torstai 28. heinäkuuta 2011

Asuja ja lakka-arvioita

Ihan ensimmäisenä täytyy esitellä, millaiset niistä oransseista kynsistä lopulta tuli kun sain ne koristeltua. Hyvin samanlainen lopputulos kuin edeltävistä keltaisissa kynsissäni. Tuo oranssi China Glazen Papaya Punch on vähintään yhtä herkullinen kesäväri kuin se keltainen. Käytössä oli Konadin laatta m57.Koetin ensin oiso pinkit  leimaukset näkyneet tässä, mutta ei ne näkyneet sitten mihinkään, niin laitoin taas mustat. Toi pinkki Konadin koristelulakka ei tahdo oikein näkyä minkään lakan päältä! Höh. Täytyy yrittää seuraavaksi valita semmoinen vaalea sävy, josta se näkyy. Ja olen nyt todennut, että täytyy hankkia ennemmin semmoisia pastellisävyisiä koristelulakkoja, niin ne näkyy paremmin mun lakkojen päällä... Ja kultainen on kans pakko saada! Ehkä hopeakin..?Sitten viikonlopun asuvalinta, joka sopii aika hyvin noihin herkkukynsiin!En jaksanut rajata/eikellä kuvia, joten nää on nyt tämmöisiä ihania peilikuvia. Etten varmaan kuole siihen. :DTässä kynnet vielä ilman koristelua. Mekko on Gina Tricotin ja alesta hnakittu ehkä vuosi-kaksi sitten? Aivan ihana kesämekko ja en tiedä miten en ole vielä onnistunut tänä kesänä tuota käyttämään. No, nyt mä varmaan pidän tätä jonkun viikon putkeen kun löysin tän kaapistani.

Ja sitten vielä kuva mun hankkimasta bodysta/balettipuvusta in action. :DEli käytin sitä toppina mustien haaremihousujen kanssa, jotka nekin on muuten H&M:ltä. Tilattu kuvastosta. Ja musta tää oli kyllä ihan toimiva rento asu, jossa kehtasin lähteä lähikauppaan. Näin muuten kaupassa yhden tytön, jolla oli toi ihan sama body! Se oli yhdistänyt bodyn punertaviin shortseihin.

Sitten vielä lisää lakkoja ja kynsiä! Mä esittelin jo aikoja sitten ostoksiani ja silloin niiden joukossa olivat nämä kaksi tummaa shimmer lakkaa. Nää ei oo kovin kesäiset ja nyt mulla on menossa ehdottomasti semmoinen värikäs kausi, että näiden enempi käyttö jää kyllä syksyyn, mutta pitihän mun testata miltä nää näyttää kynnellä.Violetti: Rimmel 610 Pompuos
Vihreä: Hot looks 24 Shameless

Nää on tosi kimmeltäviä ja violetissa on vähän hopeaa kimalletta mukana Vihreässä on aavistus sinistä. Kumpikin mainostaa olevansa nopeasti kuivuva ja mäpä päätin ottaa asiasta selvää.Lakkasin suurimman osan kynsistä violetilla ja nimettömät vihreällä. Tällä tyylillä oon nähnyt paljon lakkauksia ainakin Charming Nailsissa ja just jostain luin, että tää on aika iso trendi nyt julkkistenkin keskuudessa. Muut kynnet on mustat, mutta yksi kynsi kummassakin kädessä jollain värikkäällä lakalla lakattu.Lakkojen elvitys ei ollut ihan maailman siisteintä, mutta kuivuivat muuten tosi nopeasti! Siis tuo violetti kuivui saman tien! Uskomatonta. Piti siis olla aika nopea kun levitti lakan, ettei se mennyt kökköiseksi, mutta musta tuo kuivumisnopeus oli silti plussaa. Ihan muutamassa sekunnissa kosketuskuivat kynnet. Suosittelen kyseistä lakkaa siis lämpimästi, jos on lakattava kynnet kiireessä. Jo yksi kerros peittää kohtuullisen hyvin.Vihreä ei jäänyt paljoakaan kakkoseksi kuivumisnopeudessa ja peittävyydeltään sekin oli hyvä. Nämä oli hyvä yhsitelmä, kun olivat "valmiit" suht samaan aikaan, eikä tarvinnut osaa kynsistä varoa pidempään.En amlttanut jättää kysniä noin yksivärisiksi, vaan sutaisin vielä OPIn mustaa shatteria eli cracklea eli kräkleä päälle.Tää musta yhdisti hyvin kynsiä, eikä tuo yksi erivärinen kynsi pompannut niin selkeästi esiin kokonaisuudesta, kun päällä oli mustaa cracklea. Kokonaisuus oli vain niin tumma, että vaihdoin jo kynnet parin vuorokauden sisällä kesäisempiin.

2 kommenttia:

  1. Kiitos! Sain näistä kehuja töissäkin ja pidin samoja kynsiä aika pitkään, melkein viikon kun pysyivät hyvinä.

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!