maanantai 25. heinäkuuta 2011

Alelöydöt Henkkamaukalta

Kävin eräänä vapaapäivänäni pyörähtämässä H&M:llä ja mukaan tarttu pari vaatetta alesta.Ihana kevyt pitkä puolihame, joka oli ainoa kappale koko kaupassa ja juuri sopivan kokoinen. Hintaa tällä oli vain 7e.

Sitten tein aika hauskan löydön, vaikka aluksi olin ihan "miksi ihmeessä H&M myy balettipukuja!?", mutta sitten tajusin, että onhan niillä ollut ennenkin kaikennäköisiä bodyja myynnissä (esim lyhythihaisena). Nää näyttää vaan ton kaula-aukkonsa takia ihan balettipuvuilta. :DHaaroissa on kätevä nepparikiinnitys. Maailman kätevin keksintö, sillä muuten näiden kanssa ois törkeän vaikeaa käydä vessassa. Kaikki balettipukuja käyttäneet voivat varmasti yhtyä tuskaani balettipukujen epäkäytännöllisyydestä kun pitäisi päästä vessaan...Hintaa yhdellä bodylla oli vain 5e, joten kummatkin värit tarttui mukaan. Ajattelin, että näitä tulee käytettyä vähintään reeneissä, mutta ehkä muutenkin ihan arkipukeutumisessa? Ainakin tuo tumma vihreä sopisi varmasti hyvin tuon puolihameen kaveriksi? Täytyy testata mahdollisimman pian pukuja käytössä ja katsotaan sitten, raaskinko pistää näitä reenivaatteiksi.

Oon tässä kesällä hankkinut muutenkin hyvin uusia reenipukuja, mutta niitähän ei ole koskaan liikaa. En ole tainnut esitelläkään aiempia pukuostoksiani vielä täällä blogissa? No, korjataampa asia piakkoin!

8 kommenttia:

 1. Oon tässä pari päivää ihmetellyt miten ihmeessä kävijöitä on ollut niin paljon, ja nyt löysin syyn: Sulla on mun blogi linkitettynä tuossa sivulla! KIITOS <3 ! Arvostan sitä todella paljon :)

  VastaaPoista
 2. Hei, eipä mitään. Siihen listaan vaan paljon blogeja, joita itse luen, kun niissä on sitten helppo vierailla kun päivittää omaa blogiaan. :)

  VastaaPoista
 3. Oijoi! Mä oon aina miettinyt että kuka niitä H&M:n bodyja oikein ostaa, mutta sinä ilmeisesti ;D Mut siis ei, ainakin treenivaatteena toimii varmaan aika hyvin (:

  VastaaPoista
 4. Ja on muuten aika huokean hintaisia, kun vertaa johonkin tanssikaupan balettipukuihin... Joo, on varmaan laatukin aika eri, mutta pari halpispukua hätävarana ei varmaan oo huono ratkaisu. Ja tommonen menee varmaan koulussa hyvin reenituntien välissäkin, kun nyt on pukuja niin paljon, että voi vaihtaa kesken päivän uuteen, eikä tarvi mennä koko päivää samassa hikisessä. :)

  VastaaPoista
 5. Aika huippu toi body-löytö kyllä :) Just kävin Tampereen Piruetissa ja jooooo... Edelleen ne niiden puvut on mun mielestä ihan törkeen kalliita, 40 e ja ylöspäin. Taidan opetella ite tekeen :P

  VastaaPoista
 6. Niin, noita H&M:n bodyja saa melkein kymmenen sillä yhden Piruetin puvun hinnalla. Itse oon hankkinut viimeksi Piruetista puvun joskus lukioaikana ja silloinkin alennuskopasta. Nythän mä satsasin ja ostin pari pukua Kokkolan Tanssitarvikkeen myymälästä Kuopio Tanssii ja Soin aikana. Täytyy niistä postata kans joku esittely tänne. :)

  VastaaPoista
 7. Joo, pukuesittelyä vaaditaan! (:

  VastaaPoista
 8. Tulossa on! Puvut on jo kuvattu ja postausta julkaistaan varmaan viimeistään ensi viikolla!

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!