lauantai 14. joulukuuta 2013

Kylmät kynnet

Tällä kertaa tämmöinen pikainen postaus, jossa esittelen "kylmät kynnet", jotka sopivat siis täydellisessti talveen,e ikö? Nämä taisivat olla ensimmäiset vähän talviset lakkaukseni tänä vuonna ja teinkin ne ennen kuin maassa oli kunnolla lunta, mutta kuvat eivät ole vielä aiemmin blogiin asti päätyneet.


Olen hankkinut aiemmin Rainbow Honeyn 20% Coolerin ja mietin, millaiseen pohjalakkaan se olisi hyvä yhdistää. Lakkahan lupaa hauskasti "kylmentää" lakkausta sen 20%, koska sekametelisoppaglitterin pohjalakka on hyvin läpinäkyvää, mutta sinertävää. :) Päätin valita pohjalle jo valmiiksi jonkin kylmän sävyn, siis sinistä tai violettia. Käteeni osui Essien Bikini So Teeny, jota en mielestäni ole pitkään aikaan käyttänyt. Tämä kesäisesti nimetty lakka sopii vallan mainiosti myös talveen.


Levitin kynsille aika runsaasti tuota 20% Coleria, joka on kyllä todellinen värien ilotulitus glitteriensä puolesta. Yksinkertaista mutta toimivaa mielestäni. Minua kyllä jäi nyt vähän kiehtomaan ajatus, että testaisin tuota "kylmentäjää" mahdollisimman monen eri värin ja syvän päälle, jotta saisin käsityksen siitä, millaisella pohjalla tuo topperi parhaiten toimii.

Tuleeko teille ideoita? Minkä lakan päällä tämä 20% Cooler olisi eniten edukseen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!