perjantai 2. elokuuta 2013

3x lakka osa3: Keltainen, oranssi ja glitter

Lakkakolmikoille on toivottu jatkoa ja tässä sitä nyt vihdoin tulisi. Mulla on näitä varastossa jo parit muutkin, mutta en vain ole ehtinyt postailemaan. Tämän kolmikon valitsin sen kesäisten värien vuoksi kynsille ja aiemmassa postauksessa lupasin esitellä noita yksiä kynsitarroja in action.Kolmikkoon kuului keltainen ja oranssi lakka + oranssi glitterlakka Models Ownin Orangeade. (Kirjoitinhan mä ton nimen oikein?!) Tämä on minun kokoama setti. China Glazen lakka on muuten eräästä syystä erityisen rakas lakka. Se on ensimmäinen kyseisen merkin lakkani, eli Papaya Punch!

Heti oli selvää, että aion tehdä näillä liukuvärjäyksen. Tuolla oranssilla glitterlakalla sain vielä kivasti tuon värien vaihtumsikohdan sulavaksi. Ja kerrankin en mielestäni onnistunut sotkemaan ihan älyttömän paljon sormiani töpötellessäni lakkaa. Yleensä mulla on koko sormet ihan lakassa. Oikeasti, koko sormet. :D Alla siis kuva siistimättömistä sormistani. Ehkä joo toi keltainen väri ei erotu niin pahasti ihostani ja siksi se ei oo niin häiritsevä, mutta mielestäni silti onnistuin olemaan jotenkin tavallista siistimpi.Näillä kynsillä menin päivän verran, mutta kaipasin niihin auttamatta jotain koristuksia. Niinpä päätin kaivaa nuo vaaleanpunaiset kukkatarrat esiin, joita juuri pari päivää aiemmin olin käsissäni pyöritellyt. Nehän varmasti sopivat kokonaisuuteen.Tarrat onnistuin liimaamaan melkein kaikki niille paikoille, joihin ne halusin. Nämä tarrasivat kyllä tosi kovaa kiinni heti kun kynteen koskivat. Reunat eivät lähteneet rullautumaan, kuten joissakin tarroissa, vaan sain nämä aika tasaisesti kynsille, enkä saanut menettää hermojani repsottaviin tarroihin. Reunat jäivät vähän näkyviin joissakin kynsissä mielestäni yllättävänkin selvästi, mutta se reunojen näkyminen on tarrojen kohdalla aika yleinen ongelma. Tarrat on siis saatu Hämeen kynsimiitissä JT-Cosmeticsilta.Suurin osa tarrosita kesti hyvinä useamman päivän. Parin päivän jälkeen alkoi reunat minusta vähän mustua/likaantua ja yhdestä kynnestä oli jo puoli tarraa jossain vaiheessa jäänyt matkan varrelle. Kuitenkin tämä oli hyvä tarrakokemus kaikkiaan, kun joskus ne tarrat eivät vain millään tahdo asettua kynnelle tai lähtevät jo samana päivänä rullaantumaan jostakin reunasta irti.

Onko muilla ollut kokemuksia hankalista taroista tai ihanan helpoista tarroista? :)

6 kommenttia:

 1. Söpöt kynnet ja ite tykkään paljon tarroista mut tosiaan niissä on eroja .Jotku pysyy hyvin pitkäänkin ja toiset ei

  VastaaPoista
 2. Mä en kyllä oikein osaa tarroja enää käyttää, aina ne törröttää jostakin. Muistelen että joskus oli sellaisia vähän kumisen oloisia tarroja ja ne minusta pysyi hyvin kiinni. Jos oikein muistan :D

  Näissä on kyllä ihanat värit ja noi kukat passaa mukaan just eikä melkein!

  VastaaPoista
 3. Ihana liukuvärjäys! Värit sopivat hyvin yhteen :)
  Itse en oikein tarroista tykkää, tartun useimmin leimailuun :))

  VastaaPoista
 4. eekku: Kiitos, tarroja on tosiaan moneen lähtöön, kun vaan tietäisi mitkä on niitä hyviä ja ostaisi sitten vain niitä. :D

  Bambi: Kiitos, mustakin noi tarrat sopi mukaan erittäin hyvin, muuten olivat liian tylsät. :)

  nata-: Kiitos paljon!

  Janita: Kiitos! Mäkin jossain vaiheessa mielummin leimasin, mutta nyt oon ollut sen suhteen laiska ja oon käyttänyt aika paljon tarroja. Ehkä taas jossain vaiheessa vaihtuu kun kyllästyn tarroihin.

  Suvinen: Kiva kuulla! :)

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!