lauantai 19. marraskuuta 2011

Hankintoja (Myös se Ikean laatikko kynsilakoille!)

Kävin jo aikoja sitten shoppailemassa hieman Hesassa kaverin kanssa, mutta en ole vielä esitellyt ostoksiani täällä blogissa, joten nyt on sen aika.

Ostin lähinnä vaatteita ja hieman asusteita & koruja. Suurin osa vaatteista lähti mukaan Seppälän poistomyymälästä, jossa kaikki tuotteet olivat 1-10e hinnalla. Ei paha. Tässä heti ensimmäisenä ne Seppälän löydöt.



Linkin mekko 3e. Näitä oli monta erilaista, mutta tässä oli musta kivoimmat ja käyttökelpoisimmat värit. Tolla hinnalla ois voinut ostaa kyllä vaikka kaksi.



Tämä mekko maksoi taas puolestaan 5e. Näitäkin oli monissa eri väreissä ja otin melkein lisäksi vielä sellaisen turkoosilla yläosalla (jossa oli kuva + tekstiä) olevan mekon. Mutta sitten lopulta ajattelin, ett yksi riittää. Ei näytä musta kovin kivalta henkarissa, mutta hyvältä näyttää sitten päällä.

Hamelinja jatkuu, meinaan kaksi puolihametta ostin myös. Kummatkin 5e/kpl.





Oon tommosta korkeavyötäröistä farkkuhametta etsinyt jo kauan!

Kenkiä en edes pahemmin katsellut, koska tiesin niiden ostamisesta tulevan sanomista. Mutta katsokaapa, mitä löysin 5e hintaan! Olihan nämä pakko napata mukaan kun koulussa tulee nykyään käytettyä hirmuisen paljon kaikkia tennareita yms matalapohjaisia kenkiä. Ei noi korkkarit meinaan kauheen hyvin kolitseihin sovi...



Sitten ihan normipuolelta Seppälästä kävin nappaamassa mukaan paksuja sukkahousuja, jotta voin pitää hameita ja shortseja talvellakin. Tarjous "ota 3 maksa 2". Mä aion nyt oikeasti panostaa tähän mekkojen/hameiden käyttöön kun on tullut hankittua niitä niin urakalla.



H&M:llä oli kakki aletuotteet "ota 2 maksa 1", mutta en vain löytänyt sieltä kahta kivaa juttua! Löysin yhden kivan puolihameen, jota oon ennenkin katsellut, mutta se jäi nyt ostamatta kun en löytänyt kaveriksi toista aletuotetta. Sen sijaan ostin tuubihuivin, joka näkyy alla.



Indiskasta löysin vihdoin itselleni tuollaisen pannan, jota olen katsellut jo pitkään.



Korvakoruja tuli ostettua kaksi paria Cybershopista. Vain 4e pari. Pompulat ostin Ninjasta.



Viimeksi jäi esittelemättä, että sen Orlyn Fowl Play lakan lisäksi Suvi toi mulle Gossip Girlin kolmoskauden DVD-boxin! En ole onnistunut sitä täältä löytämään, niin nyt on kaikki kolme hyllyssä. Nelosenkin vois hankkia jo...



Äiti osti mulle yhdet uudet Inspiren reenihousut, jot ka maksoivat jotain about 20e. Olivat ihanan väriset ja näissä on tuollainen korkea vyötärö, josta tykkään erityisesti. Saatavana myös pinkkinä, mutta päädyin tämmöiseen vähän tummempaan sävyyn kuitenkin.



Sitten päästään vihdoin siihen Ikeasta ostettuun laatikkoon, jonka hankin mun kynsilakoille. Se on nyt vihdoin kotona ja kynsilakat ovat saaneet siitä uuden kodin! Päädyin siis lopulta hankkimaan tuollaisen kauniin mustavalkoisen laatikon ja sinne sisälle pari tuollaista mustaa lokerikkoa.



Ajattelin, että noihin lokerikkoihin on helppo sitten vähän lajitella lakkoja. Hankin niitä nyt kaksi ja ne mahtuvat helposti päällekäin tuonne isoon laatikkoon.



Itse laatikko on mustavalkoinen ja sopii siten ainakin makkarin sisustukseen hyvin. Tosin saatan tuon jättää olkkariinkin, en ole lopullista paikkaa vielä täysin valinnut.



Ja sitten se ehkä kaikkein kiinnostavin osuus, eli mahtuivatko lakkani hyvin tuonne? Tottakai! Mahtava ratkaisuhan tämä oli ja tilaakin jäi vielä paljon! Nyt musta tuntuu, ettei niitä mun lakkoja edes ole paljoa! Mustien lokerikkojen päälle mahtui vielä valkoisia koreja, joita mulla on aiemmin ollut tuolla makkarin laatikostossa, joka oli käynyt liian pieneksi lakoilleni.

Mä olin muuten ihan innoissani kun pääsin järjestelmään lakkojani tuonne "uuteen kotiin"! Mietin paljon, että millä perusteella mä ne jakaisin eri lokeroihin. Jotenkin tommonen pikkutavaroiden järjestely on musta ihan hirmuisen hauskaa ja terapeuttista. :D

Sitten esittelykierros lakkojen kotilaatikkoon, kerros kerrokselta:

Alempi lokerikko:
Ylärivi (vasemmalta oikealle) : 1. Konadin leimauslakat, 2. ja 3. glitterlakkoja (kaksi lokerikkoa), 4. graffittilakkoja.
Alarivi: Keskellä tuollaista epämääräistä krääsää, kuten tuommoisia säilytysrasioita ja minigrip-pusseja yms. Oikeassa reunassa on käyttämättömiä lakkoja, joita en ole siis vielä testannut kynnelle.



Ylempi lokerikko:
Ylärivi (vasemmalta oikealle) : 1. Puaniset, vaaleanpunaiset ja oranssit lakat. 2. Leimaustarvikkeet (laatat yms.) ja tarrat & siirtokuvat. 3. Violetit lakat ja koristelulakat.
Alarivi (vasemmalta oikealle) : 1. Valkoiset ja nudet lakat. 2. Vihreät ja siniset lakat. 3. Keltaiset ja metalliset (kultainen & pronssi) lakat. 4. Flormarin lakat. (Vähän random kategoria silleen, että muut lakat ovat värin mukaan lajiteltuja, mutta nämä mahtuivat niin hyvin yhteen.)



Mustien lokeroiden päällä on pari valkoista koria. Toisessa (vasemmanpuoleinen) on alus- ja päällyslakat + kynsinauhaöljy & kynsilakanohentaja, sekä lakkoja, joita on tarkoitus laittaa seuraavaksi kynsille. Eli ne ovat helposti saatavilla. Toisessa korissa (oikealla) on glittereitä, fimoja, strasseja yms. koristeluvälineitä ja yleensä myös pullo kynsilakanpoistoainetta, joka nyt puuttuu kuvasta.



Eli semmoinen sisältö. Ja tässä olivat nyt siis myös kaikki omistamani kynsilakat. Niistä on toivottu postausta ja tämä oli nyt tämmöinen pikakatsaus lakkoihini. Tarkoitus on tehdä vielä vähän yksityiskohtaisempi postaus lakoista kuvien kera. Ja ehkä näistä voisi kerätä oman sivunsa blogiin, ainakin semmoisen listan muodossa voisin pitää kirjaa omistamistani lakoista?

Mutta siis, eihän noita nyt niin paljoa ollut? :) Hyvin on tilaa vielä uusille...

4 kommenttia:

  1. Tosi kivoja noi lokerikot ja laatikot, paljonko maksoi? Mahtuuko kaks lokerikkoa yhteen laatikkoon päällekkäin? Voisimpa harkita ittellenikin tälläistä ratkaisua :)

    VastaaPoista
  2. Ööh, mitähän ne nyt ois maksaneet... Kun siitä on jo aikaa kun noi ostin. No lokerikot tais olla jonkun kympin paikkeilla ja sit toi itse laatikko muutaman kympin.

    Laskin silleen, et noi tulee halvimmaksi kun tuohon isoon laatikkoon mahtuu niin paljon päällekäin. Tohon meinaan menis periaatteessa kolmekin tommosta mustaa lokerikkoa päällekäin, mutta mulla on sit noita valkoisia koreja tossa ihan päällä. (Toka alin kuva on semmoinen, missä on kaksi mustaa lokerikkoa päällekäin laatikossa, eli yläpuolelle jää vielä tilaa ja alimmasta kuvasta näkee, miten tilaa jää vielä, vaikka lokerikkojen päälle on laitettu nuo valkoiset korit.) Itse laatikko on myös sen verran leveämpi, että lokerikkoja on helppo nostella laatikosta ja niitä voi siirtää sivuunkin silleen, että alemmasta laatikosta saa otettua lakkoja.

    Kattelin Ikeassa myös semmoisia matalampia pahvisia laatikoita, mutta hylkäsin ne kun siihen ei ois välttämättä mahtunut kahta kerrosta päällekäin lakkoja.

    Oon nyt kyllä tosi tyytyväinen, meinaan tää mun ratkaisu on ainakin tähän asti toiminut paremmin kuin hyvin!

    VastaaPoista
  3. Täytyy kyllä olla ylpeä Veljestä, joka tätä laatikkoratkaisua ehdotti :D

    VastaaPoista
  4. Ehdottomasti! Toimii! Järkyttävän hyvä ratkaisu. Ei enää kotona kuulu valitusta, että kynsilakkoja pyörii joka paikassa... :D

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!