sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Pinkkiä muuallakin kuin kynsissä

Mä postailen paljon kynsistä ja tanssista, mutta nyt mä aattelin postata jotain ruokaan liittyvää. Oon meinaan ihan rakastunut Valion valkosuklaa-lime maustettuun rahkaan ja Valion sivulla on yksi aivan huippu ohje, jossa sitä voi käyttää. Päätin kokeilla samaista piirasta vadelmilla ja lopputulos oli vähintään yhtä herkullinen! Laitoin tosi palon vadelmia, siis paljon enemmän kuin tuossa ohjeessa käsketään laittaa mustikoita. Tätä täytyy joskus kyllä kokeilla myös jollain muulla rahkalla, kuten vaikka kuningatar kausimaulla! Ja ehkä laitan seuraavaksi sekä vadelmia että mustikoita!



Olen muuten nyt ahkerasti pitänyt nuo varpaankynteni lakattuina ja koettanut välillä käyttää kenkiäkin, joissa ne näkyisivät. :) Lakkana on edelleen tuo Rimmelin ihana tuoksulakka 066 cranberry zest, joka muuten näyttäisi pysyvän aika hyvin!



Loppuun vielä mainos kivasta arvonnasta, joka on käynnissä Mirjan blogissa! Palkintona on ihania kynsijuttuja, joten kannattaa osallistua! palkintoja on kaksi kappaletta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!