tiistai 19. heinäkuuta 2011

Kunnon mainospläjäys

Bongasin neljä eri arvontaa netistä eri blogeista ja tässä teille mainokset niistä. Eli kannattaa käydä osallistumassa, kivoja palkintoja on!

1. Fashion blogin arvonta on täällä!


2. OMG! Polish 'em on järkännyt kivan nimiarvonnan täällä!

3. Passion for Nails blogissa on menossa Bulgaria-arvonta!

4. Nails by Desire arpoo myös hienoja palkintoja täällä!

4 kommenttia:

 1. Hei, kyselit siitä kirppiksestä niin se oli blogissa www.meikkileikkeja.blogspot.com :)

  minäkin tykkään paljon markettilakista, ja minulle merkillä ei ole väliä , kunhan väri on se mitä haluan :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkistä, täytyy lisätä tuo blogi linkkeihin, vaikutti hyvältä ja jos toistekin on kirpiksiä, niin täytyy yrittää jotain ostaa!

  VastaaPoista
 3. Kiitos, että liityit lukijaksi! Arvostan sitä todella paljon :)
  Minä kävin eilen Helsingissä shoppailemassa (tosin en ostanut mitään kynsilakkoja :o), enkä myöskään enää löytänyt Sokoksesta halpoja OPI lakkoja... :S Nyt kyllä harmittaa etten ostanut lisää niitä... Oli siinä kuitenkin muitakin hienoja värejä... Toista tällaista tilaisuutta ei ehkä tule :o :(

  VastaaPoista
 4. Niin, noita OPIn lakkoja ei kyllä oikein raaski ostaa kuin alesta. Tai sit täytyy alkaa hamstraamaan niitä jostain lakkakirppiksiltä. No, onneksi on nyt tullut hakittua monta uutta ihanaa lakkaa viimeaikoina, niin ne pitää tyytyväisenä hetken. :)

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!