tiistai 25. syyskuuta 2012

Tuoksuvia lakkoja

Mun on monesti ptiänyt jo testata mun Miyon tuoksulakkoja, mutta sitten aian jotenkin onkin valkkautunut jotain muuta kynsille. No, nyt päätin kerralla rykäistä kaikki neljä omistamaani sävyä kynsille. :D



Kuvat on vähän kökköjä, kun olen joutunut käyttämään salamaa ja vanhan koneeni hajottua joudun julkaisemaan kuvat täysin käsittelemättöminä, ettei voi edes yrittää tehdä tuolle valaistukselle mitään. Voi kun sais jonkun kuvankäsittelyohjelman taas tai sen mun vanhan koneen pelaan sen verran, että vois sillä muokkailla kuvia.



 Näissä oli aika paljon eroa peittävyydessä. Sininen ja muistaakseni violetti (ois pitänyt kirjoittaa ylös, kun siitä on jo hetki kun nämä kynnet lakkasin) olivat aika ohuita ja vaativat enemmän kerroksia, kun taas vihreä ja vaaleanpunainen peittivät mielestäni paremmin.

Kaikki tuoksuivat aika selkeästi ja yllätyin ihan positiivisesti näiden tuoksustaa, koska pullossa nämä eivät oikein tuoksu. Lakat alkavat tuoksua siis vasta kuivuessaan. Aikamoinen sekoitus tuli, kun joka kynsi tuoksui vähän eriltä. Koetin näitä vähän erikseenkin tuoksutella aina kynsi kerrallaan, mutta täytyy kai tehdä joskus toiste tarkempaa hajutestiä sitten niin, etten käytä näistä lakoista kuin yhtä kerrallaan.



Alla olevasta kuvasta näkyy ehkä parhaiten tuo lakakusideani. Eli koko ajan käytin lakkoja järjestyksessä pinkki, sininen, violetti ja vihreä siis vasemmalta katsottuna.



En tiedä tuliko tästä ihan sillisalaatti vai tosi taiteellinen. :D Mutta tulipahan testattua kerralla monta lakkaa...

3 kommenttia:

  1. Heii!
    En tiennyt että siullakin blogi, sattumalta eksyin kun pistin googleen ''tanssikuvia'' ;-)

    VastaaPoista
  2. Lataa Gimp, se on ilmainen ja sillä saa ihan kyllä kuvat käsiteltyä. Itse käytän juurikin tätä ohjelmaa kuvieni käsittelyyn: http://www.gimp.org/downloads/

    VastaaPoista
  3. Anni: No sepäs sattui. :) Täytyypä munkin käydä vilkaisemassa sun blogi!

    Verieana: Kiitti vinkistä, varmaan mä Gimpin lataan ainakin ensi hätään. Mutta silti haikailen ihanan Paint Shop Pronn perään...

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!