maanantai 4. tammikuuta 2016

Kynsilakkataivaassa

Oikein upeaa vuotta 2016 kaikille lukijoille! :)

Tammikuu taitaa mennä minulla aika lailla "rästipostauksia julkaistessa". Koetan nyt oikeasti saada tuota ylitsepursuilevaa luonnoskansiota tyhjemmäksi, katsotaan miten se onnistuu. Mulla on vielä hirmu paljon kaikkia ihania ja mahtavia juttuja viime vuodelta, mistä haluan teille kirjoitella. Aloitetaan nyt ensimmäisenä jokaisen kynsiharrastajan unelmapaikasta, eli kynsilakkataivaasta. Kysehän on siis CesarsShopin omasta kivijalkaliikkeestä, joka on auennut Helsiniin keväällä 2015. Aiemmin CesarsShop tunnettiin "vain nettikauppana", jonka varastolla alettiin aluksi järjestää avoimia ovia ja sittemmin liike sai omat tilat katutasosta ja on nyt auki viitenä päivänä viikossa.


Itse vierailin nettikaupan avoimilla ovilla muutamaan otteeseen, vaikka matka Kuopiosta olikin kieltämättä aika pitkä ja monesti avointen ovien aikataulut eivät omiini sopineet. Siksi tuntuukin hölmöltä, että kun kivijalkaliike avattiin, ehdin itse vierailla siellä ensimmäisen kerran vasta viime kesänä pikaisesti kun olin aivan toisissa merkeissä käymässä Helsingissä. Päätin, että joku toinen kerta on tultava ajan kanssa. No, siihen tarjoutui tilaisuus sitten lokakuussa.

Liike sijaistsee hyvin lähellä Helsingin rautatieasemaa, (hyvin samassa paikassa kuin varastokin aiemmin) joten sinne on helppo löytää, vaikkei Helsingissä olisi tottunut liikkumaan. Osoite on Vuorikatu 22. Vilhonkadulta käännyttäessä Vuorikadulle tien päässä näkyy a-teline, josta voi lähemmäksi kulkiessa tavata tekstin "Nail Polish Heaven". Telineen takana on ovi, jonka päällä on kutsuva kyltti. Matalasta oveta pääsee astumaan suoraan sisään kynsilakkataivaaseen!


Pääsin käymään ensimmäisellä kunnon vierailullani kynsilakkataivaassa viime lokuakuussa I Love Me -messujen aikaan. CesarsShop järjesti silloin omat varjomessut, joilla oli paljon mielettömän hyviä tarjouksia, bloggaajia paikanpäällä ja erilaista pientä naposteltavaa tarjolla. Saavuin Cesarsille messuseurueeni kanssa, eli Sarun ja Miracle's Nailsin Miraclen. Sarulle kiitos yllä olevasta posetuskuvasta. :) Paikanpäällä nähtiinkin sitten paljon muita kynsiharrastajia ja bloggaajia, joiden kanssa oli huippu kiva päästä vaihtamaan kuulumisia.Paikanpäällä aika meni kuin siivillä, koska oli hyvää seuraa ja lisäksi vielä älyttömän paljon kaikkea mielenkiintoista tutkittavaa. Liikkeessä on niiiin paljon ihania lakkoja nähtävänä ja hypisteltävänä, että tänne ei yksinkertaisesti voi tulla vain käväisemään. Meilläkin taisi pari tuntia vierähtää ihan hetkessä. Pidempäänkin olisimme viihtyneet, mutta matkaa oli jatkettava vielä messuillekin.


Kun astuu sisään kynsilakkataivaaseen, ainakin minulta pääsee helposti pieni ihastuksen huokaisu. Tai ei ehkä niin pienikään. Onhan tämä ihan joka kynsilakka-addiktin unelmapaikka! Joka puolella on hyllytolkulla kynsilakkoja, koristeita, leimauslaattoja... Mä haluan nämä kaikki! Oih!


Varjomessujen kunniaksi oli monia kivoja tarjouksia ja ensimmäisenä pitikin käydä läpi kaikki mahdolliset tarjoustuotteet. Sitten piti hypistellä vähän OPIn uutuuksia ja kaikkia ihania indielakkoja... Myös Essien-, Zoyan-, Ruby Wingsin- ja Color Clubin lakat kiinnostivat. Hyllyt ja telineet suorastaan notkuivat toinen toistaan ihanampia lakkoja. Tässä jos missä tulee kyllä valinnanvaikeus...


Liike on auki tiistaisin klo11-18, ke-pe klo10-14 ja lauantaisin klo11-16. Eli täällä voit vieiralla myös viikonloppuna. Itse ainakin aion ehdottomasti pistäytyä CesarsShopissa seuraavallakin kerralla kun tulee Helsingissä käytyä. Ihan silläkin uhalla, että täällä ei oikein voi rahan menoa estää... Mutta jo pelkkä hengailu näiden tuhansien lakkapullojen keskellä tekee hyvän mielen. :)


Olen itse tilaillut CesarsShopista kynsilakkoja ja muita tarvikkeita jo vuosien ajan. Ensimmäiset Konadin leimaustarvikkeeni olen tainnut ostaa itse täältä. Myös ensimmäiset Color Clubin lakkani tilasin aikoinaan Cesarsilta. Sittemmin valikoimaan on tullut paaaaaaljon uusia tuotteita ja merkkejä. Varsinkin heidän ihana indielakkojen valikoima on osoittautunut kovin vastustamattomaksi viime aikoina. Kaupan valikoimiin tulee edelleen jatkuvasti mielenkiintoisia uutuuksia mm harrastajien toiveiden perusteella ja minusta on hienoa, että monia tuotteita voi heidän kauttaan tilata, eikä aina ole pakko tilata niitä ulkomailta.


Muistan, että oli todella hienoa kun CesarsShop aloitti aikoinaan avoimet ovet ja pääsin ensimmäistä kertaa vierailemaan heidän varastollaan. Vielä hienompaa on se, että nykyään CesarsShopilla on ihan oikea liike, koska eipä tämmöisiä kynsilakkaharrastajien omia kauppoja paljoa ole.


Jos satut asumaan/käymään Helsingissä ja yhtään olet kiinnostunut kyniharrastuksesta, suosittelen vierailemaan täällä. Jokaisen kynsiharrastajan pitäisi mielestäni edes kerran elämässään käväistä kynsilakkataivaassa. Paikanpäällä voi varmasti kysellä myös neuvoa ja apua kynsiasioissa. Netistä voi tutkailla valikoimaa jo etukäteen. Liikkeessä on todennäköisesti myös muutamia tarjoustuotteita, joita ei välttämättä verkkokaupassa ole.


Niin ja enhän minä siis tyhjin käsin lähtenyt kohti messuja Cesarsilta, ehei! Alla näkyvät maltilliset ostokseni. :D


Minulla oli jo etukäteen ostoslistalla Zoyan Sage (syytän tästä Minnaa ja hänen yhtä postaustaan, josta tämän lakan bongasin). Lisäksi olin ajatellut vihdoin hankkia ensimmäiset Picture Polishin lakkani. Melkeinpä hävettää myöntää, etten aiemmin omistanut vielä merkin lakkoja. Vaikka indielakat ovat lakkalaatikkoni vallanneet jo aikoja sitten. En ole aiemmin saanut hankittua Picture Polishin lakkoja, koska en ole osannut päättää, minkä/mitkä niistä hankkisin! Nyt minulla oli monta apuvalitsijaa, joiden avustuksella päädyin näihin neljään kaunokaiseen: Eerie, Allure, Wanderlust ja Pirouette. Näiden lisäksi mukaan tarttui vielä China Glazen hauska halloween kokoelmaan kuuluva glitter Cackle If You Want To.

Mainitaan nyt lopuksi vielä, että tämä ei ole maksettu mainos ja postauksen linkit ovat vain teidän avuksenne, en hyödy niistä mitenkään.

4 kommenttia:

 1. Hih, mäkin muistan kun kävin ekan kerran avoimilla ovilla, mulla ei ollut blogiakaan silloin mutta luin niitä kyllä ja halusin tulla yhtä taitavaksi kuin idolini:)
  Oli kiva nähdä lokakuussa. Kyllä aika rientää!

  VastaaPoista
 2. Sissi: Siis voi kamala kun aika menee nopeasti! Ajatella että siitä lokakuusta on jo monta kuukautta. Puhumattakaan niistä ekoista avoimista ovista... :D Voi niitä aikoja! Oli kiva nähdä ja kiitos kun toimit apunani Picture Polishien valintatilaisuudessa! ;)

  VastaaPoista
 3. Huhhuh mikä kynsilakkojen taivas! Kyllä passaisi tuonne mennä:3 vaikka itse teenkin geelilakkauksia niin olisi tuolla tämä neiti ihan innoissaan;)

  VastaaPoista
 4. Kata: Tuolla on käsittääkseni myös hyvä valikoima kaikkea geelilakkauksiinkin, eli varmasti löytyis sullekin vaikka mitä kivaa ostettavaa. :)

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!