perjantai 8. heinäkuuta 2011

Kirpparishoppailija

Nyt kuvat saavat puhua enemmän kuin sanat. Esittelen vihdoin kirpparilöytöni muutaman viikon takaa. Tarkoitus ei oikeasti ollut ostaa melkein mitään, mutta kun kaikkea upeaa ja halpaa osui eteen, niin tyhmäähän se olisi ollut jättää ne kirpputorille pyörimään.

Violetti hame taisi olla hinnaltaan about 4e ja musta pitsitoppi 1e. Hame on merkiltään Only. Topista en osaa sanoa, kun kaikki laput oli leikattu pois. Kuvassa topin alla on siis oma vakoinen toppi.

Tämä asukokonaisuus kiinnitti huomioni, koska tässä oli mielestäni ihana jakku! Ajattelin, että voisihan sen jakun takia ostaa, mutta lopulta tykästyin kyllä tuohon hameeseenkin. Ajattelin, että ne voivat olla yhdessä aika über söpö yhdistelmä, mutta sain niin kamalasti kehuja kirpparilla tätä sovittaessani, että pakko tämä oli ostaa ja uskoa että näitä voi pitää yhdessäkin! Asun merkki on Vivian Paris ja laatu tuntuu hyvältä. Niin ja minulla oli vielä todella hyvä tuuri, nimittäin asukokonaisuus oli alkujaan 30e ja nyt sen hinta oli laskettu 18 euroon! Testasin jakkua vielä farkkujen ja valkoisen topin kanssa (kuva alla) ja tämä tuntuu nyt kyllä niin napakymppiostokselta!Etsin itselleni jotain kivaa kevättakkia ja semmoinenkin tarttui vielä mukaan. Merkki on Vero Moda ja hintaa tällä taisi olla about 8e?

Samalla kirppisreissulla mukaan tarttui siis myös ne ihanat Biancon kengät ja ostin vielä kaveriltani piikkipallon! Tällä kelpaa hieroskella jalkapohjia. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!