omaan tummaan hiusväriini verrattuna. Mielestäni Batisten tuote toimi hyvin, tuuheutti sopivasti ja raikasti hiuksien ulkonäköä kuten pitääkin. Ehdottomasti voisin hankkia toistekin tätä, vaikka hintavertailussa Klipotek vie voiton.


TreSemmé oli koekaniini nro 2. Tykkäsin myös tästä tuotteesta. Ehkä hiukan enemmän jouduin tätä suihkimaan verrattuna vaikka tuhoon Batisteen. Tuoksu oli muistaakseni hyvin neutraali ainakin minun nenääni. Tuuheutti ja teki hiukset puhtoisemman näköisiksi, toimi kuten pitikin. Vaikka tätä tuotetta ei ole suunniteltu erityisesti tummille hiuksille, en kokenut juuren harmaantuvan häiritsevästi tätä käytettäessä. :D Jännitin meinaan vähän huomaako eron selkeästi kun on aiemmin käyttänyt väriainetta sisältävää tuotetta...

Tällä hetkellä minulla on käytössäni got2b. Tämä on ehdottomasti mielestäni parhaan tuoksuinen. Tuoksu on suorastaan miellyttävä, mutta niin on yleensä aina got2b:n tuotteissa minun kokemukeni mukaan. Toimii niin puhtaamman ulkonäön kannalta että hieman tuuheamman ulkomuodon kannalta. Vaaleaa tämä on, mutta harjaamalla hiukset suihkuttelun jälkeen juuri ei jää häiritsevän harmaaksi. Kuivashampoota tulisi ohjeen mukaan suihkutella hiuskerrosten väliin, ei hiuksien päälle, jolloin tämä valkoisuus ei pitäisi olla ongelmana. Hintava tämä kyllä vähän on minun makuuni, kun olen tuohon Klipotekiin tottunut. En tietenkään nyt tähän hätään muista tarkkaa hintaa, mutta hinta on ollut se syy, miksi en ole tähän aiemmin tarttunut. Tykkään tuotteesta paljon ja voisin kuvitella hankkivani uudelleenkin.

Nyt pitäisi varmaan taas hankkia pullo Klipotekia ja katsoa onko mielipide siitä muuttunut näiden uusien tuttavuuksien jälkeen. Olen huomannut myös, että Biozell on tehnyt oman tummille hiuksille tarkoitetun kuivashampoon ja se täytyy ehdottomasti testata myös.

Löytyykö muita ahkeria kuivashampoon käyttäjiä?

2 kommenttia:

  1. Ihastuin siskon Toni&Guy merkkiseen kuivashampooseen, jota jäin kaipaamaan kun sitä ei tunnu saatavan mistään. Oon nyt käyttänyt tuollaista Batiste merkkiä, joka menettelee ja auttaa kyllä vähän mutta ei yhtä hyvin kuin mainittu T&G... :/

    VastaaPoista
  2. E-S: Se on kyllä ikävää, jos löytää jonkun hyvän tuotteen ja sitä ei ole helposti saatavilla. :( Se ois niin ihanan helppoa, jos kaikkia luottotuotteita sais ihan lähikaupastaan...

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!