tiistai 26. tammikuuta 2016

Essence: myyntipaikat Suomessa

Essence on ehdottomasti yksi suosituimpia hakusanoja, joilla päädytään blogiini. "Essence meikit", "Tokmanni Essence" ja "Essence Tampere" ovat muutamia esimerkkejä. Essencen meikkejä on ollut saatavilla Suomesta jo kohta vuoden päivät, mutta silti moni ei niihin ole vielä törmännyt täällä kotimaassa. Varmasti siksi, että niitä myydään paikoissa, joihin ei helposti tule lähdettyä kosmetiikkaostoksille. Vai kuinka moni lähtee paikalliselle Tokmannille pääajatuksenaan käydä katsastamassa kaupan kosmetiikkavalikoima? Joten päätin jälleen tehdä postuaksen, jossa on tämän hetken myyntipaikat listattuna (suluissa kuinka monen metrin hylly) ja ne tulevat siis tässä:


Carlson: Joensuu (2m), Kuopio (2m), Mikkeli (2m)

Halpa-Halli: Haukipudas (1m), Kiiminki (1m), Kokkola (1m), Kuopio/Matkus (2m), Liminka (1m), Muhos (1m), Närpiö (1m), Pietarsaari (1m), Pori (1m), Raahe (1m), Saarijärvi (1m), Siilinjärvi (1m), Ylivieska (1m)

Keskisen Kyläkauppa Tuuri (2m+2m)

Kärkkäinen: Ii (1m), Lahti (2m) ja Ylivieska (2m)

Minimani: Ideapark Lempäälä (2m), Jyväskylä (2m), Kokkola (2m), Seinäjoki (2m) ja Vaasa (2m)

Tokmanni: Helsinki Itäkeskus (2m), Helsinki Kaisaniemi (1m), Hyrylä/Tuusula (2m), Järvenpää (2m), Kaarina Piispanristi (2m), Klaukkala (2m), Porvoo (2m), Tampere Lielahti (2m) ja Turku Länsikeskus (2m)

Nyt keväällä on tulossa todella paljon uusia myyntipaikkoja, joten parin kuukauden päästä tämäkin lista on taas jo ihan jälkeen jäänyt. Kannattaa siis pitää silmät auki esim Tokmannilla käydessäsi, moneen niistä tulee kevään aikana Essence. Esimerkiksi Hämeenlinnaan (jossa paljon vierailen) tulee keskustaan metri ja Tiiriöön kaksi metriä. :)


Merry Berry Trend Editionin huulipunat, väritön puuteri

Koska tämä merkki tekee nyt vahvasti suomenvalloitustaan, niin tuli mieleen, olisiko paikallaan pistä teemaviikko pystyyn blogissa ja tutustua hieman tarkemmin minun omistamiini Essencen tuotteisiin? Kiinnostaako?

Postauksen kuvituksena viimeisimpiä hankintojani. Olen ostanut viime aikoina paljon Essencen huulituotteita, kuten alla näkyvät "mattahuulikiillot". Itseäni ainakin hämää hirveästi kun samassa tuotteessa lukee "lipgloss" ja "the matt". Joten en heti edes tajunnut näitä hankkia, vaikka mattahuulet ovat ehdoton suosikkijuttuni tällä hetkellä. Nyt onneksi tajusin, sillä ihania ovat! Vaaleanpunainen sävy on muuten näistä poistumassa, joten se kananttaa hankkia äkkiä, jos vielä haluaa.


Olen super iloinen, että Essencen Trend Editioneja saa nykyään myös Suomesta. Vaikka Essencen tuotteet ovat kosmetik4less-sivustolla hiukan halvempia (sieltä tilaan aina noita Trend Editioneja kun ne ilmestyvät), on viime aikoina niiden ostossa saanut olla aika ninja, sillä monesta trend editionista on tuotteita loppunut aika nopeasti. Niinpä olen ne puuttuvat tuotteet metsästänyt itselleni Suomesta. Trend Editioneja tulee vielä toistaiseksi hyvin pienet määrät kauppoihin, eli nopea pitää olla, jos omansa haluaa Suomessa kaupasta ostaa, mutta minä olen onnistunut saamaan kaikki haluamani tähän asti.



All The Greys kokoelmasta ehti esim tuo yllä näkyvä luomiväripaletti loppua nettikaupasta ennen tilauksen tekoa, joten sen kävin ostamassa Ideaparkin Minimanista. Jostain syystä yksi kokoelman lakka ei tullut ollenkaan myyntiin kosmetik4less-sivustolle, joten senkin hankin Suomesta samalla kuin tuon paletinkin. Alla näkyy hankintani Winter? Wonderfull! kokoelmasta. Tässä kokoelmassa oli niin paljon kaikkea ihanaa, että suurin osa kokoelman tuotteista tuli kotiutettua.



Hopeassa putkilossa on huuliöljy, jota kuulosti hauskalta ja oli pakko testata. Tämä tuntui tosi kivalta huulilla ja se antaa kevyen sävyn. Tuoksu oli myös hyvä! Toinen huulituote oli kimaltava huulikiilto, jota en ole vielä saanut testattua minkään punan päälle. Pelkältään kun tätä laittaa huulille, ei kimmellys paljon näy, joten hyvin neutraali tuote on.


Essencen valikoimat ovat jälleen uudistumassa ja noin 100 tuotetta poistuu pian myynnistä. Osa niistä on voi olla jo loppu kaupoista ja varastolta. Näet poistuvat tuotteet täältä. Tilalle tulee minusta erittäin mielenkiintoisia uutuuksia, esimerkiksi paljon uusia kynsilakkoja ja tumma mattahuulikiito.

Palaillaan Essenceen taas mahdollisesti sen teemaviikon merkeissä, eikö? :)

2 kommenttia:

  1. Kiitos vinkeistä, mäkin tähyilen mitä uutta tulee ny,, ja kiitos kosmetik4ya vinkistä :)

    VastaaPoista
  2. Harmi kunt uo kosmetik4less näyttää nykyään saavan tosi pieniä eriä Essencen tuotteita, sielläkin on paljon "ei oota" kun olen yrittänyt tilailla. Mutta onneksi Suomessa myyntipaikat koko ajan lisääntyy, joten ostan kyllä suurimman osan Essenceistäni jo nykyään Suomesta. Pitäisi varmaan tehdä taas uusi ajantasainen postaus Essencestä, koska paljon uutuuksia on taas tullut ja myyntipaikat lisääntyneet. :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!