keskiviikko 6. tammikuuta 2016

H&M, Essie ja Yves Rocher

Olen loppuvudesta tehnyt aika paljon kosmetiikkaostoksia ja tässä postauksessa päätin esitellä muutamia kiinnostavimpia niistä näin pintapuolisesti ja palaan todennäköisesti tulevissa postauksissa vielä näihin ostoksiini tarkemmin, kunhan ne pääsevät kunnolla käyttööni.

H&M uudisti meikkivalikoimansa nyt syksyllä ja nämä uudet ovat vilahdelleet minusta aika monissa blogeissa keräämässä lähinnä kehuja. Pakkohan minunkin oli näitä päästä testaamaan. Tutkailin valikoimaa, swatchailin tuotteita ja pakko myöntää, että minäkin olin ensikohtaamisen jälkeen erittäin vakuuttunut. Tuotteiden ulkonäkö on kaunis, swatchit vakuuttivat ja hintakaan ei ollut päätä huimaava, vaikka vanhoihin H&M:n meikkeihin nähden hinta on kai muutaman euron noussut.


Yllä näkyvät ensimmäisen tutustumiskäyntini ostokset. Siveltimien puhdistukseen tarkoitettu spray tuli ostettua varastoon, vaikka minulla on jo pari muuta käytössäni tällä hetkellä. Mutta hyvähän sitä on yksi pullo olla jemmassa, kun aiemmat loppuvat.

Uudistetusta valoikoimasta kehuja ansaitsevat ehdottomasti yksittäiset luomivärinäpit. Paljon värejä ja mahtava pigmentti! Myös tuotteen ulkonäkö on upean ylellisen näköinen (se ei tietenkään näy nyt näissä kuvissa). Minusta näissä yksittäisissä napeissa oli parempi pigmentti kuin luomiväripaleteissa. Hankin heti testiin kaksi nappia ja nämä tullaan toivottavasti pian näkemään blogin puolella in action. Hintaa napeilla oli noin kuusi euroa. Erittäin kohtuullinen hinta laatuunsa nähden.

Ostin myös kolme kappaletta nestemäiriä rajausvärejä, koska näissä oli ihania värejä. Tykkään hirmu paljon käyttää juuri tällaisia nestemäisiä eyelinereita ja värivalikoima oli mielenkiintoinen. Paljon hienoja metallihohtoisia ja shimmerisiä sävyjä. Toistaiseksi olen käyttänyt vasta ruskeaa näistä ja tykkäsin. Sillä sai hyvin piirrettyä tarkan ja ohuen rajan ja väri pysyi erittäin hyvin koko päivän luomella suttaantumatta. Ei ollenkaan huonosti n kuuden euron rajausväriltä.


 Seuraavalla H&M:n vierailullani kotiutin kolme huulituotetta (näistä tulossa tarkempi postaus toivottavasti pian). H&M:n uudet Cream Lip Colour huulipunat vakuuttivat minut heti. Kaunis kultavalkoinen hylsy, pehmeä koostumus ja herkulliset intensiiviset värit. Minun oli pakko saada omaksi ruskea puna, jonka bongasin NUDEsta jo syyskuussa. Sävy on siis So Cocoa, joka on minusta upea ja uniikki. Tämmöistä ei minulta vielä todellakaan löydy. Mattapunat ovat tällä hetkellä todella in ja siksi ostin yhden sellaisenkin testiin, sävyssä Dare Me. Minulta löytyy mattapunia jo useilta eri merkeiltä. Hintaa tällä ei ollut kuin pyöristettynä 8e, eli halpa on. Päädyin lopulta myös yhteen yllätysratkaisuun, snimittäin huulikiiltoon. En erityisemmin käytä huulikiiltoja, olen enemmänkin huulipunien ystävä. Mutta tämä H&M:n kiilto maksoi vain 5,99e ja sävy Currant Affair oli jotenkin niin jännä, että se oli pakko saada omaksi.

Vielä haluaisin testata mm misellivettä jä voidemaista luomiväriä. Olen kuullut kehuja myös poskipunista ja huulikuorinnasta.


Essien tuotteet olivat tarjouksessa marraskuussa useammissakin paikoissa. Citymarketissa ne taisivat olla halvimpia, eli 10e kaikki Essien tuotteet. Minun tuli lopulta kotiutettua neljä lakkaa, päällyslakka ja glitterlakalle suunniteltu poistoaine.


Swatchasin lakat tikuille, mutta iltaisella kenovalossa tikuista ei saanut kovin kummoista kuvaa. Reunimmaiset lakat kun näyttävät tuossa ylemmässä kuvassa ihan samoilta. No, näitä näette toivottavasti paremmassa valaistuksessa pian kynsillä. Lakat ovat kuitenkin vasemmalta oikealle: Frock'n Roll, Bell-bottom Blues, Leggy Legend ja Haute Tub.


Tuo glitterlakoille suunniteltu poistoaine oli pakko päästä itse testaamaan, sen verran jännältä se kuulosti. Tuote on geelimäinen ja sitä hierotaan kynnelle, jolloin glittereiden pitäisi irrota paremmin. Olin lukenut muutamia kokemuksia tästä. Joku oli sitä mieltä, ettei tämä toimi ollenkaan ja joku oli taas poistanut ainakin hiekkalakkaa tällä ilman mitään ongelmia. Itse testasin tuotetta oikein kunnon glitterpläjäykseen, jossa oli värilakan päällä paksu ja tiheä kerros erikokoisia glittereitä. Minulla on yleensä tapa "liotella" glittereitä irti kynneltäni. En oikeastaan koskaan turvaudu folion apuun, vaan painan reilusti lakkaan kastettua vanulappua pitkään kynnen päällä ja näin glitterlakatkin irtoavat minusta suht kivuttomasti. Isompia glittereitä kun vähän rapsuttelee reunoista (pitkään kestäneen) liottamien jälkeen, niin nekin irtoavat kynneltä. Toimin hieman samoin tuon Essien poistoaineen kanssa, nimittäin aluksi liotin lakattua kynttä hetken ihan normaalisti lakanpoistoaineeseen kastellulla vanulapulla ja sen jälkeen otin käyttöön Essien poistoaineen. Hieroin sitä kynnelle ja rapsuttelin hieman isompia glittereitä. Ne lähtivät todella helposti irti kynneltä ja viimeistelin koko homman vielä pyyhkimällä kynnen lakanpoistoaineeseen akstetulla vanulapulla. Eli kyllä tämä minusta nopeutti glitterlakan poistoa, vaikka ei tuote yksistään ihan ihmeitä tee.


Niin ja tosiaan se päällyslakka vielä. Tämä menee varastoon odottamaan edellisten päällyslakkojen loppumista. Olen kuitenkin kuullut Essien Gel Setteristä niin paljon hyvää, että oli pakko ostaa se itsellekin. Vaikkei tämä ole pikakuivattava, se kuulemma kuivuu suhteellisen nopeasti ja jättää upean geelimäisen kiiltävän pinnan kynnelle.


Kävin pitkästä aikaa myös Yver Rocherilla, koska minulla oli syntymäpäivä ja sain sen kunniaksi pari ilmaista tuotetta mukaani liikkeestä. Juolutuotteet olivat juuri tulleet liikkeeseen, joten ostin käsisaippuaa ja vartalovoidetta. Kaupan päälle sain vielä shampoon ja puhdistusliinoja. Lisäksi halusin tetata paljon kehuttuja silmämeikkikyniä. Ostin turkoosin ja oranssin. Näistä tykkäsin aivan mielettömästi! Värivalikoima oli upea ja kynissä on hyvä pigmentti. Pehmeällä kynällä on helppo piirtää rajaukset silmiin. Nämä ovat oiva pikameikin piristäjä, jos haluaa vähän väriä.


Kävin itseasiassa ostamassa näitä kyniä vielä lisää, kun Tampereen Yves Rocherilla oli loppuunmyynti. Kaikki oli puoleen hintaan ja olisin ostanut varmaankin kynät jokaisessa värissä, mutta pari sävyä oli hetinyt jo loppua. Aika harmi, että liike lopetti, koska olen nyt Tampereelle muutettuani monesti käynyt hyödyntämässä kuukausittaisia kanta-asiakasetujani ja ostanut aina jotain pientä, kuten käsirasvaa ja kausituotteita. Ja viime aikoina on alkanut nuo Yver Rocherin meikitkin kiinnostamaan enemmän, kun ihastuin niin kovin noihin silmämeikkikyniin. Jatkossa pitää kai tilailla tuotteet netistä.

Mitkä tuotteet kiinnostavat eniten, mistä haluaisit nähdä ensimmäisenä lisää juttua?

3 kommenttia:

  1. Essien Leggy Legend on vaan niin ihana. <3 H&M:n meikeistä kuulisin mielelläni lisää. :)

    VastaaPoista
  2. Jonna: Leggy Legend oli se, mitä erityisesti lähdin hakemaan kun kuulin tuotteiden olevan alessa. H&M:n huulituotteista olenkin jo postausta luonnostellut ja luomivärit ansaitsisivat ehdottomasti pienen hehkutuspostauksen myös. :)

    eekku: Kiva kun tykkäsit! :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!