tiistai 12. heinäkuuta 2011

Kynsilakkainventaario jatkuu...

Mä olen nyt päättänyt tilata Color Clubin lakkoja. (Voitte vilkaista mun toivelistaani jo aiemmasta postauksesta.)  Fashion Addict ja Red Velvet ovat ihan ehdottomasti tilauksessani, mutta en tiedä kumman kultaisen lakan tilaisin näistä: Wild and Willing, Love 'em Leave 'em. Satuin löytämään myös ihanan oranssin lakan nimeltä Ride a Bike ja se olisi vielä huokean hintainen. Sonnelan kautta ihastuin myös tähän pinkkiin Yum Gum lakkaan. Sitten löysin vielä lisää ihania oransseja/keltaisia ja nää on ehkä vaan pakko tilata: Turn the Other Chic ja Always Get My Man-Darin. Niin ja sitten olis vielä tämä Ultra Astral Gn-02. Taitaa jäädä tuo kultainen vielä hankkimatta ja otan sittenkin noita keltaisia ja vaaleanpunaisia lakkoja... Ehkä mä löydän jonkun halvan kultaisen ihan marketista.

Jatkoin tosiaan tuota lakkainventaariotani ja satuin löytämään oikeastaan vain yhden oranssin lakan kokoelmistani, mutta samalla löytyi kyllä lakka, joka menee kultaisesta, vaikka vähän rusehtava onkin.Sinsiten ja vihreiden lakkojen tilanne on tämä:Kaikki muut siniset ovat ikivanhoja, paitsi tuo Wild and Crazy.Vihreät Lumenen lakat on tosiaan jostain ala-asteelta varmaan! :D Vasemmassa reunassa oleva turkoosi onkin sitten taas ihan uusi, tänä keväänä ostettu.

Bongasin myös toisen paikan, josta on varmasti pakko tilata jotain, nimittäin MiMax. Sieltä saisin pitkään jo kaipaamani dotting toolin kelvolliseen hintaan ja Konadin musta lakkakin lähtee halvemmalla tuolta mukaan kuin Cesarisilta. Lisäksi satuin bongaamaan laatan, joka mun on kyllä ihan pakko hankkia itselleni! Nimittäin S8, jossa on tanssijoita! Kynsitarratkin tuolla oli kivan halpoja ja koristelulakat myös. Koristelulakoista ei vain löytynyt sitä kaipaamani valkoista!? Mistä mä nyt sen sitten hommaan? Dependin lakka ois varmasti kohtuu hintainen, mutta en taida saada täältä Kuopiosta sitä..? Äh. Tuolla oli myös hyvän värisiä lakkoja ja voisin jonkun Color Clubin lakan vaihtaa ehkä näihin halvempiin, niin pysyis budjetti enemmän hallinnassa. Kiva pinkki oli tämä W7, keltaisia löytyi tämä halpa ja  China Glazen Papaya Punch. Vihreitä ja sinisiäkin löytyi: aika neon vihreä, Green Dazzle (onkohan vain hilettä?), Envy ja Fluorescent Blue.

1 kommentti:

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!