torstai 28. tammikuuta 2016

Huulipunia ja neuletakkeja

Blogissani vilahti aiemmin NYXin ihania Macaron lippies huulipunia. Sen jälkeen olenkin hurahtanut noihin erikoisemman värisiin huulipuniin ja tilasin niitä kosmetik4less verkkokaupasta reilusti lisää. Make Up Revolution (ja Freedom, joka on Make Up Revolutionin tekijöiden toinen merkki) on halpa merkki, josta olen kuullut paljon kehuja. Päätin aloittaa merkkiin tutustumisen sen huulipunista ja tämmöisiä tuli tilattua.


Vihreä Serpent ja tumma violetti Make It Right ovat Atomic kokoelmasta. Loput kuvan punat ovat Scandalous kokoelmasta: Vaaleansininen Immortal, oranssi Vice, violetti Depraved ja keltainen Felony. Nämä maksavat siis noin 1,5e kappale, joten jos ei raaski sijoittaa rahojaan kalliimpiin erikoisen värisiin puniin, tässä hyvä halpa vaihtoehto.


Yllä oleva nelikoo oli pakko kotiuttaa, koska nämä ovat Freedomin Star Wars punat! Punat ovat nimeltään (kuvan mukaisessa järjestyksessä) Sky-walker, The Sith, Far Away ja Space Luxe.


Tänä talvena olen inostunut hankkimaan uusia neuletakkeja ja ne ovatkin olleet viime aikojen pakkasilla ahkerassa käytössä. H&M:ltä bongasin viimeisimpänä nämä kaksi neuletta, kun kävin viemässä sinne vanhoja tekstiilejä ja sain niistä -15% alelaput. Viime talvena tuli osteltua paljon villapaitoja, nyt tänä talvena taas neuletakkeja. Mitähän ensi talvena?

fleece Torstai
farkut H&M
kengät Vox Shoes 
paita Pimkie
neule H&M  
Sain joululahjaksi äidiltä ihanan pinkin Torstain fleecen, joka on ollut todella ahkerassa käytössä kovinpina pakkasina. Tämä minulla on usein päällä työmatkoilla ja minulla sattuu olemaan kivasti fleeceen mätsäävät kengätkin, joten tätä yhdistelmää olen aika ahkerasti käyttänyt myös vapaa-ajalla kun haluan pukeutua rennosti ja lämpimästi.

Löytyykö lukijoista erikoisemman värisiin huulipuniin ihastuneita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!