sunnuntai 17. tammikuuta 2016

MILV siirtokuvia

MILV siirtokuvat taisivat olla yksi isoimpia pinnalle tulleita vuoden 2015 kynsitrendejä? Tai ainakin minusta tuntuu, että lähes kaikki harrastajat näihin hurahtivat. Itse olen käyttänyt koko kynnelle tulevia siirtokuvia jo vuosia, mutta nyt tuntui, että ne löivät oikein kunnolla läpi MILVien myötä. Enkä yhtään ihmettele, sillä nämä ovat todella laadukkaita ja helppokäyttöisiä.


Ostin ensimmäiset MILVini I Love Me -messuilta heidän omalta pisteeltään. Pian tämän jälkeen tilasin varastooni täydennystä CesarsShopista, jossa siirtokuvia on todella laaja valikoima. (Linkki ei hyödytä minua mitenkään.) Näissä on niin hienoja kuvia, että ihan valinnanvaikeus iskee! Ja ainakin omalla kohdalla on vaikeaa tilata "vain pari arkkia". Se on yleensä "vain kymmenen arkkia". :D


Siirtokuvien kaveriksi valitsin Jindie Nailsin Re-fresh To Death indieglitterin ja perus valkoisen OPIn Alpine Snow lakan. OPia sekä siirtokuvien pohjalla että Re-fresh To Deathin pohjalla.

MILV siirtokuvat ovat siitä kivoja, että niissä on läpinäkyvä pohja. Ne voi laittaa siis melkeinpä minkä vaan vaalean lakan päälle. Tai ainakin pakettien ohjeissa käsketään käyttää muistaakseni jopa valkoista pohjaa, joten en tiedä miten nämä toimisivat tumman lakan päällä? Ovat kuitenkin aika ohuita (jotta asettuvat hyvin kynnelle), joten eivät todennäköisesti erotu esim mustalla pohjalla?


Koko kynnelle laitettavissa tarroissa ja siirtokuvissa on mielestäni olennaista, että ne ovat ohuita, jolloin ne saa aseteltua hyvin kynnelle. Minusta siirtokuvat ovat aina olleet merkistä riippumatta sopivan ohuita ja siksi helppokäyttöisiä. Aiemmin minusta siirtokuvissa (muun merkkisissä siis) on ollut se ongelma, etteivät ne kestä kovin pitkään hyvinä. Todella helposti ja nopeasti lähtevät kulumaan kynnen kärjestä, vaikka laitan aina reilusti päällyslakkaa. MILVit tuntuivat tässäkin suhteessa huippu hyviltä, sillä niihin ei tullut kärkikulumaa moneen päivään. Nämä kukkakuvioiset siirtokuvat olivat valmiiksi kynnen kokoisina kuvina ja siitä tykkään. MILVillä on saatavana myös koko arkin kokoisia kuvia, joista voi leikata haluamansa kokoisen palan. Minusta nämä valmiiksi kynnen kokoiset ovat vielä helpompia javaivattomampia. Suosin siis niitä ehdottomasti.

Joko sinulta löytyy MILV siirtokuvia?

2 kommenttia:

  1. Mulla ei milv siirtokuvia kun ei tullu messuilta ostettua vaik hypistelin niitä
    Kivat kynnet

    VastaaPoista
  2. eekku: Kiitos! Me ostettiin kaverin kanssa puoliksi se iso setti, niin kumpikin sain sen about 10 arkkia ja oli halpa. :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!