lauantai 10. elokuuta 2013

Leimauksia lomalla

Kun tämä postaus pärähtää esille, niin tämä tyttö on todennäköisesti tapaamassa Kuopion muita kynsiharrastajia paikallisessa miitissä, josta kirjoittelen sitten myöhemmin ehdottomasti blogiinkin! Päätin kuitenkin ajastaa miittipäivälle yhden postauksen blogiin, kun sen satuin valmiiksi saamaan.

Nämä kynnet tein jo about parisen viikkoa sitten ja peukalon leimaus on vilahtanutkin jo instagramin puolella. Tässä sitten esittelyssä koko kynnet.Olin napannut reissuun mukaan vähän leimausvälineitä (koska kaverini haluaa yleeänsä, että teen hänelle kynnet ja tykkää leimoista) ja päätin niistä etsiä joitakin kivoja yhteen sopivia kuvia. Teemaksi valikoitui tuollaiset tyttömäiset asiat eli korkokengät ja korut. Cesarsin omasta laatasta löytyi tuo ihana kamee ja yksittäinen kenkä. Bundle monsterin laatassa taas sattui olemaan "kenkäkasa". Mukana oli Konadin violetti leimauslakka. Näillä sitten lähdettiin toteuttamaan kynsiä.

Oikea käsi onnistui ehdottomasti vasenta paremmin. Oikea käsi siis ylempänä ja vasen alla.Koru oli tosiaan aika iso tai oikeastaan pyöreä ja se vaatikin hieman mietintää, että mihin kynteen se mahtuisi hyvin. No, peukaloon tietty. Päätin yrittää ahtaa korun toisessa kädessä keskisormeen. Jotkut leimaukset onnistuivat paremmin ja jotkut huonommin. Yksittäsiten kenkien seuraksi tökin vielä pilkkuja dotting toolilla. Olivat muuten niin kovin orvon näköisiä.

Voisin jälleen kerran toistaa, että pitäisi vähän ahkerammin harjoitella tuota leimaamista, niin löytyisi ne vähän kadoksissa olevat taidot taas takaisin... Mutta ihan kivat kynnet sain silti aikaan. Varsinkin tuo peukalo oli todella onnistunut. :)Leimausten alle tein liukuvärjäyksen China Glazen Pink Plumerialla ja Flirty Tankinilla. Firty Tankini oli kyllä selvästi peittävämpi ja siksi aika hallitsevassa roolissa lakkauksessa. Nämä lakathan ovat oivia kesään (kun kerran kesäkokoelmasta ovat), kuten kaikki neonit yleensä. En ole lakkoja paljoa käyttänyt aiemmin, joten monta hyvää syytä saada nämä nyt kynsille. Harkitsin jopa hieman toisen myymistä kun käyttö on olltu aika vähäistä, mutta eivät nämä ole niin samanlaisia keskenään, että toisesta voisin luopua... Joten kai se on pakko pitää molemmat. :D

2 kommenttia:

  1. Mä olisin tullu sinne ku asun kuopios mut en kerkeeeeeeeeeeee

    VastaaPoista
  2. Nail Netta: Harmi, mutta ensi kerralla sit! :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!