sunnuntai 4. elokuuta 2013

Kesäasuja

Mun oli tänään tarkoitus töiden jälkeen ahkeroida taas noista kymmenistä luonnoksista valmiita postauksia, mutta kuinkas sitten kävikään. Keli oli mitä upein kun pääsin töistä ja en voinut vain jäädä sisälle nyhjöttämään! Ihanaa, kun kesä ei ole vielä ohi! Ja minä sain viettää monta aurinkoista tuntia puistossa. Ihan mahtava päivä, vaikka aamulla väsytti ihan hirmuisesti kun piti lähteä töihin. Kumpa huomennakin ois hyvä sää, niin voisin illalla mennä vaikka koirien kanssa hieman nauttimaan raittiista ilmasta taas töiden jälkeen.

Mutta kyhäsin kuitenkin teille tämmöisen asupostauksen välillä. En ole paljoa meinaan mitään kesäisiä asukuvia postaillut ja nehän ovat paljon kivempia katsella kuin talviset? Joten tässäpä niitä tulisi.



mekko Gina Tricot
huivi H&M
vyö Seppälä
kengät H&M

Tässä asussa tuli käytyä terassikieroksella ja tanssimassa. Mekko on tosi monikäyttöinen ja rakastan eripituisia helmoja edessä ja takana.



paita Bershka
toppi H&M
farkut H&M
kengät H&M

Tässä asussa kävin syömässä äidin kanssa. Nuo kengät yritin saada kuvaan kunnolla, mutta Bobo tunki aina eteen... Mä olen näillä ihan hirmu pitkä. :D Kengät ovat alelöytö viime syksyltä muistaakseni?



mekko H&M
bikinti H&M
laukku Blanco
kengät Inspire
hiuskoru lahja

Rento shoppailuasu ja hiukset on kietaistu taas nutturalle. Se on mulla semmoinen hätäkampaus. Nuttura onnistuu aina ja on täydellinen, jos ei juuri silloin ehdi pestä hiuksiaan kun johonkin olisi lähdettävä. Hankin juuri itselleni nutturavalkin, joka helpotti entisestään nutturoiden tekoa.

Mikä asu oli suosikkinne? Mikä on teidän "turvakampaus"?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!