lauantai 23. heinäkuuta 2011

Kesäisiä sävyjä!

Bongasin tämmöiset L'Orealin lakat tarjouksesta ja värit oli aika herkulliset, joten pakko oli lähteä testaamaan. En paljoakaan L'Orealin lakkoja entuudestaan omista, joten laatu oli vähän arvoitus. Hintaa näillä kadella oli yhteensä 15e, joten ei nämä mitään maailman halvimpia olleet. Sain kuitenkin henkkarialen ja näiden luvataan pysyvän 7 päivää. Näyttivät kuitenkin siltä, että pigmenttiä löytyy, joten eiköhän nää värit tuu hyvin esiin parilla kerroksella. Ja L'Oreal on musta hyvä merkki noin yleensä, niin eiköhän sen lakatkin ole käyttökelpoisia.Kokeilin heti tuota keltaista ja tämmöiset kynnet tuli:

Todella hyvä tuo keltainen lakka mielestäni! Levittyy hyvin ja on peittävä. Hyvä pigmentti, melkein yhdellä kerroksella saisi jo hyvän lopputuloksen. Itse laitoin kaksi. Odotan jo innolla, että pääsen testaamaan tuon turkoosin sinisen. Toivottavasti on yhtä positiivinen yllätys kuin keltainen lakka!

Keltaisen alle laitoin nudea lakkaa, joka on Kissin setistä. Tarkoitettu ranskalaisen manikyyrin tekoon.Levittyi aika epätasaisesti kun laitoin kolme kerrosta. Halusin suht peittävän lopputuloksen.

Sitten oli pakko päästä vielä vähän koristelemaan.Tässä käyttämäni bundle monsterin laatta:Halusin testata tilaamani dotting toolin ja pisteitä tuli vielä lisättyä tuohon kokonaisuuteen. Lopputulos oli vähän... pääsiäismäinen? :DVäriksi pisteille valitsin tuon ihanan uuden China Glazen oranssin.Keltaisten kynsien jälkeen halusin päästä testaamaan paremmin vielä tuota uutta oranssia ja nyt sitä meni sitten melkein koko kynnelle. Tämäkin olisi tarkoitus koristella, mutta se menee sitten huomiselle, kun on päästävä nyt nukkumaan ja huomenna aamulla töihin.Mä oon nyt aivan ihastunut kaikkiin kesäisiin keltaisiin ja oransseihin! Mutta kyllähän kesällä pitääkin käyttää tämmöisiä pirteitä värejä. Ne tummat sävyt voi sitten säästää syksyyn, eikös?

4 kommenttia:

  1. Toi keltanen lakka on kyllä niiiiin ihanan värinen! :)

    VastaaPoista
  2. Eikö olekin!? :) Pysyi myös hyvin kynsissä, vaikka en seitsemää päivää tuota pitänytkään.

    VastaaPoista
  3. Niin, oon kyllä tyytyväinen, että onnistuin löytämään noin hyvän keltaisen ja ihan marketista. On pitänyt jo pitkään tilata jotain keltaista esim color clubilta, mutta nyt ei oo enää niin hätä, kun on yksi noin hyvän värinen. :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!