perjantai 20. joulukuuta 2013

Vesimeloni

Nyt tuleekin jotain hyvin epäjouluista, vaikka punainen ja vihreähän ovat kyllä ihan joulun värit. Tällä kertaa ne kuitenkin liittyvät joulun sijaan vesimeloniin. Tajusin, etten oel musitanut esitellä näitä kynsiä vielä blogissani, vaikka näiden tekemisestä on aikaa. Ja hauan ehdottomasti nämä teillekin näyttää, koska nämä saivat kyllä paljon kommentteja.


Lakaksin meloneiksi tarkoitetut kynent punaisella lakalla ja kärkiin laitoin water decalit, joissa on tuo melonin kuori ja melonin siemenet. Pati kynttä lakkasin vihreällä, joka sopi mielestäni aika hyvin tuon kuoren väreihin. Vihreä lakka on Sinful Colorsin Happy Ending. Punaisen lakan nimeä tai merkkiä en kyllä nyt yhtään muista, koska siitä ei ole kuvaa ja se on joku "perus punainen". Ehkä Sally Hansenin Rapid Red? Keskisormeen laitoin decalin myös ja tuli ihan yllätyksenä tuo teksti, nimittäin luulin decalissa olevan vain tuon meloninpalan. Valkoisella taustalla kun valkoista tekstiä ei näe.

Näin jälkeenpäin voisin sanoa, että kynsien kärjet olisi kannattanut lakata myös tuolla vihreällä ennen siirtokuvien laittoa, koska siirtokuvat lähtivät aika pian vähän kulumaan kärjistä, kun en ollut ehtinyt selkeästikään laittaa tarpeeksi kirkasta lakkaa niiden suojaksi. Ja jos siirtokuvan muotu ei ihan sovi omaan kynteen, niin alla on sitten vihreää lakkaa peittämässä kynnen näkyvää osaa. Paikkailin sitten paria kynttä vihreällä lakalla. Eikä se onneksi minusta häiritsevästi näkynyt.


Lopputulos oli minusta todella hauska. Parhaiten tällainen koristelu toimii vähän lyhyemmissä kynsissä. Kuvista huomaa selkeästi, että nuo todella pitkän malliset kynteni (nimetön ja pikkurilli) eivät sovellu hommaan niin hyvin kuin vaikka peukalo ja etusormi, joista taas kynnet ovat lohjenneet vähän aikaa sitten ja ovat siksi aavistuksen lyhyempiä. Olisi pitänyt tajuta viilata noita pidempiä kynsiä vähän, mutta olen niin laiska viilailemaan kynsiäni lyhyemmiksi ja pikkurilli & nimetön eivät koskaan lohkea. Ne pitää muistaa aina itse lyhentää, kyllä mä kaikki muut kynnet melkein saankin lohkeamaan jossain vaiheessa.


Pistin yksi päivä sitten korviinkin pienet meloninpalat, jotta mätsäis kivasti kynsiin. :) Eekku on mulle tainnut joskus tehdä fimopaloista mulle näitä korviksia?

Nyt on ollut taas aika hiljaista blogissa, koska joulukiireet painaa päälle töiden merkeissä ja tällä viikolla ollaan vielä koulussakin treenattu ahkerasti ensi vuoden prokkistamme. Muta yritän nyt viikonloppuna hieman urakoida postauksia teille. :) Mulla on tosiaan nyt töitä maanantaihin asti ja sitten on kolmen päivän ansaittu joululoma, jonka jälkeen työt taas jatkuu pari päivää. Sitten mulla onkin ihan viikon loma ennen kuin koulu alkaa taas.

6 kommenttia:

 1. Kivat kynnet ja juu mie oon tehny korvikset =)

  VastaaPoista
 2. Ihanat kynnet, korviksetkin sopii hyvin!:)

  VastaaPoista
 3. Eekku: No musitin mä sit oikein. :)

  Suvi: Kiitos, mulla on paritkin tommoset fimoista tehdyt korvikset ja tykkään kyllä kun eivät ole liian isoja ja huomiota herättävät, mutta kuitenkin ovat hauskan persoonalliset.

  kati: Kiitos paljon! Oon joskus aiemmin tehnyt kiivi-teemalla kynnet ja silloin käytin kiivi-korviksia. :)

  VastaaPoista
 4. ...ja nyt tekee mieli vesimelonia...Nams!
  Hienot!

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!