sunnuntai 4. elokuuta 2013

Vaaleanpunainen ombre

Olipa kerran lakkaushaaste nimisessä ryhmässä viikon teemana ombre. Ja vihdoin sain aikaiseksi kokeilla tätä koristelutyyliä. Tähän sopivien lakkojen valinta ois niin paljon helpompaa kun oisin jo tikuttanut lakkani.. No, se on nyt aloitettu ja siitä joskus myöhemmin lisää... Mutta tosiaan. Tässä postauksessa esittelyssä nyt elämäni ensimmäinen ombre. Ja tottakai se oli pakko tehdä suosikkivärissäni. :)Vaalein lakka on OPIn "piraattilakka" Steady as She Rose.
Toinenkin OPI pääsi mukaan, nimittäin Nicki Minaj kokoelman Pink Friday.
Keskimaastoon asettui Color Clubin hubbabuballe tuoksuva Yum Gum.
Toisiksi tummin sävy on Leticia Well halpislakka, jossa ei ole mitään nimeä.
Tummin sävy on Lumenen Kukkiva Niitty.Toiseen käteen lakkasin tummimman sävyn peukaloon ja toiseen käteen sitten taas värit juuri päinvastoin. Kaikki lakat levittyivät suht helposti ja sain peittävän lopputuloksen parilla, max kolmella kerroksella.Kuorrutin tämän kokonaisuuden vielä L'Orealin Confettis glitterlakalla. Olihan minunkin tämä pakko hankkia ja pakko kyllä sanoa, että tästä tuli heti yksi luottolakkani, jolla saa minkä tahansa yksivärisen lakkauksen näyttämään super kivalta! Mä tykkään niin älyttömän paljon tuosta lopputuloksesta livenä. Kuvissa ei tuo lakka ole ikinä näin suurta ihastusta saanut aikaan minussa, vaikka aina siitä olenkin tykännyt. Nyt kuitenkin olen aivan myyty ja tuijottelin jatkuvasti kynsiäni lakkauksen jälkeen. Tämä lakka on kai vaan sellainen, että sitä pitää itse kokeilla ennen kuin todella tietää mistä puhuu. :D En voisi olla tyytyväisempi, että tämän hankin, vaikka hinta olikin hieman suolainen noin pienestä pullosta.Kuvissa ei oikeastaan näy se pieni hopea kimmellys, jota Confettis sisältää. Se ei ole vain pelkkää mustaa ja valkoista glitteriä.Onko vielä joku, jolta ei tätä lakkaa löydy? Tämä taitaa olla jossain määrin se "the mustavalkoinen glitter", vaikka löytyyhän niitä muitakin. Itsellänikin on jo useampia ja aina vain tekisi mieli hankkia lisää... Kun ne ovat kuitenkin keskenään erilaisia! Jos muuten erilaisten mustavalkoisten glitterien vertailu kiinnostaa, niin täällä on aika kattava kooste hieman niistä harvinaisemmistakin. Ja voisin koota teille vielä omistani pienen koosteen, että mitä mustavalkoista minun lakkalaatikostani löytyy.

6 kommenttia:

 1. Itse en tuota Confettista ole missään nähnyt (: Liekkö sitten ihan totaalisen loppu ainakin täältäpäin. Onneksi on korvikkeena Golden Rosen mustavalkoglitter! Se on minusta kyllä melko hyvä, vaikka kyllähän tuo Confettiskin vähän houkuttelee :D

  VastaaPoista
 2. Täällä vielä yksi, joka ei omista Confettista. Eikä sen puoleen muutakaan mustavalkoista hilelakkaa. Ei sillä etteikö ne ois mun mielestä kivannäköisiä, ei vaan oo tullut vastaan, enkä ole jaksanut metsästämällä niitä metsästää.
  Hyvin sopii muuten tuo mustavalkohile ombren kanssa.

  VastaaPoista
 3. Ihanat kynnet <3 En oo hirveesti kuvissa tykännyt tosta Confettiksesta, mutta kaikki sanoo että se on livenä hienompi :)

  VastaaPoista
 4. Mullakaan ei oo tuota, mutta hommasin maybellinen chalk dustin, nätti sekin, ja vähän halvempi :)

  VastaaPoista
 5. en omista myöskään kyseistä lakkaa

  VastaaPoista
 6. Ine: Golden Rosella on kyllä hyvä korvike ja sillä taitaa olal vielä jopa kaksi vähän erilaista mustavalkoglitteriä? Mutta kyllä se Confettiskin varmasti sullakin vielä kokoelmaan mahtuis :)

  Yue: Toivotaan, että sullekin jostain sattuis semmoinen vastaan, niin voisit ekan mustavalkoisen glitterisi hankkia. Tosin se voi olla menoa sitten... Että sua on varoitettu. :D

  SaraCupCakez: Kiitos! Mä en tiedä mikä tässä lakassa on, että se on vaan jotenkin tosi vangitseva livenä!

  rose86: Chalk dust on kanssa kiva lakka! Mä hankin itseasiassa senkin. Ei sitten lopu ihan heti nää mustavalkoiset glitterit. :)

  eekku: Suosittelen kyllä lämpimästi sen hankkimista! :) Tai jonkun muun mustavalkoisen glitterin.

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!