perjantai 12. helmikuuta 2016

Esittelemättömiä lakkaostoksia

Viime vuoden loppupuolelta minulla on esittelemättä ihan hirveän paljon lakkoja ja muita kynsikoristelutarvikkeita. En ole edes ihan varma kuinka pitkältä ajalta näitä on esittelemättä, mutta ainakin parilta-kolmelta kuukaudelta? Yritin kaivella tähän postaukseen nyt kaikki toistaiseksi julkaisemattomat kuvat kynsiin liittyvistä ostoksistani.


Fanilta tulee ostettua tasaisin väliajoin lakkoja. Yllä olevista lakoista tuo Jindie Nails nähtiinkin jo kynsillä blogissakin. Yritän myös keräillä itselleni noita OPIn DS lakkoja, joten ne on melkein aina pakko kotiuttaa kun kohdalle osuu... Tämä musta yksilö on Titanium. Jostain syystä ostoksiini eksyi tällä kertaa paljon vihreää, mutta en voinut vastustaa noita ihanan värikkäitä lakkoja. KBShimmer on nimeltään hauskasti Partners In Lime ja China Glaze vähintään yhtä hauskasti nimetty Can I Get A Untz Untz.

Myös alla Fanilta ostettuja lakkoja: Different Dimension Feelin' Spotty, Cadillacquer Have A Killer Day (olen tätä himoinnut niiiiin kauon!) ja F.U.N Lacquer Illusion.


Myös Mimosalta tuli ostettua lakkoja facen kirppiksen kautta. Emily de Molly Turbulence, OPI DS Tourmaline (koska tuli ostettua myös se Titanium Fanilta, niin tämäkin oli saatava), Foxy Paws Lambada (tätäkin olen niin pitkään halunnut!) ja Zoya Chita (koska Pixie Dusteja ei ole koskaan liikaa).


Kotiutui minulle pitkästä aikaa myös setti leimauslaattoja Bundle Monsterilta. Kyseessä on "Create Your Own" CYO 2 Collection, jossa on mm ihania yksisarvisia, lakkapulloja ja dinosauruksia. Bundle Monster on Konadin ohella yksi merkki, jonka laattasettejä tykkään keräillä. Ja nimenomaan näitä vanhoja pyöreitä laattoja. Kyllä niissä uusissa neliskulmaisissakin on ihania kuvioita, mutta niitä en ole vielä toistaiseksi hankkinut. Näistä pyöreistä seteistä haluaisin vielä enimmäisen setin uudelleenjulkaisun ja secret garden collectionin.


Kirppisostoina minulle kotiutuivat myös Picture Polish Arabian ja Orlyn Qui. Dance Legendiltä olen jo pitkään himoinnut Holy Diveria, joka kuuluu ihanaan Wow Prism kokoelmaan. Sen kaverina kotiutin DaLen violetin vesivärilakan.


F.U.N Lacquer on kyllä yksi ehdottomia suosikkimerkkejäni, koska heillä vain on niin upeita glitterlakkoja. Ah! Nämä kaksi kaunokaista kuuluvat 2015Limited Edition kokoelmaan. Legend on upea turkoosi (tosin ei kovin peittävä) glitter, joka tuli hankittua lähinnä siksi, ettei minulla ollut vielä mitään tämän väristä F.U.N:lta. Likaisen vaaleanpunainen/lila Storm pääsee ehdottomasti suosikkilakkojeni listalle, koska se on vain niin käsittämättömän upean värinen ja vielä peittäväkin! Ja onhan tämä vain niin uniikki, ettei varmasti toista vastaavaa löydy.


Jälleen vähän kirppislöytöjä facesta: Color Alike 552, Colors By Llarowe Sugar Plum Fairy, F.U.N Lacquer Edgy, Morgan Taylor If The Slipper Fits (koska Tuhkimo) ja Nubar Watermelon Crush. Olen nähtävästi viime vuoden lopussa tehnyt melkein vain kirppislöytöjä, mitä lakkahankintoihini tulee.


Koska olen taas viime vuoden puolella innostunut folioista kynsikoristelussa, ostin hetken mielijohteesta facen kirppikseltä myös Ciaten folioita ja kynsilakan sisältävän paketin, kun halvalla sain.


CesarsShopista tuli myös tilattua kaikkea jännää ja uutta viime vuoden puolella. :) Messy Mansion on minulle uusi merkki ja tilasin parin leimauslaatan lisäksi testiin merkin erityisesti leimadecalien tekoon tarkoitetun maton, jonka itse levitin heti lakkailupyödälleni ja se saa toimia lakkausalustanani, jolloin ei tarvitse pelätä pöydän sotkeentumista. Samassa tilauksessa tuli minulle myös paljon puhuttu Clear Jelly Stamper, eli leimasin, jonka päästä näkee läpi ja näin ollen kuvioiden kohdistaminen kynsille on todellahelppoa! Tästä tulossa juttua jossain vaiheessa blogiinkin, mutta sanotaan nyt lyhyesti, että on kyllä oikein toimiva tuote. :) Pakko oli tilata taas muutama arkki MILV siirtokuvia, koska näissä on niin upeita kuvioita ja todella hyvä laatu. Kaupanpäälle sain vielä kynsitarroja.


Kävin tekemässä pieniä lakkaostoksia myös erään kynsiharrastajan luona, joka valitettavasti on joutunut harrastuksestaan luopumaan. Löysin itselleni siirtokuvia, muita koristeita, pari leimauslakkaa ja pari perus kynsilakkaa: Butter Londonin mustan lakan ja Flormarin vihreän lakan, joka on kai numeroltaan 442 (numero hyvin kulunut). Flormar vilahtikin blogissa jo joululakkapostauksessani.


Viimeisessä kuvassa vielä Mimosalta kirppislöytönä ostettu Picture Polishin Mardi Gras. Ihanaa kun nuo PP:n pullot ovat niin kapoisia, että niitä voi postittaa kirjeenä, joten ne ovat täydellisiä kirppislakkoja, kun postikulut eivät ole järkyttävän korkeat.

Tuntuu näin yhteen postaukseen kerättynä aika paljolta, mutta täytyy pitää mielessä, että tässä on ostoksia monelta kuukaudelta. Ja ainakin voin olla tyytyväinen siihen, että paljoa ei tullut ostettua lakkoja uutena, vaan suurin osa on tullut facen kirppiksen kautta minulle. Olen nyt alkuvuodesta viettänyt hieman ostolakkoakin, joka on suhteellisen hyvin pitänyt. Vielä luonnoksissani nököttää postaus, jossa on viime vuoden puolelta muutamia kosmetiikkahankintoja. Sitten olen ehkä kunnialla saanut viime vuoden "rästijutut" postailtua.

2 kommenttia:

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!