tiistai 6. elokuuta 2013

Lakkaostoskoostetta

Mulla on vielä aika paljon kesällä tehtyjen lakkaostosten esittelyjä rästissä, joten kokoampa taas tähän pienen koosteen lakoista, joita tässä kesällä on tullut kotiutettua.Mä tosiaan sorruin hankkimaan myös Maybellinen Chalk Dustin. Yksi mustavalkoinen glitter lisää kokoelmiini. Tämä on hieman erilainen kuin Confettis, niin jotenkin sain perusteltua itselleni, että tarvitsen myös tämän. :D Mä vihjailinkin tästä asiasta jo aiemmassa postauksessa, jossa esittelin ne muut Polka Dotsini. Mä tosiaan jäin vähän katumaan, etten ostanut myös tätä mustavalkoista. Ja kun menin tätä lakkaa Sokokselta etsimään, niin siellä oli esillä vain sinistä! Voi itku! Onneksi kysyin myyjältä ja hän kaivoi jostain kaapista vielä kolme mustavalkoista glitteriä. Ja kaapissa oli niitä muitakin värejä jemmassa, joita ei myymälässä esillä ollut. Ja tarina sai onnellisen lopun, minä sain chalk dustini. :)

Samalla reissulla kävin myös Seppälässä ja kotiutin muutaman Jolly Jewelsin lisää. Varsinkin tuota vaaleanpunaista kun olen himoinnut jo pitkään, mutta sitä ei heti saatu Suomeen myyntiin. En voinut vastustaa myöskään isoa alevalikoimaa, joten kolme muutakin lakkaa tarttui mukaan.Hankin jo joskus aiemmin keväällä pari KBShimmerin lakkaa. Tässä ovat Lottie Dottie ja Ellen. Näistä tosin Lottie on löytänyt jo uuden kodin, koska en sitten kuitenkaan pitänyt siitä ihan niin paljon kuin ajattelin, vaan tuo seassa oleva pienen pieni sekalainen kimalle haittasi liikaa. Muuten väriyhdistelmä on kyllä todella mainio. Mainittakoon vielä, että mä rakastan melkein kaikkia valkoiseen pohjaan tehtyjä glittereitä ja toivon vielä löytäväni jonkun vastaavan pelkillä isoilla glittereillä.Tein viime kuussa myös pari nettitilausta. Alehinnat houkuttelivat ja muutama ihana lakka on nyt vedetty yli himotuslistalta.Cesarsilta lähti tilaukseen vielä pari A Englandin lakkaa Sleeping palace ja Saint George (jota kaikki tuntuvat kehuvan). Seurakseen he saivat kaksi Essietä The More The Merrier ja Naughty Nautical. En voinut vastustaa näitä Essien kesän uutuuksia, ne ovat niin herkullisen värisiä! Tästä kokelmasta voisin kyllä kotiuttaa vielä monta muutakin lakkaa... Kaupan päälle tuli tuollaiset takana näkyvät kynsitarrat.Joko te kaikki olette ihan kyllsätyneitä näihin A Englandin alkkoihin, joita vilisee kaikissa blogeissa? Mutta kun ne ovat niin kauniita ja vielä hyviä laadultaan! Ja mä en voinut vastustaa kiusausta hamstrata niitä, kun kerran olivat vielä tarjouksessa...Tosiaan, kun hamstraamisesta oli puhetta...Cesars ei ollut ainoa paikka, josta A Englandeja lähti matkaan luokseni. Pistin tilauksen myös Adeninalle, josta tilasin itselleni Briarwoodin, Briar Rosen ja Excaliburin uuden version. Kaksi ensin mainittua kuuluvat Burne-Jones Dream kokoelmaan, joka on nyt noussut aikamoiseksi suosikikseni, koska minulla on melkein kaikki kyseisen kokoelman lakat. Ja tuo Excaliburin uudempi versio oli vain niin jännittävän oloinen, että se oli pakko saada testiin. Adeninallakin oli tarjous näistä uusimmista A Englndin lakoista, joten se vielä helpotti ostopäätöstäni... :) Sain vielä kaupan päälle kuvassa näkyvän pussillisen kivoja erilaisia niittejä ja strasseja. :)

4 kommenttia:

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!