maanantai 11. heinäkuuta 2011

Seal it with a Kiss

Pari päivän asua tähän alkuun ja loppuun muutamat ostokset esitelyssä. Tällä kertaa vaatteita, ei kynsilakkoja. :)

Ensimmäinen asu on siltä ajalta kun ei ollut näin kova helle! Kuten ehkä kuvastakin arvata saattaa.Rakastan tuota Gina Tricotista hankittua tunikaa. Farkut kirpparilta (Only) ja valkoinen toppi H&M. Asukokonaisuuteen kuului vielä alla oleva laukku ja kengät. Laukku on lahja ja kengät tais olla Bluen.Seuraava mekko on jo aikoja sitten tilattu H&M:ltä, mutta en ole varmaan muistanut sitä missään vaiheessa täällä esitellä? Tämä oli tosi halpa, oisko hinta ollut 4,95?Laukku on Inspiren ja alla No Romeon bikinit.

Seuraavassakin kuvassa näkyy uusi vaatekappale, jonka ostin viime viikolla Fiorellasta.Tässä asussa kävin äidin kanssa viinifestareilla viime viikolla. Oli muuten kivaa ja viinit olivat hyviä! Meikäläinen oppi juomaan punaviiniäkin! Kengät ovat Bluen ja legginsit taitaa olla Seppälästä. Alla tuo mekko/paita vielä henkarissa.Alla toinen ostokseni Fiorellasta. Sekin pääsi heti käyttöön kun käytiin äidin kanssa risteielmässä ja terassailla. Eli kyse on tuosta vaaleansinisestä paidasta. Näitä oli saatavana violettinakin, mutta päätin kerrankin ottaa jonkun muun värisen. Seurana valkoiset Broadwayn shortsit. Kengistä ei oo nyt jostain syystä kuvaa koneella, muokkaan ne tähän viestiin varmaan huomenna.Laivalla mulla oli hopeiset läpsykkäät ja illaksi terassille vaihdoin korkkarit.
 Korkkarit ovat Inspiren ja läpsykkäät Ruotsin tuliaisia...Tämän topin hankin joskus Hämeenlinnasta, mutta en ole muistanut kuvata (muistaakseni) tänne blogiin.Ihana ryppyinen toppi suoraan amtkalaukusta! Etupuolen kuva on ihana ja selän pitsiyksityiskohta myös. Alla parempaa kuvaa tuosta selästä. Olikohan tää Inspiren?Fiorellasta on vielä tämä viimeinekin ostos. Löysin tätä mekko vain tämän yhden kappaleen koko kaupasta ja se sattui sopimaan! Hyvä tuuri. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!