keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Huulipunaostoksilla

Kerran kävi niinkin hassusti että osallsituin kaverin tekemään kimppatilaukseen, mutta en tilannutkaan yhtään kysnilakkaa! :D Tilasin nimittäin itselleni pari huulipunaa ja rajauskynän.


Olen tykännyt Essencen kynsilakoista paljon ja nyt päätin testata muuta Essencen kosmetiikkaa. Mä ihastuin heti tuohon oranssiin punaan ja valitsin siihen sopivna rajauskynän. Toiseksi huulipunaksi otin tuollaisen rusekan sävyn, tosin mun eka vaihtoehto oli joku pinkki, mutta se olikin loppu tilausta tehdessä. Lopulta olin kyllä todella tyytyväinen tuohon ruskeaan, sillä se pääsi heti huulille samana iltana kun nämä ostokset käsiini sain.


Yllä ruskea huulipuna huulilla ja alla vielä oranssi (ilman rajauskynää), jota piti sitäkin päästä testaamaan illalla ennen nukkumaanmenoa. Mitäs tykkäätte? Yllättäen ehkä tuo oranssi on ollut näistä ahkerammassa käytössä, vaikka kummastakin tykkään yhtä paljon. Oranssi on kivaa vaihtelua kirkkaalle punaiselle, jota paljon käytän. Ja ruskea on taas luonnollisempi vaihtoehto, mutta kimmeltelee kivasti.


Tässä vielä päivän asu, johon tuon rusehtavan huulipunan yhdistin.

 
paita Bikbok
neule Inspire
korkeavyötäröiset farkut Fiorella
huivi H&M
korivkset Seppälä

Käytättekö te paljon huulipunaa ja minkä väristä?

7 kommenttia:

 1. Tuo oranssi sopii sulle niiiin hyvin! Ruskeakielisiä on kaunis, mutta hieman vaatimattomampi värinä!
  Mä itse käytän huulipunaa tai -kiiltoa päivittäin töissä, Clinicuen Chunky stick 04 Heftlest Hibiscus ja Soap & Gloryn Sexy mother pucker Gloss stick sävyssä Nudist. Nämä on kynämalleja, mutta ajavat siis asiansa loistavasti! Ensimmäinen muistuttaa tuota sinun oranssinpaa huulipunaa.
  Essencen meikit pitäis testata, mutta kävin vasta Tukholman Sephorassa ja kotiutin sieltä iiiison kasan Benefitin ja Sephoran meikkejä, sekä Åhllensilla, josta haalin Macia ja Bobbi Brownia. Eli kiintiö täynnä vähäksi aikaa... :D

  VastaaPoista
 2. Tuossa piti lukea, että ruskeakin on kaunis, mutta ennakoiva tekstinsyöttö iski taas väliin! Sorry! :)

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. oon kuullut kehuttavan noita Essencen huulipunia , pitäis itekkin tilata .. uuden vuoden puolella sitten tilausta menemään ;) !

  VastaaPoista
 5. Tosi hyvännäköiset on punat (: Itse käytän ihan kaikenvärisiä punia, tällä hetkellä eniten punaista. Hurjin omistamistani väreistä taitaa olla sininen... :D

  VastaaPoista
 6. Tulee aika harvoin käytettyä vaikka omistan useamman.Tältä merkiltä ei kyllä ole kuin muutama lakka vaan

  VastaaPoista
 7. eija: Kiitos! Kiva kuulla muiltakin että tuo oranssi sopii, kun oon ite siitä tykännyt hirmu paljon. :) Ja kiva kun jaoit noita itse käyttämiäsi punia, täytyy vähän niitä vaikka googlailla! Eihän sitä koskaan voi olla meikkejä liikaa.... :D

  Maarit: Musta ne on ainakin hintaansa nähden todella hyviä mitä nyt näin kahden punan perusteella voi sanoa, koska maksavat vain muutaman euron ne kalliimmatkin. :)

  Ine: Ooh, sininen on aika hurja! :) Multa löytyy ainakin yksi aika violetti puna, mutta muuten vaan aika perinteisiä punaisia ja luonnollisia rusehtavia.

  Eekku: Mäkään en aiemmin oo kokeillut Essenceltä muuta kuin lakkoja. Muistan jonkun kehuneen Essencen käsirasvojakin...

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!