maanantai 2. joulukuuta 2013

Lomalla

Löysin koneelta kuvia syysloman ajalta kun kävin Hämeenlinnassa kavereita ja sukulaisia tervehtimässä. Ajattelin nyt  pistää bloginkin puolelle tämmöisen pikku koosteen näistä kuvista, joista useimmat ovatkin vilahdelleet jo instagramin puolella.

Sukulaisten ja Etelä-Suomessa asuvien ystävien luona tulee käytyä harmillisen vähän kun asun täällä "kaukana Kuopiossa". Matkat ovat aika pitkiä ja matkustaminenkin kallista. Itse sentään kuljen vielä puolisen vuotta opiskelijahinnoilla, mutta sen jälkeen se matkustelu sitten vasta kallista onkin! En edes halua vielä ajatella... Kun koulusta on lomaa viikon verran, niin yleensä suuntaan koirien kanssa äidin luo kylään ja pääsen vanhoihin kotimaisemiin vähäksi aikaa. Ja onneksi äiti aina pari kertaa vuodessa jaksaa myös matkustaa tänne Kuopioon meidän perhettä tervehtimään.


Lomalla tuli herkuteltua pizzalla. Oikeasti tuo on Grandiosan valmispizza, mutta me duunattiin se pepperonilla ja ananaksella. :)

Koirien kanssa lenkkeillessä sattui silmään hauska elefanttipatsas, joka vartioi erään talon ovea. Näitä oli itseasiassa kaksi, yksi portaiden kummallakin puolella.


Lomalla pääsin katsomaan äidin kanssa Cirque du Soleil Worlds Away elokuvan, jonka äiti osti käydessään Tampereella. Elokuva oli juurikin niin mieletön ja upea kuin kuvittelin! Ei Cirque du Soleil ikinä petä!

Tuli myös hankittua yksi keikkalippu... Meinaan Justin Timberlaken konserttiin! Aika tiukalle meni että sain edes jonkun lipun ja pitkään arvoin lähdenkö edes yrittämään. Mutta lopulta olin niiiiiin tyytyväinen kun tämän käsiini sain.


Hankin kotiin hauskoja kirjainmagneetteja. Näillä me avomiehen kanssa sitten kirjoitellaan viestejä toisillemme, jos sattuu menemään koulu- ja työpäivät ristiin niin, ettei kotona nähdä ennen kuin myöhään illalla. :)


Mä pääsin lomallani lakakilemaan myös muiden kynsiä! Olipa muuten kivaa pitkästä aikaa. Leimailin ystävälleni tassunjälkiä ja kissan päitä kynsiin. Pohjalla on hänen oma punainen lakkansa. Tämä on jo aika perinteeksi muodostunut juttu, että laitetaan yhdessä kynsiä tämän ystäväni kanssa kun tulen käymään. Nytkin otin tuon kissa-aiheisen laatan mukaan ihan tätä ystävääni ajatellen, onhan hänellä kissoja.


Äidille laitettiin OPIn Pussy Galore kynsille kun hän oli lähdössä työporukalla reissuun ja halusi kauniit kynnet. Äiti on saanut vasemman käden kyntensä kasvamaan tosi kauniiksi ja olin vähän jopa kade! :D


Ihan yhtä pahasti ei äiti ole kynsilakkoihin hurahtanut kuin minä, mutta nyt kun on saanut kyntensä kasvamaan, niin on antanut muutamille vanhoille lakoilleni uuden kodin. Ja muistan aina jakaa äidille hyviä kynsienhoitovinkkejä.


Enpä ole muistanut jakaa teille omia loman aikaisia kynsiäni. Ei mitään kovin erikoista, mutta pääsimpähän testailemaan käyttämättömiä lakkojani. Kolme heti kertaheitolla pois käyttämättömien kasasta, ei paha! :)


Nämä söpöt pastellisävyt ovat Gina Tricotin Shimmer Mint ja Candy Pink. Kuvista ei nuo shimmerit oikein välity, mutta eipä tuo ihme ole, ettei hento kimmellys tahdo kameralle tallentua. Herkullisia karkkisävyjä nämä joka tapauksessa ovat. (Yllä kuva luonnonvalossa, alla keinovalossa.)


Halusin kokeilla jotakin epätavallista yhdistelmää ja pastellisävyt saivatkin kaverikseen oranssia & keltaista glitteriä! Otin siis ihan sattumanvaraisesti joitakin lakkoja mukaani lomalle, enkä sen kummemmin miettinyt millaisia kynsiä niillä loman aikana tekisin. Lähinnä nappasin vain sokkona kasan testaamattomia lakkoja mukaan laukkuuni. Ainakin tulisi käytettyä lakkoja, jota odottavat pääsyä kynsille.


En tiedä onko tämä yhdistelmä ihan maailman paras, mutta ei se minusta mikään ihan maailman kamalinkaan ollut. Vaaleanpunaisen päällä tuo lakka toimi ehkä paremmin? Täytyy varmaan vielä joku kerta kokeilla Lush Lacquerin Korny Candya vaikka jonkin keltaisen lakan päälle, mutta nyt sain sen pois testaamattomien lakkojen laatikostani ja hyvä näin.


Ihan pian on taas loma, nimittäin joululoma! Omani menee kyllä suurelta osin kausiapulaisen hommissa, mutta saan minäkin pitää viikon verran lomaa sitten vuodenvaihteen jälkeen. Joko teillä on suunnitelmia joululomalle?

6 kommenttia:

 1. Vietetään varmaan tääkin joulu kotona kahdestaan ku ei pohjoiseen saakka viitsi lähteä muutaman päivän vuoksi.Aika kallistakin =(

  VastaaPoista
 2. Oi tuo Shimmer Mint, jos joskus paatat luopua siita niin sen voi lahettaa tanne. :D (Koska mulla on vaan tuhat mintunvarista lakkaa, mutta haluan juuri tuon!)

  VastaaPoista
 3. eekku: Mullakin on jouluna vaan se pari päivää lomaa. Vuoden vaihteessa onneksi sitten enemmän.

  Shopaholic: Haha, täällä kans yksi mintunvihreiden lakkojen hamstraaja! :D

  VastaaPoista
 4. ihanat noi viimeiset kynnet <3

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Maarit: Kiitos! :)

  Heidi: Kiva kuulla et tykkäät! :)

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!