sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Ensikosketus: Milani

Beauty Pop Up kauppaan ilmesty viime vuoden puolella mielenkiintoine uutuus: Milani. Beauty Pop Upin mukaan Milani on merkki, joka tarjoaa ladusta tinkimättä jokaiselle maailman naiselle sopivia tuotteita kohtuullisella hinnalla. Milanin tuotteiden inspiraation lähteenä ovat toimineet Milanon muoti, taide, historia ja kulttuuri.

Nopeasti merkkiin tutustuttuani huomasin, että erityisesti Milanin poskipunat olivat laajalti hypetettyjä mm YouTuben ihmeellisessä maailmassa. Päätinkin tilata itselleni muutaman tuotteen testiin, koska tuotteet olivat tutustumistarjouksessa. Tilasin tuotteita, joista olin lukenut/kuullut kehuja, eli poskipunan, huulipunan ja huultenrajauskynän.

(Postauksen linkit olen halunnut laittaa teille avuksi, enkä hyödy niistä mitenkään.)


Yllä näkyy maltillinen tilaukseni, joka tuli kotiin (tai siis postiin) nopeasti ja hyvin pakattuna.

Ihastelin Milanin upeita poskipunia kyllä pitkään ja kovasti teki mieli hankkia useampikin näistä testiin. Mutta lopulta päätin aloittaa maltillisesti yhdellä. Baked Blushit kiinnostivat lopulta enemmän, vaikka Milanilta löytyy myös ihania ruusukuvioituja Rose Powder Blusheja. Päädyin lopulta tilaamaan Baked Blushini sävyssä Luminoso, joka tuntuu olevan se eniten netissä hehkutettu sävy. Olin tämän suhteen hyvin kahden vaiheilla, koska käytän yleensä enemmän punaista ja pinkkiä poskillani, en niinkään tämmöistä persikkaista. Mutta sitten tuntui jotenkin tyhmältä olla testaamatta tätä, koska halusin ehdottomasti tietää, onko tuote sen kaiken hypetyksen arvoinen.

Mattahuulipunista valitsin varman päälle punaisen Iconic nimisen punan, vaikka violetitkin houkuttivat. Mutta violetteja punia on tullut nyt hankittua niin paljon, että halusin vaihteeksi punaisen, koska eipä minulla tainnut vielä olla punaista mattapunaa. Huultenrajauskynä(Color Statement Lipliner) on sävyssä Nude, jonka ajattelin olevan nomikäyttöinen. Milanilla on myös transparent rajauskynä (eli väritön), mutta minulla on vastaavia jo parilta eri merkiltä, niin en nyt semmosita halunnut. Sen voisin kuitenkin joskus vielä itselleni hankkia, koska väritön huultenrajauskynähän sopii kaiken kanssa.

Alla pari meikkiä, joissa kummassakin käytetty Milanin Luminosoa poskilla ja vasemmanpuoleisessa kuvassa käytetty myös Iconic huulipunaa. Vertailun vuoksi oikealla olevassa kuvassa NYXin mattahuulituote Soft Matte Lip Cream sävyssä Transylvania.


Iconic puna oli hieman erilainen kokemus kuin muut mattahuulituotteet, joita olen viime aikoina innostunut käyttämään. Mulla on muistaakseni ollut toistaiseksi vain semmoisia huulikiitomaisissa pakkauksissa olevia mattatuotteita. Ne voivat tuntua kuivilta ja epämiellyttäviltäkin huulilla, mutta Iconic oli todella pehmeä ja levittyi helposti tasaisesti huulille, tämä miellyttävä tunne ei missään vaiheessa kadonnut. Yllätyin, koska odotin, että puna alkaisi tuntua jossain vaiheessa kuivemmalta huulilla.  Monet mattapunat "jämähtävät" huulille ja kuivuvat niin, että saattavat pahimmillaan varista kuivina paloina pois huulilta. Tätä vaaraa ei minusta ole Milanin punan kanssa. Tosin koska Milanin puna ei "jämähtänyt" huulille, punan sai leviämään (voimakkaalla) hankaamisella ja syödessä se haalistui hieman huulita pois (mutta ei häiritsevästi kuitenkaan). Nämä ominaisuudet ovat minusta ihan normaaleja huulipunille ja minusta tämä kesti paljon paremmin kuin moni tavallinen huulipunani, koska tuotteessa on voimakas pigmentti. Milanin mattapuna käyttäytyy siis minusta hyvin samoin kuin moni muukin laadukas pitkäkestoinen huulipuna. Se kestää hyvin, mutta on helppo poistaa päivän päätteeksi. Tämän kanssa voi myös huoletta syödä, koska puna ei varise kuivina nokareina huulilta syödessä ja huulipunaa voi huoletta lisätä syömisen jälkeen. Olen kuullut, ettei mattapunaa pysty lisäämään myöhemmin jo kuivuneen punan päälle ilman että lopputulos on ruma. Oman kokemukseni mukaan tätä ehdottomasti voi.

Vaikka Iconic puna ei ollut ihan niin super kestävä kuin jotkut mattapunat, oli puna erittäin miellyttävän tuntuinen huulilla (jota kaikki mattapunat eivät ole) ja erittäin helppo levittää tasaisen kauniisti. Tuotteesta oli helppo saada intensiivinen kaunis väri. Lisäksi tuotteessa oli hyvä tuoksu, eikä se kuivattanut huulia yhtään. Olen sen verran vakuuttunut, että haluaisin ostaa ehdottomasti pari muutakin Milanin punaa kokoelmiini. Kiikarissa ovat ehdottomasti pari mieletöntä pinkkiä Orchid ja Diva, sekä Glam ja Fearless, koska en voi vastustaa violetteja punia.


Otetaampa sitten tarkempaan tarkasteluun paljon hehkutettu Luminoso. Ensimmäisenä yllätyin hieman, että pakkaus oli minusta yllättävän massiivinen. Poskipunan alta paljastuikin peili ja sivellin! Peili on tosi kiva ja ei tuo sivellinkään ihan onneton ollut kun sitä testasin, joten tämän tuotteen voi helposti ottaa mukaan ja erillistä peiliä ei ainakaan tarvitse pakata mukaan.


Luminoso on kaunis ja helppo hieman shimmerinen persikan sävyinen puna, jossa on runsas pigmentti ja hyvin kevyt (hieman pölisevä) puuterimainen koostumus. Vaikka etukäteen epäilin hieman onko tämä minulle hyvä värivalinta, en voisi olla tyytyväisempi valintaani! Ei tätä turhaan hehkuteta! Sävy on minusta monelle sopiva, sillä se sopii niin arkeen kuin juhlaan. Arkena tuotetta ei tarvitse kuin hieman sipaista poskille, jolloin saa kauniin hehkun kasvoille ilman, että ne näyttävät punakoilta. Juhlavammassa meikissä tätä voi kättää reilummin, mutta neutraalin sävyn ansiosta tällä on minusta vaikeaa "vetää överit". Tuote on helppo häivyttää kauniisti. Tuote on ollut minulla todella ahkerasti käytössä ja voin ehdottomasti suositella tätä sävyä kaikille! Haluan itse ehdottomasti kokeilla muitakin Milanin poskipunia tämän testattuani.

Onko Milani teille tuttu merkki?

2 kommenttia:

  1. eekku: Minäkään en ollut ennen kuullut, kunnes sitten aloin tutkia, niin onhan tuota hehkutettu mm YouTubessa vaikka kuinka, mutta en vaan oo aiemmin törmännyt. :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!