perjantai 29. heinäkuuta 2011

Prettyyyy!

Eilen noudin postista paketin, nimittäin pretty.fi:n tilaukseni oli saapunut! Sitä oli yritetty toimittaa mulle kotiinkin, mutta olin valitettavasti töissä, eikä paketti tietty mennyt postiluukusta... Onneksi postiin on lyhyt matka.



Hyvin oli paketti pakttu ja sieltä paljastui siis tämmöistä:



Ekana vähän parempaa kuvaa tarrosita. Innostuin näitä nyt tilaamaan, kun olivat alessa.



Ihan samaisia tarroja on mun mielestä myynnissä esim marketeissa, tosin aklliimmalla hinnalla tietty. Ainakin tänään bongasin Cittarista tuon tarra-arkin, jossa on kukkia ja perhosia.



Halusin kultaisen koristelulakan ja kuvassa näkyvä on oikeastaan ainoa, mitä löysin valikoimasta. Ainakin siis niissä halvimmissa koristelulakoissa. Oisin ehkä halunnut semmoisen, mikä ei ole glitteriä, mutta tämä kelpaa toistaiseksi ja metsästän jostain muualta sitten vielä toisenlaisen... Tässä Nail Starin koristelulakassa on sekä kynä että sivellin, mutta kynä voi mennä glittereistä tukkoon ja siksi suositellaan siveltimen käyttöä. Tämän takia lakka oli halvempi.

Tilasin myös L´Oréal Touche Magique Concealer Pen peitevärin, joka on kultaisen koristelulakan kanssa samassa kuvassa. Se saa nyt ajaa valokynän virkaa ainakin hetken. Oli tarjouksessa ja päätin kokeilla.

Koristeluun tilasin muitakin lakkoja:



Nuo NYXin sydämiä täynnä olevat lakkapullot on niin ihanan näköisiä! Oli pakko tilata kahdessa eri värissä. Itse lakka pullossa on väritöntä. Ja tilasin myös tuommoisen punertavan lilan koristelukynän. Mulla on jo ennestään semmoinen pinkki/vaaleanpunainen koristelulakka, mutta aattelin tämmöisellekin sävylle olevan käyttöä, kun käytän niin paljon lilaa, violettia ja pinkkiä.

Ja sitten ne lakat, joiden takia mä alkujaan tuon tilauksen tein:



Kyllä vain, minäpä ostin nyt metallisia crackleja! Kun mä nää näin, niin mun oli pakko alkaa heti väkertään tilausta! Hinta ei ollut mikään törkeä (7,9e) ja nyt mulla oli vihdoin mahdollisuus saada sekä hopea että kulta! Mulla ei ole ennestään yhtään w7:n lakkaa, mutta nytpä tulee kokeiltua. Joku toinen bloggari niitä mulle vielä tässä pari päivää sitten kehui... Ja kyllä mä varmaan toistekin tätä merkkiä tilaan, vaikuttaa sen verran hyviltä. Nää on ainakin korkin tekstin mukaan joku limited edition. Ja mua vähän houkuttelis saman sarjan pinkkikin.. Mutta mulla on jo vaaleanpunainen crackle, niin se riittäköön.

Sitten vielä pari kuvaa, kun testailin ostoksiani vanhan lakkauksen päälle, joka lähti tämän jälkeen vaihtoon...



Kultaisella koristelulakalla piirtelin... Sivellin oli hyvä!



Punaisia sydämiä ongin pari koristeeksi tuhoon oranssin lakkauksen päälle. Ois ehkä sittenkin pitänyt testata violettia oranssin päälle, mutta toisaalta sillä ei ole väliä, kun otin kuitenkin nämä lakat heti pois. Mä tahdon niin päästä kokeileen näitä kunnolla johonkin lakkaukseen!

Ja sitten vielä cracklen testausta... !!!



Tää crackle on niin ihanan näköinen ja lohkeileekin aika tosi kivasti, vai mitä? Hyvin levittyy ja tosi helppo käyttää. Oli erittäin positiivinen yllätys ja mä oon vaan niin in love noihin metallisävyihin. Hitsi kun olen jo suunnitellut seuraavat kynteni, eikä niihin nyt tule vielä tätä cracklea... Jos vaikka varpaankynsiin..? :D

Mä lomailen ensi viikon ja taidan pistää ajastuksella muutaman postauksen tulemaan. Asiaa on paljon ja en viitsi yhdelle päivälle useampaa postausta laittaa. Kivempihan se on kai, että ensiviikollekin on luettavaa teillä, jos en ehdi tai jaksa lomallani käydä tänne kirjoittamassa.

3 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Aaw ihania noi NYXin lakat, pitää kai itsekkin tästä lähteä tonne prettyyn shoppailemaan :P

    VastaaPoista
  3. Kannattaa, noi oli ihan äärettömän söpöjä! Myynnissä oli myös tähtiä, ei vain sydämiä.

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!