keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Minions

Työskentelen paljon lasten kanssa ja lapset usein huomaavat ja kommentoivat lakattuja kynsiäni. Eniten kommentteja saavat värikkäät eli helposti huomattavat kynnet ja lakkaukset, joissa on montaa eri lakkaa ja väriä yhtä aikaa kynsillä. Myös erilaiset leimat ja yksityiskohtiaset siirtokuvat usein hämmästyttävät, koska lapset (ja muutkin) ihmettelevät, miten olen ne tehnyt. Monesti kysytään, kuka minun kynteni on laittanut/lakannut.


Joskus minusta on hauska toteuttaa myös jotakin "lapsellsita" kynsilleni, koska yleensä myös ne herättävät lasten huomion. Ja pakko myöntää, että tykkään itsekin minioneista. :) Satuin bongaamaan nuo minionit facen kynsikoristekirppikseltä ja ne oli pakko saada. Pakko saada, vaikka ovatkin tarroja, jotka koen monesti hieman haasteellisina koristeina kynsillä. Ainakin, jos on näin kaarevat kynnet kuin minulla. Tarrat tahtovat väkisinkin käpristyä reunoista irti. Mutta nämä onneksi sain pysymään ihan hyvinä pari päivää. Tosin pikkurilleihin en edes yrittänyt tarroja laittaa, ne ovat niin kapeat ja kaarevat.


Oli muuten todella vaikea keksiä sopivaa pohjaa näille tarroille. Ensimmäisenä tietenkin tuli mieleen keltainen, mutta en uskonut että tarrat erottuisivat kunnolla keltaisesta pohjasta. Tai musta, josta nuo tarrojen mustat yksityiskohdat eivät olisi näkyneet. Valkoista pohjaa taas en halunnut, joten päädyin lopulta töpöttelemään liukuvärin omaisesti kolmea Essencen lakkaa kynsilleni. Lakkojen nimet ovat kuvan mukaisesti vasemmalta oikealle: Sweetheart's Sweet Tooth (tuoksuva), Hola, Guapa (matta) ja The White Bunny (matta).


Voi kun löytäisin noita minioneja siirtokuvina, niin ostaisin ehdottomasti itselleni! Tykkääkö täällä muut minioneista vai ovatko liina lapsellisia?

4 kommenttia:

  1. Onhan ne nyt todella söpöt! Minionsit. <3

    VastaaPoista
  2. Fani: Hyvä etten ole ainoa, josta ovat söpöjä eivätkä vaan lapsellisia. Hih! :)

    eekka: Kiitos! :)

    Nena Sofia: Voi kiitos, välillä pitää vähän söpöillä, eikö?! ;)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!