sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Black Fridayn haalintoja

Black Friday, tuo Suomeenkin jo vahvasti rantautunut nettishoppailun juhlapäivä. Sitä veitettiin 27.11. Vaikka aluksi olin sitä mieltä, että en minä mitään ostoksia jaksa kytätä, niin tulihan sitä lopulta sitten shoppailtua. Nimittäin niin monta uutta hyvää suomalaista nettikauppaa "avasi ovensa" juuri BF:n aikoihin, että pitihä niistä nyt pienet testiostokset tehdä.

(Tämä postaus piti muuten julkaista jo aikoja sitten, koska onhan black fridaysta jo aikaa, mutta jouduin yhtä tuotettani odottelemaan pitkälti joulukuun puolelle ja halusin saada tähän samaan postaukseen kaikki ostokseni esille.)


Ensimmäisenä tutustuin Oletkaunis.fi sivustoon, jonka valikoimaan kuuluu mm Batiste, Ecotools, Real Techniques ja Absolute New York. Erityisesti ilahduin Absolute New Yorkista, sillä tutustuin merkin tuotteisiin I Love Me -messuilla ja silloin en saanut selville, mistä tuotteita voisi jatkossa saada, kun merkki on vasta tullut Suomeen. Toimitus kaupasta oli nopea, paketin sai tilattua pakettiautomaattiin ja postitus oli ilmainen kun tilaa päälle viidelläkympillä. Tästä kaupasta jäi kaikin puolin hyvä kuva.

Kaupasta sai black fridayna alennusta 40%, joten päätin vihdoin hankkia itselleni kunno siveltimiä. Real Techniquesia on kovasti kehuttu ja nyt vidoin pääsen itsekin merkin siveltimiä testaamaan. Hankin setting brushin, silicone linerin ja concealer brushin. Ihanan pehmoisiltä nämä tuntuivat iholla, sen voin jo sanoa heti!

Lisäksi Batisten kuivashampoo (eikös tämä ole joku kausituoksu?) oli vain 4e normihinnaltaan, niin se lähti myös mukaan, vaikka kuivashampoovarastoni voikin aika paksusti tällä hetkellä. Mutta Batiste on vaan paras ja kuivashampoota ei ole ikinä liikaa. Muistelisin, että tämän tuoksua on kehuttu.


Absolute New Yorkilta tilasin pari huulipunaa ja yhden eyelinerin. Ostin vastaavia nestemäisiä eyelinereita pari myös I Love Me -messuilta ja tykkäsin niistä, joten ostin nyt itselleni uuden violetin linerin, joka tosin saa odotella hetken aikaa edellisen violetin linerin loppua ennen käyttöön ottamista.



Huulipunat ehdin testailla jo huulillekin ja vaikuttivat hyviltä. Pysyvyydestä en osaa vielä sanoa. Sassy oli jopa yllättävän tumma violetti, svuston mukaan tämä on "shimmerluumu" ja aika hyvin se tätä kuvaakin. Fabulousta kuvaillaan "marjaiseksi shimmeriksi". Tämä oli ainakin itselläni hyvin lähellä huulteni luonnollista väriä, joten tämä menee varmasti hyvin arkisemmassakin lookissa, jos halua vähän kimallusta huuliin.


Seuraavaksi tein tuttavuutta suomalaiseen Beauty Pop Up kauppaan ja NYXin meikkeihin, joita olen jo jonkin aikaa haaveillut omistavani, mutta ei vielä tätä ennen ole tullut tilattua. Hankin itselleni NYXiltä peiteaineen tummille silmänalusille, puuterin ja pari huulituotetta. Nuo soft matte lip creamit ovat niin kehuttuja, että halusin ehdottomasti testata yhtä. Valitsemani sävy Transylvania on minusta upea ja ehdottomasti aivan minun värini, koska olen hurahtanut nyt violetteihin huulituotteisin erittäin pahasti. Niin ja mattapuniin. Sen huomaa ehkä siitä, että toinenkin punani on matta: Aria.

Beautu Pop Upissa on hyvä valikoima monia sellaisia merkkejä, joita ei Suomesta muuten paljon saa (theBalm ja Milani esimerkiksi). Olen tehnyt tänne nyt lyhyen ajan sisään jo kolme tilausta ja voin lämpimästi suositella tätäkin kauppaa. Kaupan valikoima kasvaa ajtkuvasti, joten muista käydä tsekkaamassa aina uutuudet. :) Yli 50e tilauksille ilmainen toimitus ja tuotteet tulevat nopeasti kotiin.


Kolmas kosmetiikkatilaukseni black fridayn kunnikasi lähti Elevenille. Sieltäkin tilasin lähinnä NYXiä, semmoisia tuotteita, joita en saanut Beauty Pop Upista. Meinasin kiljua riemusta kun huomasin heidän myyvän Macaron lippieitä. Pakkohan näistä erikoisista ihanuuksista oli pari kotiuttaa ja harmaa pääsikin jo huulille. Lisäksi tilasin wonder stickin (ehti loppua Beauty Pop Upista ennen kuin tilasin) ja silmämeikin pohjustajan. Niin ja päätin kokeilla myös Ecotoolsin siveltimiä, kun niitäkin on kehuttu. Ostin luomivärisiveltimen, kun ajattelin ettei niitä ainakaan ole koskaan liikaa.


Kosmetiikan lisäksi ostin reilusti myös halpoja tv-sarjojen bokseja, koska ehdin todella vähän katsoa telkkaria ja tykkään keräillä hyvät sarjat itselleni DVD:llä, jolloin niitä voi katsella kun itse haluaa. Onhan tämä jotenkin vähän vanhanaikaista, kun nykyään on Netflixit ja kaikki, mutta tää on vähän mulle jo harrastus, josta en oikein osaa luopua. CDON:sta tulee tilattua aina muutaman kerran vuodessa näitä, kun kyttäilen hyviä tarjouksia.


Kuvista puuttuu muutamia joululahjoja, joita tilasin myös hyvään hintaan black fridayna. Tuli tilattua mm pleikkapelejä, koska tiesin että saamme joululahjaksi Playstation 4:n (kun itse sen kävin hankkimassa ja lähinnä se on tuolle miespuoleiselle lahja). Sain vihdoin hankittua myös kirjan, joka on ollut pitkään hankintalistallani. Suomalaisessa kun sattui olemaan kaikki vieraskirliset kirjat tarjoukessa. Eli ihan hyvä, että olen pitkittänyt tämän A New Dawn kirjan hankintaan, nyt se oli todella edullinen. Muistaako joku Klaani tv-sarjaa? Sarjaa on nyt jatkettu kirjoina (tätä ennen on ilmestynyt jo yksi) ja jatketaan todennäköisesti vielä tulevaisuudessakin. Itsehän olen fanittanut kyseistä sarjaa siitä lähtien, kun sen ensimmäinen kausi näkyi Summerissa. Ihanaa ja nostalgista!


Niin ja tuo kirja on se ostos, jota jouduin odottelemaan pitkälle joulukuun puolelle. Mutta hyvää kannattaa odottaa ja osasin varautua pitkään toimitusaikaan, koska niin oli edellisenkin kirjan kohdalla.

Kaikki postauksen linkit ovat vain teitä helpottamaan, enkä hyödy itse niistä mitenkään.

Sortuivatko muut shoppailemaan black fridayna?

3 kommenttia:

  1. Uuu ihania ostoksia ;) Nyxin meikit kiinnostaa aina! Wonder stickiä täytyy joskus päästä kyllä kokeilemaan. Mulla ei meinaa tuo luomaripohjustaja toimia :( Kuivalle iholle näkisin sen ehkä paremmaksi kuin rasvaiselle. Toivottavasti sulla toimii!

    VastaaPoista
  2. eekku: Kiva kuulla! :)

    Catarina: NYXejä tulee varmasti nyt näkymään blogissa kun saan kaikki testailtua. :) (Ja saatoin tilata vähän lisääkin tässä vuodenvaihteessa...) Tuo pohjustaja oli vähän heräteostos, kun joku muu tuote tais ehtiä loppua, mitä olin ajatellut. Mutta mulla ei kauheen vaativat silmät onneks oo ton pohjustajan suhteen, niin toivotaan että ajaa mulla asiansa. :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!