maanantai 19. elokuuta 2013

Verkkokauppojen valikoimia

Onko kukaan muu sortunut Adeninan hyviin viikonlopputarjouksiin? Adeninassa on ollut nyt parinakin viikonloppuna A Englandin jokin kokoelma tarjouksessa. Itse tilasin viikko sitten pari lakkaa ja kaveriksi otin vielä siirtokuvia ja leimauslaattoja, kaikki alehintaan. Ja hyödynsin samalla Kuopion kynsimiitistä saamani alekoodinkin, joten edulliseksi tuli. :)Ostamani lakat ovat siis Lady Of The Lake ja Guinevere. Nyt tuli siis hankitua ensimmäinen cremeni A Englandilta. Leimauslaatat ovat Bundle Monsterin BM303, BM224, BM210, BM316 ja BM319. Kaupan päälle tuli teippirulla.

Mimaxille on tullut taas monia uutuuksia, joista kyllä löytyy muutamia minua kovasti kiinnostavia lakkoja. Mm. OPIn minikokoelmia on tullut lisää ja samoin myynnissä on OPIn uusi San Francisco kokoelma. Myös China Glazen syksyn lakkoja voisin hankkia, vaikka nyt tuntuukin jotenkin vielä liian aikaiselta nuo syksyn värit ja haluan vain edelleen uskotella että kesää on jäljellä... Mimaxilta löytyy myös ne paljon puhutut "höyhenlakat" tai minusta ne ovat enemmänkin "bakteerilakkoja". En siis ihan kamalasti ole noille lämmennyt... Tai kaukaa ne voivat olla ihan kivan näköisiä, mutta en tykkää varsinkaan mustista tikuista, joita monet näistä sisältävät ja itse käyttäisin näitä kai lähinnä niin, että laittaisin tosi monta kerrosta, jotta yksittäiset tikut eivät näkyisi. :D Eli sitten ois vaan semmoinen värikäs sekametelisoppa kynsillä?


(Kuva lainattu Mimaxin sivulta)

Voihan se olla, että minäkin joskus sorrun tämmöistä bakteerilakkaa kokeilemaan. Jos saisin iskostettua päähäni mielikuvan värikkäistä nonparelleista, niin nää voiskin olla aika söpöjä. Mutta ne bakteerimielikuvat vaan aiheuttaa kylmiä väreitä. Eikä hyvässä mielessä.

Mimaxilla on muuten alessakin mielenkiintoisia lakkoja, kuten Orlyja ja OPIn bondeja. Harmi kun se yksi himoitsemani bondi on jo loppunut...

Cesarsilla on myös muutamia mainitsemisen arvoisia aleja ja uutuuksia. OPIn San Franciscot löytyvät myös sieltä. Lisäksi valikoimaan on tullut uusia isoja leimauslaattoja ja oman sydämeni vei kyllä tuo XXL laatta! Sormet oikein syyhyään, kun haluaisin sen tilata! Ja alessa on Ruby Wings lakkoja, eli niitä ihania kesälakkoja, jotka vaihtavat väriä auringossa. Niitäkin haluaisin ehdottomasti kotiuttaa muutaman (lue: kaikki). Mutta olen nyt yrittänyt itseäni hillitä, koska saatan lähteä Cesarsin avoimille oville kuun lopussa ja voisin silloin tehdä hankintani ilman postikuluja. Ja avoimet ovethan ovat 28.8. seuraavan kerran.

Oletteko hankkineet jo syksyn lakkoja? Entä mitä teidän ostoslistoiltanne löytyy tällä hetkellä?

Loppuun vielä maininta, etten hyödy linkkien klikkailusta mitään. :) Ne ovat vain teitä helpottamaan.

4 kommenttia:

 1. Mulle tuli muutama syksyinen OPI-lakka jo, joista voin kyllä suositella Alcatraz... Rocksia, vaikkei se ole mulla vielä kynsille asti päässyt, mutta jo pullossaankin se on ai-van ihana!

  ChG:n Horizoneista mulle tuli yksi bakteerilakka, jota en oo vielä uskaltautunu kokeilee..! Autumn Nightseista kyllä houkuttelisi myös tilata pari lakkaa.

  Ostoslistalla on ainakin pari syksyn KBShimmeriä ja ehkä tekisi mieli myös yhtä Deborah Lippmannin syyslakkaa, jos nyt raaskin... :)

  VastaaPoista
 2. E-S: Voi mä tahdon ehdottomasti Alcatraz... Rocksin! Se on vaan pakko saada! :) Ja KBShimmerit & Deborahit muakin houkuttelis, mutta en kanssa tiedä raaskiiko... Mua himotuttais itseasiassa edelleen ne vanhemmat Deborahin "merenneitolakat", joten ehkä mä yritän ekana niitä hankkia.

  VastaaPoista
 3. Tosi kivoja ostoksia!
  Mie sorruin ja ostin viisi Ruby Wing lakkaa, mut mie olin halun niit jo kauan ja nyt kun olivat Cesarssilla alessa niin pakkohan niitä oli kotiuttaa :D
  Mua himottais noi A-England lakat, mut viel ei oo tullu hankittua :)

  VastaaPoista
 4. Janita: Kiitos! Mä oon kans kauan himoinnut noita Ruby Wingsien uusia kokoelmia ja niistä on varmaan pakko jotain kotiuttaa. Ainakin niitä tuoksuvia. Ja kyllähän tohon hintaan kannattaa! :) A Englandilta voin suositella ehdottomasti ainakin kaikkia holoja. Ne on aivan syötävän ihania! :D

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!