torstai 26. joulukuuta 2013

Nälkäpeli


Täällä ilmoittautuu yksi ehdoton Nälkäpelin fanittaja! Kirjat löytyvät hyllystäni ja pitihän se toinen osa mennä katsomaan elokuviinkin aika pian ensi-illan jälkeen jo. En vain ole blogin puolelle ehtinyt tästä postaamaan.


neule H&M
paita Seppälä
toppi Gina Tricot
farkut H&M
kengät Tallinnasta
korvikset Eekun tekemät
kaulakoru titiMadam

Leffa-asuksi valikoitui muuten jotakin rentoa ja mukavaa, vaikka jalkaan vetäisinkin kunnon korot. Tallinnan hankintani pääsivät ensimmäistä kertaa ulkoilemaan. Nää on vaan niin kauniit! Ja mukavasti jaksoi kävellä sen verran mitä käveltyä tuli, joten ihan hyvät ovat jalassakin näin ensimmäisten kokemusten perusteella.


Ehdoton asuste leffaan oli teemaan sopivat kynnet. Minulla sattui olemaan sopivasti punainen pohjaväri jo valmiina kynsillä ja lisäsin siihen vain elokuvan henkeen sopivat koristelut ennen leffaan lähtöä. Esittelen pohjalla olevan Flormarin punaisen Icy Top lakan myöhemmin toisessa postauksessa.


Tein elämäni ensimmäistä kertaa vesipuotouskynnet. Olen monesti halunnut tätä koristelutyyliä kokeilla ja nyt päätin toteuttaa sen liekkien omaisesti. Käyttämäni lakat kuuluvat tietenkin China Glazen Hunger Games kokoelmaan. Käytin kaikkia kokoelmasta omsitamiani laakkoja: Riveting, Fast Track ja Electrify. Kokoelmassa on kyllä muutama mielenkiintoinen sävy vielä, jotka mielelläni kotiuttaisin. Nyt kun Nälkäpeli on taas ajankohtainen, niin on tullut jälleen enemmän tutkailtua tämän vanhan kokoelman swatcheja.

Tulen varmasti koettamaan vesiputouskynsiä vielä uudelleenkin jollakin hieman perinteisemmillä väreillä, tykkäsin meinaan tuosta koristelutyylistä ja se oli kaiken lisäksi aika helppo toteuttaa.


Kynsillä on siis liekkejä elokuvan nimeen viitaten ja matkijänärheä mallaava leimattu lintu. Etsin kaikki leimauslaatoistani löytyvät linnut ja tämä oli mielestäni Nälkäpeliin sopivin. Löysin melkein vain kyyhkysiä. Feeniksihän tuo kai enemmän on eikä matkijanärhi, mutta menköön. :)


Elokuvan jälkeen kävimme vielä syömässä. Amarillon ruoka oli jälleen kerran hyvää ja palvelu erinomaista. Itse söon kanaa ja vuohenjuustoa, koska rakastan vuohenjuustoa. Tämä annos voittaa melekin kstosuosikkini kanaleivän. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!