tiistai 9. helmikuuta 2016

Make Up Storen meikkejä halvalla

Make Up Storen tuotteiden ulkonäkö uudistuu parhaillaan ja tottakai vanhan ulkonäön omaavat tuoteet myydään uusien tieltä pois. Olenkin bongaillut MUS:n tuotteita reilusti alesta jo viime vuoden puolella ja nyt viimeistään kananttaa pitää silmät auki näiden vanhojen pakkausten osalta, koska viimeisiä taidetaan viedä. Ostin itse joulukuussa alla näkyvän punan viidellä eurrolla Sokokselta.


Pari luomiväriäkin tuli ostettua kun kävin Kuopiossa, jossa on Make Up Storen oma liike. Kun halvalla sai, päätin ostaa kerrankin itselleni vähän erikoisempia värejä, jotta en aina turvautuisi turvallisiin violetteihin. Alla näkyvät sävyt ovat ehkä hieman syksyinen, mutta upea Terrracotta ja vaaleansininen (jota kamerani ei suostunut kuvaamaan ollenkaan) Tiffany. Kuopion liikkeessä taisi silloin olla nuo luomivärit puoleen hintaan tai allekin, eli aika maltillinen olin kun vain kaksi ostin. :D


Tampereen Sokokselta tein loppuvuodesta myös kivoja kynsiaiheisia löytöjä, sillä MUS:n niittikoristeita (jotka ovat ikään kuin tarroja) myytiin hurjalla yhden euron hinnalla! Euron maksoi myös tuo kynsilakka Melissa, joka on kaunis vaalea ruskea kultaisella shimmerillä. Kuulemma nyt tämän vuoden puolella Tampereen Sokoksella ovat kaikki MUS:n kynsilakat alennuksessa, olikohan kolmella eurolla? Kananttaa käydä kurkkaamassa, jos niitä vielä olisi myynnissä.


Tamperelaisille voin vinkata, että myös Kicksissä oli ainakin vuodenvaihteessa vielä reilusti MUS:n "vahoja" tuotteita hyvässä alessa. Ehkä on edelleen?

Vaikka uudet pakkauset ovat minusta ehdottomasti tyylikkäämpiä kuin vanhat, ei se pakkaus tuotetta pahenna, eihän? Eli olen ainakin itse ihan hyvillä mielin hamstrannut näitä "vanhalla kuosilla" olevia tuotteita. Entäs te lukijat?

4 kommenttia:

 1. Mun mielestä multa ei löyd yhtään MUS:in tuotteita. :)

  VastaaPoista
 2. Onpa tosi kaunis tuo marmoripuna. <3

  VastaaPoista
 3. eekku: Todellakin, välillä on kiva kun käy näin hyvä tuuri! :)

  Fani: Oho, mutta kyllä mäkin tutustuin merkkiin kunnolla vasta kun Kuopiossa oli MUS:n oma liike. :)

  Jonna: Jep, mäkin ihastuin tuohon ulkonäköön ihan kympillä! Tommoset marmoripintaiset tuotteet on ihan mun heikkous... :D

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!