torstai 21. tammikuuta 2016

Morsian

Sinny kaipasi viime syksynä meikkimallia morsiusmeikin harjoitteluun ja minäpä reippaasti iloittauduin vapaaehtoiseksi, koska se sattui sopivasti osumaan vielä omalle vapaapäivälle.


Tässä on nyt luvassa kunnon kuvaspämmi, koska halusin vaan laittaa tähän kaikki mahdolliset kuvat, en osannut yhtään karsia näitä. Sori. :D


Voi vitsi mä oon vieläkin han fiiliksissä tästä! Sinny teki musta niiiiin kauniin! Aika harvoin sitä pääsee toisen meikattavaksi, niin senkin takia tää oli jotenkin erityisen siistiä.


Meikki on toteutettu omien toiveitteni pohjalta. Tässä on paljon semmoisia juttuja, joita itsekin käytän paljon itseäni meikatessa, eli esim vahvat rajaukset ja violettia & hempeää vaaleanpunaista luomilla. Kuitenkin lopputulos on ihan erilainen, mitä itse saisin aikaan ja sehän tässä juuri on hienoa! Helposti saa uusia ideoita, mitä itsekin voisi toteuttaa meikkiä tehdessä, ettei aina toista sitä samaa vanhaa kaavaa, mihin on tottunut.


Tämä oli ehdottomasti ihana arkea piristävä päivä prinsessana. Oma äitinikin kehui meikkiä aivan ihanaksi ja niin erinäköiseksi verrattuna siihen, mitä oli minun kasvoillani tottunut näkemään.

Oletteko te käyneet muiden meikattavana ja millaista se on ollut?

4 kommenttia:

 1. Kaunis. Ihaninta oli, kun sain olla meikattavana häitä varten, missä olin kaasona. Vielä kun hiuksetkin laitettiin kauniisti kampaukselle niin se oli todella prinsessa päivä :)

  VastaaPoista
 2. Nätti on :) Etenkin tykkään tosta rajauksen "tupla"siivestä.

  VastaaPoista
 3. Helppohan se on meikata, kun on hyvä malli ^__^

  VastaaPoista
 4. Katriina: Ihana että kaasona sait nauttia myös meikattavana ja muutenkin laitettavana olosta! :)

  Kiralia: Kiitos! :) Minustakin tuo tuplasiipi oli tosi veikeä, toi kivasti jotain spesiaalia ilmeeseen.

  Sinny: Voi kiitos! Oli mulla eri hyvä meikkaajakin! <3 :)

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!