torstai 13. syyskuuta 2012

Ostoksia, ostoksia, ostoksia...

Viiem aikoina on tullut hankittua kaikkea pintä kivaa ja päätin nyt koota tämmöisen ostospostauksen taas vaihteeksi, kun on jäänyt paljon hankintoja esittelmättä. Osittian siksi, että olin lomareissulla kun osa näistä kotiutui ja olen myös ollut hieman laiska kuvaamaan hankintojani. Mutta tässä niitä nyt tulisi.

Hankin parit kivat korvikset ja kaulakorun Nuur-nuur accessoriesilta. Kun satuin bongaamaan pinkit korkkarit ja vielä niihin mätsäävän kaulakorun, niin pakkoohan nuo oli kotiuttaa. Nyt mulla on vihreät ja pinkit korkkarit korviin.



Facebookin kirppikseltä bongasin tämmöisen kivan laatan.



Ostin myös Citymarketista toisen Sally Hansenin Gem Crush lakan, koska nämä ovat aika herkullisia glittereitä. :) Hankin jo aiemmin turkoosin.



Kävin myös koulun alun kunniaksi tsekkaamassa Seppälän aletarjonnan ja onko tullut joitakin uusia lakkoja. No olihan seillä vaikka mitä! Jotenkin kuvittelin, että kaikki alennuksessa olevat lakat on jo myyty loppuun, mutta asiahan ei ollut ihan niin...



Saatoin tosiaan vähän innostua, mutta pakkohan noita alelakkojakin oli hamstrata, kun hintaa oli vain 1e/pullo. Aiemmin olen ostanut yhden Golden Rosen mattalakan ja ihastuin siihen todella paljon, joten hankin nyt vielä neljä lisää. Toivottavasti oavt kivoja. Nuo pullot ovat minusta vähän hankalia, kun niistä ei näe kunnolla sisällä olevaa lakkaa. Lisäksi ostin alesta yhden Pretty Womanin keltiasen lakan. Normi hinnalla mukaan tarttui vielä mattalakka Flormarilta ja kaksi Wild & Mildiä, joiden on tarkoitus muuttaa väriä auringonvalossa. Oon kuullut vähän huonojakin kommentteja noista auringonvaloon reagoivista lakoista, mutta pakkohn niitä on testata. Oisin kovasti kyllä halunnut tietää, millaisiksi lakat muuttuvat auringossa. Lakkojen nimissä ei ollut mitään viittausta muutokseen, eikä niistä ollut mitään muutakaan esimerkkiä. Joten ostin vähän sian säkissä. Facebookista bongasin, että tuo turkoosi pitäisi muuttua vihreäksi. Muutos on siis ihan selkeä. Tuo vaaleanpunainen taas ymmärtääkseni muuttuu vian voimakkaammaksi pinkiksi. Eli sen kohdalla muutos ei ole niin selvä. saa nyt nähdä, onko näiden testaamisessa näin sateisena syksynä mitään järkeä, mutta kai mä edes yritän joku päivä.



Nappasin muuten nopeasti kuvan Seppälässä Flormarin telineestä, jossa siinäkin oli monia hienoja värejä tarjolla, mutta lopulta onnistuin olemaan ostamatta niitä. :D Flormarit olivat näkyvästi esillä ja samoin Wild & Mildin eri lakat (niin nuo aurinkoon reagoiavt kuin myös ne magneettilakat). Muistan jostakin lukeneeni, että Flormaritkin ois poistumassa Models Ownin lisäksi Seppälästä, mutta ainakin täällä Kuopiossa Flormarit ovat tällä hetkellä vielä hyvin hallitsevassa asemassa, koska tuon kuvaamani standin vieressä oli vielä sellainen lattialle pystytettävä korkea laari, jossa oli niitä shimmerisiä lakkoja iso kasa. Muutenkin musta lakkavalikoima oli tosi hyvä ja alelakkojakin oli vielä palon jäljellä eri väreissä. Oisin voinut ostaa paljon enemmänkin vielä.



Anttilasta hankin pari tanssielokuvaa kokoelmiini. Footloosen olenkin nähnyt jo aiemmin vuokrattuna, joten se lähti heti ensimmäisenä äidille lainaan.



Loppuun vielä tämmöinen herkkukuva! Mä päätin hemmotella itseäni koulun alun kunniaksi jollakin söpöllä makealla naposteltavalla ja nämä kuppikakut sopivat musta erittäin hyvin tähän määritelmään. Nää on kyllä niin söpöjä, ettei niitä malta edes syödä! :)



Muuten, loppuun haluan vielä mainostaa, että Cesarsille on tullut Ciatén tuotteita myyntiin eli siis niitä kuuluisia kaviaarimanikyyripaketteja. Kirjoittelinkin niistä jo aiemmin, kun olivat aiheuttaneet vähän kohua... Mua kiinnostais hirmuisesti testata tuollaista settiä, vaikka ihan saman lopputuloksen kyllä mielestäni saa millä vain lakalla ja mikrohelmillä. Olen sitä kokeillutkin. Tuo paketti on kyllä aika hintava ja toisaalta jäi myös vähän paha maku suuhun siitä, että Ciaté halusi omia kaviaarimanikyyrin nimenä. Ettei vastaavaa lakkausta ja koristelua saisi kutsua sillä nimellä, jos kynsiä ei ole tehty Ciatén tuotteilla. No, nähtäväksi jää, tuleeko tuolalista hankittua. Saatan tietenkin päätyä hankkimaan vain mikrohelmiä lisää. Se värikäs setti on muuten musta kaikki kivoin ja itsekin vastaavaa kokeilin sekavärisillä helmillä. Myös valkoista voisin kokeilla, mutta musta on ehkä vähän tylsä? Tai kai sitäkin voisi kokeilla...

Mitä te tykkäätte tästä ideasta ja näistä seteistä? Onko järkevää myydä tuommoista settiä, vai hankitteko mielummin osissa tarvittavat välineet?

3 kommenttia:

  1. Hinta mokomalle kalankutulakalle on pöyristyttävä kun saman asian ajaa pullo tavallista kynsilakkaa ja mikrohelmiä.
    Tosin, Ciaten lakat ei ole mitään halpoja edes maailmalta tilattuna mutta kuitenkin.

    Niin, en aio hankkia ellei se jo tästä käynyt ilmi;D

    VastaaPoista
  2. Eikä! :D Kävin eilen itse seppälässä ja meinasin ostaa 100 kynsilakkaa kun oli vaan 1e :)

    VastaaPoista
  3. Sissi: Niin, tuossa Ciatén setissä ei loppujen lopuksi ole ihan hirveästi mitään erikoista, kun mikrohelmiä ja värillisiä lakkoja saa muualtakin. Suppilo ja muovialusta taas eivät mielestäni ole niin välttämättömiä, että niistä alkaisin kamalasti maksamaan. Ehkä se Ciaten lakka tuossa setissä maksaa, jos ne ovat muutenkin hintavia?

    eekku: Kiva että tykkäät. :)

    Susanna: Joo, halpa saa yleensä innostumaan... :D Multa jäi vielä monta alelakkaa sinne Seppälään ja niissä normihintaisissakin oli vaikka mitä kivoja... :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!