keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Sairaslomalaisen pikainen tervehdys

Kuun vaihde on omalta osaltani mennyt valitettavasti sairastaessa. Ja sen verran paha tauti iski päälle, että tässä menee varmasti vielä useampi viikko ennen kuin pääsen taas ihan normaaliin arkeen kiinni ja voimat riittävät töiden lisäksi kaikkeen muuhunkin, kuten blogin kirjoitteluun. Eli jos jonkinlaista pientä kirjoitustaukoa tässä ilmaantuu, niin se tulee sitten olosuhteiden pakosta, mutta toivottavasti jää kuitenkin lyhyeksi.


Onneksi mulla on ollut kaksi oikein ihanaa karvaista hoitajaa (ja yksi vähän vähemmän karvainen), joiden avulla on selvitty nyt toivottavasti jo taudin pahimman vaiheen ohi. Hauvat ovat tyytyväisinä lepäilleet kanssani kotona, yleensä toinen kainalossa ja toinen jaloissa. Ainakin ollaan nyt kolmistaan nukuttu vähän univelkoja pois. :)


Yllä pari kuvaa helposta ja nopeast arkimeikistäni, jossa yhdistin tummat huulet meikattuihin kulmiin ja ruskeisiin silmänrajauksiin. Ripsariakin levitin tällä kertaa vain yläripsiin, joka tuo ihan kivan raikkaan ilmeen. Poskilla on aavistus poskipunaa, mutta meikkivoiteet, puuterit yms on jätetty pois. Tällaisen meikin tekoon ei montaa minuuttia mene ja turvaudunkin usein tummiin huuliin ja meikattuihin kulmiin, jos pitää äkkiä pästä lähtemään johonkin vähän laitettuna. Silmälaseja käyttäessä ripsari tai muu silmämeikki eivät ole mitenkään must. Huulilla on NYXin soft matte lip cream Transylvania, joka on noussut ihan ehdottomaksi suosikikseni viime aikoina. Poskilla Milanin Berry Amore punaa ja rajaukset tein H&M:n ruskealla liquid eyelinerilla. Kulmat tehty Lumenen kulmapaletilla, joka on ehdoton luottotuotteeni kulmien laittoon.


Oletteko muuten jo törmänneet kauneusblogeissa viime aikoina kynttilöihin (esim täällä)? Ikeasta löytyy nimittäin tuoksukynttilöitä, jotka tuoksuvat kuulemma aivan Guerlainin puuterihelmiltä. Pitihän minunkin käydä yksi semmoinen kynttilä ostamassa ja samalla mukaan tarttui pari vaniljan tuoksuista kynttilää, koska vanilja on vain ihan mun lemppari. :)

Palaillaan asiaan  toivottavasti taas pian ja toivottavasti huomattavasti terveempinä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!