keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Espanjan kynsilakkaostokset

Tässä postauksessa päättelen nyt kynsilakkoja, joita Espanjasta lähti mukaani. Aika iso määrähän niitä kertyi, mutta kun halvalla sai ja merkkejä joita ei Suomessa ole myynnissä. Että aikamoinen kynsilakkaharrastajan taivashan tuo Espanja oli. :) Fuengirolassa valikoimat olivat ihan hyvät, mutta Malagassa sitten räjähti pankki ja sieltä löytyi vaikka mitä! :D Malagassa suosittelen ehdottomasti käymään Plaza Major kauppakeskuksessa, josta löytyy mm. Kikon oma liike ja Primor, jossa on kaikkea kosmetiikkaa ja paljon isommat valikoimat kuin esim Miramarin kauppakeskuksessa.



Kikon liikkeessä vieraillessani riemunkiljahduksia aiheuttivat heti Sugar Matt lakat, jotka ovat siis hyvin samantyylisiä kuin OPIn liquid sandit. Kokoelmaan kuuluu "full mat" ja "pearly mat" sävyjä. Itse ihastuin juurikin noihin pearly mateihin, joissa on siis kivasti kimmellystä mukana. Ne full mat lakat oli musta ihan siinä rajoilla, että onko vain normi lakka ruttaantunut pahasti, vaikka esim mintunvihreä kyllä vähän houkutteli. Mutta ostin lopulta nuo kolme kimmeltävää lakkaa.



Pakko oli heti testata lakkoja kynsille! Ja heti tarttui jotain karvoja mukaan, mutta älkää antako niiden häiritä. :D Aluksi nää tuntui vähän hassuilta, mutta sitten tuohon röpeliäisyyteen kyllä tottui kun olin yön yli nukkunut. Tasaisen ja peittävän pinnan sai noin 2-3 kerroksen jälkeen. Ainakin eka kerros oli minusta hieman haastava levittää niin, että kuivuisi tasaiseksi. Mutta onhan nämä kauniita! Ja kesti hyvinä kynsillä monta päivää!



Kikon liikkeestä nappasin mukaan alesta myös pari hololakkaa. Ne on kuvattuna alla China Glazen Water You Wainting Forin kanssa, jonka hankin Malagan reissulta. Olisin ostanut enemmänkin kyseisen merkin lakkoja, mutta myynnissä oli vain vanhempia kokoelmia ja minulla oli niistä oikeastaan jo kaikki haluamani lakat. Tuo Cirque du Soleilin kokoelma oli uusin kaupasta löytynyt. Hinnalla näitä ei ollut pilattu kun se oli alle 6e pullolta.



Sitten kasa halpislakkoja. Nuo Yes Loven glitterit olivat niin ihania, etten voinut vastustaa ja oli pakko ostaa kaikki! Lisäksi ostin vielä vihreän Yssyn glitterlakan ja tuommoisen suklaalta tuoksuvan vaalean lakan. Ihan vain sen takia, että oli pakko päästä nuuskimaan suklaan tuoksuista lakkaa! Näitä oli kolmea eri ruskeaa sävyä ja lisäksi musta mintulta tuoksuva. Mutta minusta hammastahnan tuoksu kynsillä ei ollut kovin houkutteleva, niin ostin avin tuon suklaan. Ja kyllähän se vähän suklaalle tuoksui! Pidän myös tuosta nudesta väristä tosi paljon! Kyseinen lakka on tällä hetkellä kynsilläni.



Vielä myöhemmin onnistuin löytämään yhden uuden sävyn Yes Loven glittereitä ja ostin senkin kokoelmaani täydentämään. :) Hankin myös yhden glitterlakan pian alkavaan arvontaan...



Metsästin tietenkin myös OPIn lakkoja reissulta, mutta niidenkin valikoima oli hyvin vanha. Uusin kokoelma näytti olevan kaikkialla Germany collection. Olisinhan minä niitä ostanut, mutta satuin siitä kokoelmasta omistamaan jo kaikki haluamani sävyt. Euro Centraleja mä kovasti yritin metsästää ja samoin Mariah Careyn lakkoja, mutta onnistuin löytämään vain tuon nimipaketin Euroja. Minipakettina löytyi myös vanhempia minnejä. Tuolla oli hintaa joku 15e. Ostin myös Funky Fish kynsitarroja koko kynnelle, kun olivat tarjouksessa. Ja vielä pullon mikrohelmiä + suppilon kaviaarimanikyyriä varten Claire'sista. En voinut vastustaa tuota ihanaa pinkkiä miksiä...



Niin ja mun Essencet varmaan tuplaantui kertaheitolla!



Jotkut perusvärit olivat vielä tarjouksessa ja niitä tuli hamstrattua aika paljon (yllä). Alla kuvattuna erikseen kaikki erikoisemmat Essence lakat, joita ostin. Arvatkaapa vaan kuinka innoissani olin kun alelaaarista löytyi juuri nuo kaksi minulta puuttuvaa Vampire's Love lakkaa!? (Vampyyrifani kiittää ja kumartaa!) Malagasta löytyi myös Peel off aluslakka ja väriä vaihtavia lakkoja, joihin ostin tuon "koristelulakankin", joka on kai kuitenkin ihan tavallista läpinäkyvää lakkaa, mutta kapealla siveltimellä. Ymmärsin näiden toimivan kuten China Glazen Tranzitions. Vielä en ole ehtinyt testata!



Minulle aivan uusi lakkamerkki oli Catrice. Tai siis, olen minä tästä kuullut ja pulloja nähnyt, mutta en koskaan livenä enkä yhtään tämmösitä omistanut aiemmin. No, nyt omistan heti seitsemän. :D Hinnaltaan samaa taso kuin Essence. Nuo Million Stylesit olivat kyllä kalliimpia, jotain erikoislakkoja kun ovat.



Oli jo tässä vaiheessa oikein tyytyväinen Espanjasta keräämääni lakkakokoelmaan, mutta Malagan lentokentällä onni potkaisi vielä ihan viime metreillä ja onnistuin löytämään koko OPIn Mariah Carey kokoelman myynnistä! Näitä kun olin yrittänyt koko loman metsästää tuloksetta! Tarjolla oli myös minipullopakkaus noita liquid sandeja, mutta päädyin lopulta ottamaan täysikokoisia ja vielä Sprung sävyn normilakoista. Voi kun olin yhtä hymyä kiikuttaessani näitä kassalle!



OPIn Mariah Carey kokoelman lakkoja saa muuten ostettua myös Mimaxilta! Olin tästä tiedosta erittäin iloinen, sillä Mimaxilla hinta on hieman matalampi kuin vaikka Sokoksella. Saatavana on myös minilakkasetti liquid sandeja ja olisin varmaan tuolta tilannut, jos en olisi lakkoja Espnajasta saanut.

No, mitäs tykkäsitte ostoksista? Itse olen vain ihan fiiliksissä hypistellyt kaikkia uusia pulloa, enkä osaa päättää mitä testaisin ekana. Runsaudenpulaa... Ja materialismionnellisuutta! :) 

11 kommenttia:

  1. Paljon ihania lakkoja ostit !
    Haikailen itsekin pääsystä ulkomaille jossa on myynnissä edullisia lakkoja ja etenkin Essenceä :3

    VastaaPoista
  2. Aww!! Miten paljon kaikkia kivoja lakkoja! :)

    VastaaPoista
  3. Onpas ihanan näköisiä ostoksia! Kikon Sugar Matit näyttää erityisen hyviltä, vaikka en olekaan erityisen kiinnostunut noista OPI:n vastaavista (- tai no, vannomatta paras). Myös noi Essencen Vampire's Lovet näyttää kivoilta, ja tuo Peel Off Base coat, joka houkuttelisi kovasti itseänikin.

    VastaaPoista
  4. Uuuuu, kivoja ostoksia! :)

    Noi Kikot näyttää tosi kivoille! :)

    VastaaPoista
  5. Todella paljon kaikkee kivaa oot ostellu ?saitkohan mun yllärin?
    Tuo peel off lakka pitäs hankkia

    VastaaPoista
  6. Ihania ostoksia!

    Onneksi kesäkuussa on tiedossa matka Fuengirolaan ja varmasti tulee osteltua paljon lakkoja. Ainakin Essenceä, Kikoa sekä Catricea.. :)

    Paljon muuten Kikot, Catricet ja Essencet maksoi siellä?

    VastaaPoista
  7. ooka: Mäkin olin tosi innoissani Espanjaan pääsystä just siksi, että sieltä sai noita lakkoja! Vaikka olihan se muutenkin kivaa! :)

    Fani: Jep, tossa on vähäs aikaa testattavaa! :)

    E-S: Musta tuntuu, että innostuin noista OPIn liquid sandeistakin enemmän kun olin kokeillut Kikon Sugar Mat lakkoja. Tosta peel off laaksta mä oon kans innoissani, olin aluks tosi pettynyt, kun en löytänyt sitä ekasta Essencejä myyvästä liikkeestä, mutta onneks toisesta tärppäs!

    SaraCupCakez: Kiitos! Kikot oli kyl tosi kivoja!

    eekku: Joo, sain sun yllärin, kiitos! :) Kävinkin kiittelemässä tänään sun blogissa.

    VastaaPoista
  8. Rose: Kikot oli normihinnaltaan 5e, mutta alesta sai halvemmallakin. Essencet oli monet 1,99e (jotkut alessa vielä halvempia) ja sit kalliimmat ja erikoisemmat 3-4e. Catricet samoissa hinnoissa Essencen kanssa, eli 1,99e perusvalikoima ja sit alle 4e ne erikoisemat.

    VastaaPoista
  9. Oijoi kun on kivoja ostoksia! :)

    Miten muuten pakkailit lakat laukkuun, että sait ne ehjänä kotiin asti?

    VastaaPoista
  10. -Caramel-: Kiitos! :) Mä pakkasin noita lakkoja muutaman per muovipussi ja tiiviisti matkalaukkuun muiden tavaroiden sekaan, ettei kolise. Oli kyl niin paljon tavaraa ja matkalaukku niin täys, että ei ollut vaaraa siitä et lakat ois kauheesti likkuneet. :) Vähän jännitti et ovatko kaikki ehjiä, mut yksikään ei ollut rikki!

    VastaaPoista
  11. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!